CEGY Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 194 kilo na osobu.. ty tri nevim.. R mi moc na kulturistu neprijde..Hoši to měli určitě dotažene do detailu..Teda skoro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Tak jsem zahlédl na nákupech krásný masiv jídelní stůl 160 cm a koupil ho, no a pak mě manželka řekla jak to odvezeme když jsme čtyři a máme kočárek? Ups ... Odvezli, geniální ten Outlander :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Tak jsem zahlédl na nákupech krásný masiv jídelní stůl 160 cm a koupil ho, no a pak mě manželka řekla jak to odvezeme když jsme čtyři a máme kočárek? Ups ... Odvezli, geniální ten Outlander :-)Holt auto si clovek musi umet vybrat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 na strese je místa. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 na strese je místa. .Presne! Podstatne vic nez treba na Citygo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nech být, citigo na to jak vypadá prdolatě je docela prostorný auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nech být, citigo na to jak vypadá prdolatě je docela prostorný auto :-)Jo, nic proti tomu vozitku, nicmene plocha strechy je asi krapet mensi nez u ty miciny a v hlave mi naskocilo driv nez ostatni prckove ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Tak jsem zahlédl na nákupech krásný masiv jídelní stůl 160 cm a koupil ho, no a pak mě manželka řekla jak to odvezeme když jsme čtyři a máme kočárek? Ups ... Odvezli, geniální ten Outlander :-)Hoď foto,ať máme co závidět /stůl ne auto :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Hoď foto,ať máme co závidět /stůl ne auto :-) /.Hoď foto,ať máme co závidět / manželky.....ne stolu a ani auta.......... Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Že se mi podařilo nakazit přítelkyni, už chce sama taky Alpiny, do jedněch se dnes zamilovala a rázem je doma k hodinkám úplně jiný přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Hoď foto,ať máme co závidět /stůl ne auto :-) /.Aha, teď si říkám proč chceš vidět stůl a já napsal masiv, čímž jsem kecal protože tím je míněna flakota poctivého dřeva a já myslel jako masivní, velký a těžký. Takže se omlouvám, protože pokud jsi nějaký maniak do dřeva tak tohle není nic pro tebe :-) Jinak takhle blbě stát taky nebude, rekonstrukce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Hradecke derby Nadherny hokej a skvely divacky zazitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Zpět z banánovníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) Presne! Podstatne vic nez treba na Citygo :-D Koukam ze Afri uz ho ma v poradku doma, to je dobre Kdyz jste napsali stul na strese auta, prvni co se mi vybavilo je tohle: https://www.youtube.com/watch?v=paVvZN57aWw&feature=youtu.be&t=3m18s edit: melo by se to pustit od minuty 3:20, ale asi to nefunguje, kdyztak preskocte rovnou tam Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Aha, teď si říkám proč chceš vidět stůl a já napsal masiv, čímž jsem kecal protože tím je míněna flakota poctivého dřeva a já myslel jako masivní, velký a těžký. Takže se omlouvám, protože pokud jsi nějaký maniak do dřeva tak tohle není nic pro tebe :-) Jinak takhle blbě stát taky nebude, rekonstrukce....Ano já opravdu myslel nějaký pěkný masívní stůl s kresbou dřeva pro potěchu oka.Zkrátka soliterní kus od stoláře.Tož nic,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 tahle fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Že se mi podařilo nakazit přítelkyni, už chce sama taky Alpiny, do jedněch se dnes zamilovala a rázem je doma k hodinkám úplně jiný přístup Tu si hýčkej! Ale bude tě ta pohoda něco stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Afri pekny:) Ja mam dubovej jidelak 3,2m, musel jsem ho vezt po kouskach:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 to je muj sen, 3m dubovy stul.. uplne vidim, jak sedim v čele, manzelka naproti o konskou delku ... tady mam vyhlednutou firmu http://www.ledenicky-nabytek.cz/nabidka/jidelni-stoly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Přesně, taky se mě líbí masiv, ale takovej asi bůro stát nebude co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky