Americkej Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Mi se líbí, jak ta borderka vypadá obrovská :-)
AndyAaron Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Konecne jsem rozslapl boty, tak si uz nemusim oblepovat paty, nez je obuju
skodna Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Mě potěšila včerejší odpolední procházka lesem na chalupě u " Pejřímova"
little_w Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Mě potěšila včerejší odpolední procházka lesem na chalupě u " Pejřímova"Super. S urovni srazek tady u nas asi budeme chodit sbirat rejzi...
nickolas Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Sice mame travnik na pytel a listy javoru maji upal, ale jinak me ta zahrada tak nak furt tesi. Zahrada i baracek (minimalne z tohoto pohledu) genialni!
nickolas Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Mě potěšila včerejší odpolední procházka lesem na chalupě u " Pejřímova"Provokatere! Ja byl vcera taky...
mAra_ Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Provokatere! Ja byl vcera taky...Hehehe připomněl jsi mi mě :-DVždycky všude všichni dávají fotky plné košů hub, jak malé čudly už ani nesbírají.... a já vlezu do lesa, najdu maximálně jednu dvě u kterých vyfotim hodinky a du dom :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Hehehe připomněl jsi mi mě :-DVždycky všude všichni dávají fotky plné košů hub, jak malé čudly už ani nesbírají.... a já vlezu do lesa, najdu maximálně jednu dvě u kterých vyfotim hodinky a du dom :-)Ja sem tuhle v lese na houbach zabloudil a dve hodiny hledal to zkurveny kolo.
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Zmiziku, kolik tak bezne najdes hub? Kdyz teda nenajdes ani kolo, ktere je o dost vetsi... :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Vetsinou najdu hovno, ja sem spatnej houbar.
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tak pockej, zacatek mas slusny - "vetsinou najdu hovno" - to je prece taky hnedy a nehyba se, jako houby. Takze vydrz, pokracuj v treninku, a za chvili misto hoven uvidis houby.
bohus76 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ja sem tuhle v lese na houbach zabloudil a dve hodiny hledal to zkurveny kolo.Ty wole Milisáku,ty si pacient,ale zlepšils mi večer :-)
Radek124 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Zdvojení kapacity vrtiče - starý radši nechám v "technologické rezervě", pro případ dalšího záchvatu chronobundusu
Maxel Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Potěšil kupec na pozemek. Pokud vše půjde podle plánu... jaj!
M@chino Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 uz jsem toho mel plny zuby a jezdeni me nebavilo ... ale ten napis me pobavil
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Mé úžasné Tissotky, které jsou se mnou v dobrém i ve zlém třináctý rok, mám je nejradši v mé sbírce :-) Přesné, odolné, vodotěsné, vše poctivě odzkoušeno. A jakej si vedu deníček o výměně baterie, každé tři roky se překvapím když ho najdu :-)
JaRooN Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Že jsem dnes po téměř 30 letech vzal do ruky svářečku a že se dílo povedlo...
Tondaa73 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Že jsem dnes po téměř 30 letech vzal do ruky svářečku a že se dílo povedlo...Gratuluju...kdybych jí vzal po 25 do rukou já, tak je to v tom druhým vlákně...
Doporučené příspěvky