AndyAaron Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Dobra zprava, budes mit vic casu na foceni hodinek :-D;-)Doufam, ze to tak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Dnes mne potesilo sousedovo nove kreslo do jeho noveho domu (sice se mi veslo do auta jen tak tak)Hned sme ho trochu testovali a vzhledem k tomu,ze vetsinu casu travime spolu (oba sme pred lety pochopili, ze to, co kazdy chlap opravdu potrebuje k zivotu je klid), mam dojem, ze to byla opravdu dobra koupe :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tohle "křeslo" si někdo dobrovolně nainstaluje do baráku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Nejen, ze dobrovolne, ale uz sme k nemu skoro prirostli. Je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Vypadá to příšerně, ale je to fakt pohodlný. Zkusmo jsem si do toho sedl v nějakým obchodě, zatímco manželka dělala, že mě nezná Kolemjdoucí prodavač se ptal, jestli ho budu chtít, že bych byl první, kdo si to koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Už jen dodělat kinosál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Taky jsem myslel, že něco takového bylo vymyšleno jen pro seriál Přátelé.Do pánského obýváku nakonec proč ne Upraveno 3. února 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak on je ten obyvak tak trochu kinosal, nejaka 150-ka ambilight TV, 7.1 + 2x subwfr,...Mno a vetsinou sme tam jen dva chlapi, valime se, popijime a cumime na Red dwarf, Black books apod...Zkratka chlapi sobe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Xenomorfus: tak 7.1 ci 2x subwoofer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Jsem tak trochu ješita, jako každej chlap...takže mne potěšilo info, že budu mít zítra malou fotku v příloze MF Dnes, a nebude to v černé kronice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Kónečně jsem se dočkal Upraveno 3. února 2016 uživatelem enrico156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Eskimak: Ano, je to vlastne 7 + 2x subwoofer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Kónečně jsem se dočkal blahozelam. Co je presne je vo vnutri? Upraveno 3. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Jak bude chvilka, asi by se slušelo založit chlubící vlákno, páč to je na místní poměry trochu přehlížená značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Moje oblíbená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 MIDO! Paráda, taky mám tuhle značku rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Zítra ve chvilce volna zkusím napsat pár prvních postřehů, zatím jedna mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Pěkné day date, značka Mido je mi velmi sympatická, parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Me dneska potesilo, kdyz jsem se koukl na datum a zjistil jsem, ze presto, ze uz jsme tady 3 tydny tak nam jeste skoro dva zbyvaj. A to se jeste stihnu pred odletem v KL kouknout na nejake hodinky:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Sorry, jak se to postavilo na hlavu netusim:-). Z iphonu to nedokazu upravit:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky