Frostie Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla . Pak se jde na C+E a profesák.Nezbývá než pogratulovat. Hodně štěstí a úspěchu i nadále!
mondeo2 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla . Pak se jde na C+E a profesák.Ti držím palce.
Wanderer Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla . Pak se jde na C+E a profesák.Plnohodnotnej řidičák se dneska už moc nevidí. Takže držím palce. Já když dělal C, tak bylo potřeba na E ještě 2 roky praxe. Dneska mě štve, že to E nemám. Ale dodělávat to už nebudu.
Zemlic Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 jel jsem 14 přes most, poslouchal a byl jsem vúplně jiným světě...Konecne nekdo, kdo ma hudebni vkus :-) ...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Díky kluci, měl jsem z toho nervy, protože to chci dokončit, tak mi to udělalo radost. BTW Wanderer: poctivě se to učím, včera pravidla - 854 otázek + konstrukce 45 otázek. Do toho profesák cca 1200 otázek a znovu C+E - testy, konstukce jízda s návěsem, je toho moc, ale jedu v tom naplno. Bohužel, jako netechnickému typu mi něktré věci nejdou do hlavy, především z údržby nákladního vozidla a přívěsu, takže se obávám, že to zítra neudělám a projdu jen jízdama. Uvidíme, možná budu mít štěstí na otázky .
mondeo2 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Hlavně buď v klidu,mě chybí jen autobus ale to tedy opravdu neřeším.
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Taky jsem si ho mohl udělat a docela lituji, že jsem místo do hodinek nenalil finance ještě do autobusu, ale zase přeravovat lidi je "za trest" ... a vklidu se snažím být, ale někdy mě to hold přemůže .
MJ. Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Mě zaplatil řidičák na C stát. A na traktor :-) Jó vojenská služba :-DIkdyž mi to je teď v podstatě k ničemu držim palce Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem the MJ
Qvido Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Moc to tady nevyužívám, ale dnes mám radost - udělal jsem první krůček k řidičáku na pořádný auta a sice, složil jsem zkoušku z pravidel silničního provozu skupiny "C". Zítra mám jízdy s komisařem a údržbu vozidla . Pak se jde na C+E a profesák.A pak šup pořádnej návěs a bez jaký-koliv praxe na D1,.....dělám si srandu, není to nic proti tobě ale bohužel současnej trend
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Taky jsem si ho mohl udělat a docela lituji, že jsem místo do hodinek nenalil finance ještě do autobusu, ale zase přeravovat lidi je "za trest" ... a vklidu se snažím být, ale někdy mě to hold přemůže . Vůbec se toho neboj ( mám vše-střední škola byla zlatá :-))))), budu držet palce a ty si za odměnu vyber nějakej dárek- nové hodinky.
Filip.J Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Sphinxx, taky držím pěsti. Sám jsem jednu dobu o C+E uvažoval, třeba na to na stará kolena ještě někdy dojde
ivan_989 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Prvy exterierovy obed prvej záhradnej sezony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 A pak šup pořádnej návěs a bez jaký-koliv praxe na D1,.....dělám si srandu, není to nic proti tobě ale bohužel současnej trend E se dava az po roce praxe ne? Ja delal na vojne C a T a E mi vydali az po roce praxe a potvrzeni o najezdenych km.
Qwuiddo Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Tak prodejce nekecal a za prasklou gumu poslal novej kus a jako bolestný za Railmastery, který jsou na 3 měsíce u Dušáka jsem pořídil bílé Aqua Terry . Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem Qwuiddo
PepaSFI Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 A pak šup pořádnej návěs a bez jaký-koliv praxe na D1,.....dělám si srandu, není to nic proti tobě ale bohužel současnej trend na D1 nepotřebuješ praxi, stačí si hlídat zrcátka abys nepřišláp zadním kolem někoho netrpělivého. Ale zacouvat s tím někam do průjezdu do fabriky, to je vysoká škola. Já mám ABCTM, bohužel jsem pak nebyl vojenským řidičem takže E už jsem si neudělal takže s návěsem jsem si to jen zkusil. Trošku praxe mám s traktorem a dvounápravovým vlekem, zacouvat s tím dokážu ale ne na první dobrou, holt chybí praxe.
Qvido Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Já mám od vojny všechno a párkrát jsem se s tím i příležitostně živil.Zacouvat někam s návěsem se ještě dá, ale velká souprava s vlekem to už chce fištróna.Mám takovej pocit že E ti dneska dají hned a můžeš drandit, profesák potřebuješ jenom pokud se živíš samotnou přepravou.
Sphinxx Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Tak hotovo, jinak díky . Mám velkou radost - "C" je uzavřeno, v úterý na magistrát. Jinak byl tady dotaz na Ečko. Nevím, jak to bylo dříve, ale dnes uděláš Ečko a jezdíš dva roky vnitro, pak teprve ven. Ani nevím, kolik tam mám hodin, ale asi 20, jako u Céčka. Ale je mi to víceméně jedno, dělám si to spíš pro doplnění praxe než že bych vyloženě někam hned nastoupil a šel drandit, člověk nikdy neví. Večer si dám vínko, protože tenhle týden jsem seděl hlavně u knížek a PC, aby se to našrotil, takže trocha oddechu se šikne .
Sphinxx Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 ...pošťák a nový spring drive do kuchyně. Moc pěkná fotka!
Jeremy Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Potěšila mě vratka z finančáku .To chápu. Mně ještě vratka ze sociálky :-)Už jsem za to pořídil předraženej golfovej vozejk :-D
Doporučené příspěvky