Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí,  dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je   :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí, dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je :suicide_anim:

Prosím tě, ty naděláš. Toho kolena bylo pod jeden zub, pr.de.lačka řídká, jitrnice malinká...

A Rolády nic moc. Když je dáš na váhu proti těm kilogramům PRIMek, tak tam nebudou vůbec vidět :D

Každopádně to byl velice fajn den!!!

Edit: cenzuro, co je špatného na polévce pr.de.lačce??? ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Bolkova manez. Nech si bulvar pise co chce, ale boli to dve hodiny poctivej zabavy. Bavil som sa od prvej do poslednej minuty, ziadne hluche miesta.

Odesláno

Leonardovi jsem to taky přál. Až jsem se bál, co víc by příště musel pro Oscara udělat,kdyby to letos nevyšlo. Ale ta bondovka je děs. Jako song to není zas tak zlej, ale k Bondovi si představuju něco míň ukvílenýho.

Odesláno

Potešilo ma vydanie nového záručného listu  a nového registračného kódu na môj nový Leatherman Charge TTi s plnou zárukou na 25 rokov. Taktiež ma potešil prístup, s akým takéto problémy rieši fa. Rednot a fa. Moris. :notworthy:

Odesláno

Leo si to zaslouzil a Ennio taky - je neuveritelna ostuda, ze je to jeho první Oscar (za celozivotni dilo nepocitam). To byly dve svetne stranky vecera. Skoda, ze to nedoslal Sly, ale to uz by bylo asi moc :-) Ten uknouranej "hrhej gay" to dostal, aby bylo ucineno zadost alespoň nejake minorite. A kecy ukrivdenejch cernousku kolem byly megatrapny.

Odesláno

Jelikož nejsem tak empatickej, jak si vedení představuje, byl jsem po 8 letech na své pozici kopnut na jinou pozici- výš, míň práce a míň opruzů. Jak se nejen mě ulevilo, hned je ten den slunečnější :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...