Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak jsem zahlédl na nákupech krásný masiv jídelní stůl 160 cm a koupil ho, no a pak mě manželka řekla jak to odvezeme když jsme čtyři a máme kočárek? Ups ... Odvezli, geniální ten Outlander :-)

Holt auto si clovek musi umet vybrat ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zahlédl na nákupech krásný masiv jídelní stůl 160 cm a koupil ho, no a pak mě manželka řekla jak to odvezeme když jsme čtyři a máme kočárek? Ups ... Odvezli, geniální ten Outlander :-)

Hoď foto,ať máme co závidět  /stůl ne auto :-) /.

Odkaz ke komentáři

Hoď foto,ať máme co závidět /stůl ne auto :-) /.

Aha, teď si říkám proč chceš vidět stůl a já napsal masiv, čímž jsem kecal protože tím je míněna flakota poctivého dřeva a já myslel jako masivní, velký a těžký. Takže se omlouvám, protože pokud jsi nějaký maniak do dřeva tak tohle není nic pro tebe :-) Jinak takhle blbě stát taky nebude, rekonstrukce....

post-364-0-35285500-1449424871_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Presne! Podstatne vic nez treba na Citygo :-D

Koukam ze Afri uz ho ma v poradku doma, to je dobre :) Kdyz jste napsali stul na strese auta, prvni co se mi vybavilo je tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=paVvZN57aWw&feature=youtu.be&t=3m18s

edit: melo by se to pustit od minuty 3:20, ale asi to nefunguje, kdyztak preskocte rovnou tam :)

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Aha, teď si říkám proč chceš vidět stůl a já napsal masiv, čímž jsem kecal protože tím je míněna flakota poctivého dřeva a já myslel jako masivní, velký a těžký. Takže se omlouvám, protože pokud jsi nějaký maniak do dřeva tak tohle není nic pro tebe :-) Jinak takhle blbě stát taky nebude, rekonstrukce....

Ano já opravdu myslel nějaký pěkný masívní stůl s kresbou dřeva pro potěchu oka.Zkrátka soliterní kus od stoláře.Tož nic,no.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...