Marcus Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Hezké to máte klucí!@MarcusParáda pane.Musím nějaké vintáže vymámit od Jeronima, aspoň 36ky. Primky mi dost chybí. Ale ta moje ruka... Díky kapitáne. Přeju šťastnou ruku při výběru. Pěkných primek je moc, ovšem ta velikost je značně omezující. Něco se určitě najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Pohoda na dvorku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Ke slunecnemu pocasi, hodinky v barvach slunce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Dneska na zahrádce na pivečku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Fantazie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 český legendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dnešek byl ve sportovním duchu. Dvojky sedí, jak prdel na hrnec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dnešek byl ve sportovním duchu. Dvojky sedí, jak prdel na hrnec.Velmi inspirativní foto. Už sem chtěl ty svy dvojky prodat, ale asi si je ještě chvíli nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Marcus: Koukám, že ty krásný český legendy mají nožky provrtaný skrznaskrz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Marcus: Koukám, že ty krásný český legendy mají nožky provrtaný skrznaskrz...A to je špatně?Samotného mě to trochu překvapilo, ale zatím jsem po tom nepátral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dokusan: Tak to jsem rád, že jsem posloužil dobré věci Cesta k nim mi trvala celkem dlouho, sice to nejsou Igeny a nikdy nebudou a nebyly, ale (a možná právě proto) mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 No já mám i Igeny, ale ty moc nenosím. Dvojky spíš unosim ke sportovnejsimu či midernejsimu oblečení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Marcus: Koukám, že ty krásný český legendy mají nožky provrtaný skrznaskrz...Tak to má být a je to v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Marcus: Koukám, že ty krásný český legendy mají nožky provrtaný skrznaskrz...Takhle je to normální a mají to snad všechny eleganty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Bude to normální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Však nic proti tomu, jen mě to prostě překvapilo, asi jsem dosud špatně koukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Malé eleganty a malé kafé, neboť jak praví národní buditelé, dříve zvaní pinglové, pikolo neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Malé eleganty a malé kafé, neboť jak praví národní buditelé, dříve zvaní pinglové, pikolo neexistuje.Kde se tu dáva palec nahoru. Máš to pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Kde se tu dáva palec nahoru. 2: Máš to pěkné. Děkuju moc i bez palce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 PRIMa nedělní odpoledne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se