mondeo2 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Vánoční stromek.............tak ten taky ještě nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Měl jsem před deseti lety kolegu (tenkrát asi 45), který taky jednou takhle tejden před Vánocema říkal, že už postavil stromek. Jsem se ho ptal jestli kvůli děckám nebo co...?Tak mi řekl: "Na děcka ser.u, to mám kvůli sobě. Nazdobím stromek, votevřu si pivo, sednu si do křesla a čumím na svíčičky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Jojo ve čtvrtek končím Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Však v pohodě, každý ať si to dělá po svém a je doma spokojený, to je důležité S tady toho vánoční flame asi nedáme, musíme vymyslet něco jiného, i když Jeremy pěkně vyběhl, tak s toho třeba ještě něco bude až si přečte co jsem mu na to jeho ad absurdum tradice napsal Jinak já osobně všechny tradice také nedodržuji, takže se za ně ani nebiju, je to ale škoda že ty podstatné pomalu postupně vymyzejí. Je uspěchaná doba a mladí, to jsou líní lemplové, tím samozřejmě nepoukazuji na nikoho z nás Diky kolegum co to objasnili misto me co se tyce "stavby vanocniho stromku" Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Jojo ve čtvrtek končím Vyskov a po Vyškově kam? nebo to je tajný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Vybíráme novou ložnici a už jsme ji vybrali ale furt se nějak nešlo rozhoupat, drahý to bylo jak válka a najednou koukám na tu naši a Sconto ji dalo do letáku a 49% sleva. No to potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 A i kdybys ji byl včera koupil, mohls mít aspoň krásný příspěvek do úplně jinýho vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 a po Vyškově kam? nebo to je tajný?Neni neni. Ja nastupuju do Prahy k Hradní, tam kam jsem chtěl (Žatec a Chrudim) uz nebylo místo pro nastup od října tak jsem dostal na vyber bud Hrad nebo Hranice na Moravě. Chrudim zkusim za 2 roky uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Kdyz jsme u tech stromecku: Zitra kazdopadne uz domu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Konečně bude bič na ty co pálí sračky v kotli. Máme dva sousedy co zasmradi celý okolí a těším se že s tím bude konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Neni neni. Ja nastupuju do Prahy k Hradní, tam kam jsem chtěl (Žatec a Chrudim) uz nebylo místo pro nastup od října tak jsem dostal na vyber bud Hrad nebo Hranice na Moravě. Chrudim zkusim za 2 roky uvidime. To jsi dobrý střelec, když chceš k BRNce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Chci chci, ono bohuzel ja sel na vyber útvaru později a zbyla tam místa jen pro lékaře a zdravotnický personal, kuchaře a řidiče C a jeste snad elektrotechniky. Skoda pro me je, ze jsem nevedel o vojenské policii, na tu mam i vzdělaní a uplatnil bych se tam. Ted budu tedy par let u Hradní stráže a uvidime ja si nestezuji ze zásady a po novým roce do toho vlitnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Z. Paul: Líbí se mi Tvůj přístup. Tak hodně zdaru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Konečně bude bič na ty co pálí sračky v kotli. Máme dva sousedy co zasmradi celý okolí a těším se že s tím bude konec.Počkej, až přijde udání na tebe. Péesvébák se ti s revizorem nakýbluje ke kotli a když se jim nebudeš líbit, taky něco najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Počkej, až přijde udání na tebe. Péesvébák se ti s revizorem nakýbluje ke kotli a když se jim nebudeš líbit, taky něco najdou. k mému plynovymu kotli? Nebuď že všeho vystrasenej. To je jako by ses bal odectu plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Taky mi hodně vadí zmetci co pálí všechno včetně plastů, ale tohle řešení dobré není. Do domu se ti může úspěšně dobývat kterýkoli mamlas jmenovaný místním městským nebo obecním úřadem. A v prvni fázi kontrolovat topení. A v dalsich fázích věcí ke kontrole přibude. Takto to není dobře, jen další krok k omezení osobních svobod. Umístěni nejakych čidel zplodin ( nejsem technik ale neco takového snad dnes existuje? ) vedle komínu by to řešilo taky a bez zásahu do soukromí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Na každý komín? Možná i s chromatografem a nejakým laptopem, se sběrem dat. Ideální řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Docela by mě zajímalo, co by pověřený úředník dělal, kdybych mu s úsměvem řekl, ale jistě, pojďte dál, dovedu vás ke kotli, jen vám hned v zádveří zavážu oči, protože do vybavení a dispozice mého obydlí vám nic není a určitě by jste nechtěl být v podezření, kdyby mě náhodou vykradli. Případně, kdyby se pán zdráhal, by jej obklopili dva členové rodiny s nataženým prost?radlem a pohybovali se zároveň s ním směrem do kotelny. Jen teoretizuju, mám taky kotel na plyn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Co treba dron s nejakou tou merici technikou? Kominici zaparkujou u plotu baraku, zazvoni a informujou majitele, nastartujou dron, poslou ke kominu, zmeri hodnoty, fertig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky