Koumes Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 A pohoda s bafanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Kde by tak mohla být ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Už má i svy metro, z krabice, v který byly bezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Venkovní kocour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 14 minutami, mAra_ napsal: Venkovní kocour. Krasavec. Už to sleduju delší dobu a nemůžu se ubránit pocitu, že všechna vaše zvířata mají megálně drsné kukuče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 minutami, Vit napsal: Krasavec. Už to sleduju delší dobu a nemůžu se ubránit pocitu, že všechna vaše zvířata mají megálně drsné kukuče. Asi drsnej kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 3 hodinami, mAra_ napsal: Venkovní kocour. Takový kožich bych teď potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 54 minutami, JAJA napsal: Kráska, nádherné oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ten náš kocour byl původně v bytě s náma (i s kočkou)... Já nevím kolik let. A jak jsme postavili barák, šly kočky ven (bydlíme v lese)... A přijde mi, že jsou šťastnější a spokojené venku... Jsou z nich znova šelmy , loví myši, vrabce a krtky.... Ale občas si asi vzpomenou, jaké to bylo spávat v posteli s náma a tak se prostě zatváří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 37 minutami, mAra_ napsal: Ten náš kocour byl původně v bytě s náma (i s kočkou)... Já nevím kolik let. A jak jsme postavili barák, šly kočky ven (bydlíme v lese)... A přijde mi, že jsou šťastnější a spokojené venku... Jsou z nich znova šelmy , loví myši, vrabce a krtky.... Ale občas si asi vzpomenou, jaké to bylo spávat v posteli s náma a tak se prostě zatváří Já bych měl strach, u prarodičů se kočka vrátila naštěstí jen s diabolkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, JAJA napsal: Hmmm, tohle je kočičí dáma! (teda doufám, že to není kocour :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 35 minutami, revue gt napsal: Já bych měl strach, u prarodičů se kočka vrátila naštěstí jen s diabolkou. Žijou s náma u baráku v lese už tři roky... a myslím si, že každý den co je vidím běhat po lese a hrát si na veverky je pro ně o dost lepší a kvalitnější, než když se válely na kanapi a nevěděli roupama co dělat... Jasně, že se asi nedožijí věku co by daly v bytě, ale myslím si, že žijí kvalitněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 16 minutami, mAra_ napsal: Žijou s náma u baráku v lese už tři roky... a myslím si, že každý den co je vidím běhat po lese a hrát si na veverky je pro ně o dost lepší a kvalitnější, než když se válely na kanapi a nevěděli roupama co dělat... Jasně, že se asi nedožijí věku co by daly v bytě, ale myslím si, že žijí kvalitněji. Jasně, to je nádhera, ale jak jsem byl jednou ve špitálu, tak se mi jeden ,, myslivec,, chlubil jak se chovají ke zvířatům, jak tráví ty orly aj. tím jedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 14 hodinami, Radik napsal: Hmmm, tohle je kočičí dáma! (teda doufám, že to není kocour :D) Je to kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 9 minutami, JAJA napsal: Je to kocour Taková krása je pro kocoura skoro škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Jeste jedna vánoční kočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Zase hustokrutopřísný pohled,jak ji to ten Franta učí !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 To vona tak ma proste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se