Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten náš kocour byl původně v bytě s náma (i s kočkou)... Já nevím kolik let. A jak jsme postavili barák, šly kočky ven (bydlíme v lese)... A přijde mi, že jsou šťastnější a spokojené venku... Jsou z nich znova šelmy , loví myši, vrabce a krtky.... Ale občas si asi vzpomenou, jaké to bylo spávat v posteli s náma a tak se prostě zatváří 🙂

Odesláno
  V 14. 1. 2022 v 19:22, mAra_ napsal:

Ten náš kocour byl původně v bytě s náma (i s kočkou)... Já nevím kolik let. A jak jsme postavili barák, šly kočky ven (bydlíme v lese)... A přijde mi, že jsou šťastnější a spokojené venku... Jsou z nich znova šelmy , loví myši, vrabce a krtky.... Ale občas si asi vzpomenou, jaké to bylo spávat v posteli s náma a tak se prostě zatváří 🙂

Rozšířit  

Já bych měl strach, u prarodičů se kočka vrátila naštěstí jen s diabolkou. 

Odesláno
  V 14. 1. 2022 v 20:01, revue gt napsal:

Já bych měl strach, u prarodičů se kočka vrátila naštěstí jen s diabolkou. 

Rozšířit  

Žijou s náma u baráku v lese už tři roky... 

FB_IMG_1642192662312.thumb.jpg.cdd0a813d6869727cf8ab96a97e46170.jpg

a myslím si, že každý den co je vidím běhat po lese a hrát si na veverky je pro ně o dost lepší a kvalitnější, než když se válely na kanapi a nevěděli roupama co dělat...

Jasně, že se asi nedožijí věku co by daly v bytě, ale myslím si, že žijí kvalitněji. 

Odesláno
  V 14. 1. 2022 v 20:40, mAra_ napsal:

Žijou s náma u baráku v lese už tři roky... 

FB_IMG_1642192662312.thumb.jpg.cdd0a813d6869727cf8ab96a97e46170.jpg

a myslím si, že každý den co je vidím běhat po lese a hrát si na veverky je pro ně o dost lepší a kvalitnější, než když se válely na kanapi a nevěděli roupama co dělat...

Jasně, že se asi nedožijí věku co by daly v bytě, ale myslím si, že žijí kvalitněji. 

Rozšířit  

Jasně, to je nádhera, ale jak jsem byl jednou ve špitálu, tak se mi jeden ,, myslivec,, chlubil jak se chovají ke zvířatům, jak tráví ty orly aj. tím jedem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...