xbraj19 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června před 17 hodinami, odjinud napsal: Obligatni každoroční dotaz - Kovàř? (Uz mi roste na zahrade). No nevím, to mi jako kovář úplně nepřipadá. Satan má našedlý/bílý klobouk a na noze síťku…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Tak dneska cilene na houby a 3 kosiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června před 20 hodinami, odjinud napsal: Obligatni každoroční dotaz - Kovàř? (Uz mi roste na zahrade). Mně to přijde jako Hřib Koloděj, pokud rostl pod listím může být hlavička opravdu světlá, také to může být Kříšť, ale asi bych to neriskoval ta podobnost se Satanem tam je Kovář má hlavu čokoládové barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Uz jsme to v So snedli, resp. velkeho jedince, co rostl vedle. Na rezu silne modral, jestli to pomůže k identifikaci. Ten na fotce byl skrz na skrz sezranej červy. Vyrostlo mi to na zahrade v trave, asi z nejakejch odrezku z lonska, kus vedle mam borovici. Jeste tam byl jeden maly, ale toho jsem bohuzel rozšlápl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Ahoj, jedu za chvíli za kámošem na Šumavu. Jehně na rožni, naražený sud. Má cenu brát s sebou i koš na houby? Že bych zítra dopo v rámci střízlivění pocoural po lese, ale zas nechci bejt za blbce. Sice konec prázdnil už tam bejval vydatnej, ale s letošním suchem nevím... Smaženici jsem letos ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Na Šumavě jsme teď byli. Záleží jak kde, okolo Zadova nic, Kvilda, Borovka, Modrava byli vidět lišky občas nějakej hřib. Je fakt ze jsme po houbách cíleně nešli. Ale když nic tak aspoň pěkná procházka po lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Něco máme, pár praváků, poddubáků, kovář. Nejvíc jedou lišky. Tak půl koše za necelou hoďku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Tady bych si dovolil ... pár houbiček ... z vlastní zahrádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Naše malá byla v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Rostou "smrkáči" /4 velký na kilo/. Taky spousta mladých bedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Předevčírem jsem byl na kole... viděl jsem spousty bedel. Zajel jsem tam autem a dneska byly výborný řízky je fakt, že ale nic krom bedel tu neroste... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Taky jen bedle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Už je nechci ani vidět. Žeru je už dva dny. Kudy jdu, všichni smaží bedle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 4 minutami, Jeronimo napsal: Už je nechci ani vidět. Žeru je už dva dny. Kudy jdu, všichni smaží bedle Tak mi letos poprvé, ale ješte tam rostly nové...tak ješte jednou půjdu na lov 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 2 minutami, Gustaf napsal: Tak mi letos poprvé, ale ješte tam rostly nové...tak ješte jednou půjdu na lov Já fakt jak cítím ten troj obal, tak utíkám... Možná na kmíně jen tak na prudko a zapít Plzničkou bych ještě zvládl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Letos bedel milion, základ je dršťkovou pořádnou zalitou hezky silným vývarem a guláš z bedel těch menších s čerstvým křenem a chlebem, zalejt pivem a hned je na světě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 27 minutami, tikzot napsal: Letos bedel milion, základ je dršťkovou pořádnou zalitou hezky silným vývarem a guláš z bedel těch menších s čerstvým křenem a chlebem, zalejt pivem a hned je na světě líp To zní moc dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Určitě vyzkoušej a nohy nasušit a rozemlet na jemno a používat jako koření na zesílení chuti, taky pecka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Tak dnes už i hříbky (nízké smrčí) a bedel, jak když nas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Něco málo tu nad Řevnicema je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se