mondeo2 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Á Gustáfo. Vod tý doby co soukromničí rozhazuje ve velkým............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Á Gustáfo. Vod tý doby co soukromničí rozhazuje ve velkým............. to víš...těžký prachy :-D a tak náročná položka za kaučuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí, dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Me 109 v prodejním vlákně, jako vtip výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí, dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je Prosím tě, ty naděláš. Toho kolena bylo pod jeden zub, pr.de.lačka řídká, jitrnice malinká...A Rolády nic moc. Když je dáš na váhu proti těm kilogramům PRIMek, tak tam nebudou vůbec vidět Každopádně to byl velice fajn den!!! Edit: cenzuro, co je špatného na polévce pr.de.lačce??? Upraveno 27. února 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) nevím, mě hrozně chutná...... Upraveno 27. února 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Bolkova manez. Nech si bulvar pise co chce, ale boli to dve hodiny poctivej zabavy. Bavil som sa od prvej do poslednej minuty, ziadne hluche miesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Dodavatel elektřiny a plynu - snížení ceny od 1.3. o 5 a 7%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Jako kazde jaro. Do rijna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Opravdu mě potěšilo ze Leonardo dostal Oskara. I píseň nové bondovky. Celkove vlastně to rozdali dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Leonardovi jsem to taky přál. Až jsem se bál, co víc by příště musel pro Oscara udělat,kdyby to letos nevyšlo. Ale ta bondovka je děs. Jako song to není zas tak zlej, ale k Bondovi si představuju něco míň ukvílenýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A já jsem zase rád za mistra Morriconeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 SZ od clena fora ohledne reklamace bot. Snad to dobre dopadne...diky chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Potešilo ma vydanie nového záručného listu a nového registračného kódu na môj nový Leatherman Charge TTi s plnou zárukou na 25 rokov. Taktiež ma potešil prístup, s akým takéto problémy rieši fa. Rednot a fa. Moris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Leo si to zaslouzil a Ennio taky - je neuveritelna ostuda, ze je to jeho první Oscar (za celozivotni dilo nepocitam). To byly dve svetne stranky vecera. Skoda, ze to nedoslal Sly, ale to uz by bylo asi moc :-) Ten uknouranej "hrhej gay" to dostal, aby bylo ucineno zadost alespoň nejake minorite. A kecy ukrivdenejch cernousku kolem byly megatrapny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Jelikož nejsem tak empatickej, jak si vedení představuje, byl jsem po 8 letech na své pozici kopnut na jinou pozici- výš, míň práce a míň opruzů. Jak se nejen mě ulevilo, hned je ten den slunečnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Tož gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Kuncák7: Takže teď budeš prudit toho, co přijde na tvou bývalou pozici Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Tak gratuluji "indiane" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Gratulace chlapíku, odceňuji tvé nervy, bych chytil někoho pod krkem hned první den v práci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky