Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před dvěmi týdny jsem tu psal o DHL a neskutečně rychlém doručení z UK - bylo to za nějakých 19 hodin. Dnes možná trhnou nový rekord - stejné místo vyzvednutí i doručení, vyzvednuto včera v 16:30 a dle trackingu je to už v ČR, takže mají velkou šanci :)

Odesláno (upraveno)

Trochu mi štveš :) Mě jde balíček z Honkongu už od 8.3. a zatím to ani nevypadá, že by se přiblížil k hranicím. Holt Hongkong post, není DHL :lol2:

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

...a jednoho dne napsali z Amazonu. Byla na sklade!

ca5bea56af44803ca250c6d2fd703ba3.jpg

Tak ja si jeste pockam...

Hranek, Matthew "Man and His Watch, A"

Estimated arrival date: April 27 2018 - June 28 2018

Odesláno

Trochu mi štveš :) Mě jde balíček z Honkongu už od 8.3. a zatím to ani nevypadá, že by se přiblížil k hranicím. Holt Hongkong post, není DHL :lol2:

Utěší tě alespoň když ti řeknu, že nový rekord nedali? O hodinu později, takže místo 19 je to 20, asi bych si měl postěžovat :D

Btw: Z Hongkongu mi jde taky jedna zásilka, ale tam ani nemám ambice to sledovat, až přijde, tak přide (snad) :)

Odesláno (upraveno)

Zásilka ze Singapůru, free shiping, bez černého petra, za 8 dní od objednávky na stole. To se mi líbí. Akorat jsem jeste neměl příležitost zkouknout obsah, pak se rozhodne jesli neaktivuji i protikladné vlákno :-)

Upraveno uživatelem Waya03
Odesláno (upraveno)

Chlapí nazdar,

tak myslím, že jsem spokojenej parchant!

Poslední měsíc čtvery hodinky nové, k prodeji žádné a pro poslední si jdu myslí a doufám  dnes na poštu. :-)

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Chlapí nazdar,

Poslední měsíc čtvery hodinky nové, k prodeji žádné a pro poslední si jdu myslí a doufám  dnes na poštu. :-)

:lol:..........poslední stádium..... :lol:  :lol: 

Odesláno

To si jen myslíš - Míra je srdcař, myslím že dá ještě hlubší ponor..

to jo, člověku mu fčera jedny hodinky pochválí a von už si jde dneska pro další..................to nemůže dobře dopadnout....... :lol2:

Odesláno

mám to co by kamenem dohodil, asi si tam udělám vejlet

Já se tam také chystám, ale až později. Pokud tam pojedeš drive, budu se těšit na foto.
Odesláno

to jo, člověku mu fčera jedny hodinky pochválí a von už si jde dneska pro další..................to nemůže dobře dopadnout....... :lol2:

Hele koupil jsem si na prosincovou dovolenou jen hodinky na lítačku s GMT. Ale jdou od pátku ze Slovenska a nic. Moje prachy už tam jsou, tak nevím co se děje ?

Odesláno

Chlapí nazdar,

Poslední měsíc čtvery hodinky nové, k prodeji žádné a pro poslední si jdu myslí a doufám dnes na poštu. :-)

Hm, tak to jsi, závist :-) Mě se nedávno zdálo jak chodím po pláži a na ruce Breitling. Od té doby chronobundus hlodá a co nevidět mi zase jebne a nebude to levné.. :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...