Rado9 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Dnes automaticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 A můžeme do vody. Jasně, že kecám, to bych jim neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak to je dost smutný,mít potápky a bát se vody.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Jo to bylo na mě, Aha, tak to jsem byl mimo. No není to o tom, že bych se bál vody, jen že je mám na parádu a pokochání a bylo by mi líto je namáčet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Když jsem tydle fešandy pořídil,mlžily se i na zpocené ruce.Po servisu u Accutrona se vody nebojíme.Foto je jen rychlá ukázka,že nekecám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Hezké. Máš pravdu, že úplně původně mi to taky hlodalo. Paráda potápky, půjdeme do vody. Ale budu se muset nejprve zeptat původního majitele, jestli je koupal, ani jsem to nezjišťoval. A vzít to formou pokus, omyl se mi moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak se zeptej Accutrona,jestli by ti je nepřetěsnil a můžeš je pak s klidem ráchat ve vodě,ať máš z nich radost úplnou.Na to,abys věděl,kolik je hodin ti stačijó kukačky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 No jo, ale sotva jsme se našli a hned bych je měl někam posílat? Nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ničeho se neboj.Čím dřív je budeš mít přetěsněný,tím dřív s nima můžeš do vany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Na cesty s igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Kdyz nesviti slunicko, tak alespon kukacky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Člověče to vypadá dobře s tou oranžovou gumou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Řekl bych, že více, než dobře. Je to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Fakt že jo. Tahle varianta mě nikdy nenapadla, ale je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Krásný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Dvoje jsou víc než jedny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Dvoje jsou víc než jedny: IMG_20170701_120723.jpgNo jistěěě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Tagurčitěéé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se