Kytkosaurus Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nová motýlovka na Meistersingerech. Navíc mi je Kubson při jejím vyzvedávání dal na vibrograf a jsou v pohodě i podle něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Máme obě kousek od sebe co :-) Jo jo, Pat a Mat, jeho největší kamarádi....Jj, druhá malá bude mít rok koncem srpna my budem dělat asi dort Ledové království Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Po 16 letech dnes odcházím ze zaměstnání. Loučíme se v dobrém jako přátelé. Ten pocit odejít středem s hlavou nahoře bych bych přál každému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 super...nás to ceka v breznu...jo a má peknej dort Trochu OT: Vám se tyhle "dorty" líbí? Vždyť je to kulatá buchta se svíčkama. Dort podle mě vypadá jinak. Jsme konzervy a dorty pro malou kupujeme u Hájků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Včerejší SLIPKNOT v Praze, ještě ted mi hučí v hlavě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tady ale nejde o to co se líbí nám toljo, ale co se líbí našim dětem Kluk když viděl na buchtě jeho oblíbené postavy, tak skákal dva metry vysoko, pokud skáče takhle Vaše malá u dortu od Hájků, tak pak je všechno v naprostém pořádku Trochu OT: Vám se tyhle "dorty" líbí? Vždyť je to kulatá buchta se svíčkama. Dort podle mě vypadá jinak. Jsme konzervy a dorty pro malou kupujeme u Hájků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tady ale nejde o to co se líbí nám toljo, ale co se líbí našim dětem Kluk když viděl na buchtě jeho oblíbené postavy, tak skákal dva metry vysoko, pokud skáče takhle Vaše malá u dortu od Hájků, tak pak je všechno v naprostém pořádku to je pravda, a naší malý už je osmkaždopádně v dortu pro malý smrádky by mělo být ovoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Po 16 letech dnes odcházím ze zaměstnání. Loučíme se v dobrém jako přátelé. Ten pocit odejít středem s hlavou nahoře bych bych přál každému. Tak to gratuluju. Vím, o čem mluvíš. Přesně takhle jsem po 22 letech odcházel vloni na konci srpna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Že jsem si v registru vozidel vzal lístek z automatu a než jsem stihnul vyplnit lejstro, už jsem byl na řadě. Že začlo lejt a trochu mi to odmočilo prosolené auto, než jsem ho vzal wapkou. A výbornej srnčí guláš k obědu s domácíma bramboráčkama. Dvě Plzně poo a snad mě už nerozhodí ani pošta, na kterou ještě musim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 sakra, proc ja se nenarodil ve svycarsku.. http://ekonomika.idnes.cz/svycari-budou-hlasovat-o-garantovanem-statnim-prijmu-pfb-/eko-zahranicni.aspx?c=A160128_120840_eko-zahranicni_chrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) sakra, proc ja se nenarodil ve svycarsku.. http://ekonomika.idnes.cz/svycari-budou-hlasovat-o-garantovanem-statnim-prijmu-pfb-/eko-zahranicni.aspx?c=A160128_120840_eko-zahranicni_chrsNo nevim, jestli je by byla vyhra zit v zemi, kde je tolik bláznů :-) Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 no jo, ale (pokud si to odhlasujou v referendu) kazdej mesic dostat prilepseni v hodnote jednech brajtli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 To je do vlákna humor chlapci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Že mi dnes konečně dodavatel potvrdil, že mi zítra odesílá nové pouzdro na budoucí plesnifky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Dneska mě moc potěšil táta, touto parádní knihou. Už jí tu, ve společnosti Omeg, pročítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Po 16 letech dnes odcházím ze zaměstnání. Loučíme se v dobrém jako přátelé. Ten pocit odejít středem s hlavou nahoře bych bych přál každému. Gratuluju Romane, když se zadaří, tak je to fajn. Já jsem se taky snažil o to, aby to tak dopadlo, rok dopředu jsem avizoval, že končím, a když k tomu došlo, celý se to posralo. 10 dobrejch let najednou zhořklo a doteď mě to mrzí. Je to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Gratuluju Romane, když se zadaří, tak je to fajn. Já jsem se taky snažil o to, aby to tak dopadlo, rok dopředu jsem avizoval, že končím, a když k tomu došlo, celý se to posralo. 10 dobrejch let najednou zhořklo a doteď mě to mrzí. Je to škoda.Odešel jsem na vlastní žádost po 27 letech ve firmě,přišel nový šéf,prostě KOKOT,který dostal v minulém zaměstnání přez dršku.Dnes je přede mnou další krásný den,který nemusím trávit ve společnosti arogantního blba.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Začal jsem vítězit nad nemocí prokrastinace.Odeslal jsem přiznání k dani z nemovitosti už dnes,i když moc dobře vím že by to stačilo až s pondělním razítkem Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Po 16 letech dnes odcházím ze zaměstnání. Loučíme se v dobrém jako přátelé. Ten pocit odejít středem s hlavou nahoře bych bych přál každému.Gratuluji. Není co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To je do vlákna humor chlapci.To není do vlákna humor, ani to není o zemi plné bláznů . Oni moc dobře ví, co dělají. To je mimo jiné jeden z mála legálně se tvářících způsobů, jak do ekonomiky napumpovat peníze....stát je jako firma s účetnictvím : pořád se řeší způsob, jak dostat peníze do firmy tak , aby to bylo legální. V případě státu to je ještě větší problém, a to je taky jeden z důvodů, proč nemůže existovat svět bez válečných konfliktů, například. Je to velké a složité téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky