Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vojta1 asi jsem to blbě napsal,byla to jen radost co to kolo vydrželo proto v tomto vlákně.

BeeK86 to vystihl dobrě. Ta prošukáná kralíkárna mě rozesmála,díky .

Odesláno (upraveno)

Klucí nechal bych to bejt :cheers:

Scifi když budeš mít zbytečnou zlatku tak pošli,já koupím klukovi lepší kolo a na oplátku ti pro dcerku koupím domeček. Hotovo

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Jako vazne, snazi resit pres SZ? Ale co pro boha? Asi jsem nejak malo zil v Bronxu, nebo na Hajich, nebo tak nejak, ale nechapu tuhle subkulturu...

Odesláno

Možná to bude tím vedrem...

Ale vzal jsem si z toho ponaučení. Zítra hodlám vyvětrat na celý den svůj nový,několik desítek tisíc drahý bike. Běda,kdyby mě měl předjet někdo na pár tisíc drahý plečce starý 15let. Raději umřu v křečích v pangejtu než tohle dopustit.

Odesláno

Ty woe co se to tady deje? Nejaky erekce na slunci ci co? Vytahujou se tady SZ, vyhrozuje se zleva zprava... vy se mate, kdyz tam mate takovy vedra, ze vam z toho hrabe. :) Nic ve zlym, to je jenom zavist. :cheers:

Odesláno

Mě taky celkem dost sere, že když běhám tak mě často předjedou cyklisti. Hergot dělám něco blbě?

Odesláno

Největší potupa je prej teďka když tě předjede koloběžka.

Na cyklostezce.

To by mě vždycky šmejklo,protože já s tím celoperem do terenu nejezdím. Přece si to neumažu od bahna.

A abych nebyl OT,tak mě potěšilo, že mam tydenni školení v Německu za sebou,podařilo se mi na 4.pokus uspat dceru,můžu si dát vínko a koukat na fotbal.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...