Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí,  dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je   :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádní pokec partičky přátel Primek v pohostinství- prostě slez pár chronomagorů v příjemný hospůdce. Plusy : fajn lidi, pokec o hodinkách, krásné hodinky ke kouknutí, dokonce odvoz až na koncert. Mínusy : zabijačkové hody, takže míň než tři chody jsem prostě dát nemoh... pro dnešek je dieta v pr.čicích... a kromě toho mě štve poznatek, že na těch Roládách fakt něco je :suicide_anim:

Prosím tě, ty naděláš. Toho kolena bylo pod jeden zub, pr.de.lačka řídká, jitrnice malinká...

A Rolády nic moc. Když je dáš na váhu proti těm kilogramům PRIMek, tak tam nebudou vůbec vidět :D

Každopádně to byl velice fajn den!!!

Edit: cenzuro, co je špatného na polévce pr.de.lačce??? ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Potešilo ma vydanie nového záručného listu  a nového registračného kódu na môj nový Leatherman Charge TTi s plnou zárukou na 25 rokov. Taktiež ma potešil prístup, s akým takéto problémy rieši fa. Rednot a fa. Moris. :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Leo si to zaslouzil a Ennio taky - je neuveritelna ostuda, ze je to jeho první Oscar (za celozivotni dilo nepocitam). To byly dve svetne stranky vecera. Skoda, ze to nedoslal Sly, ale to uz by bylo asi moc :-) Ten uknouranej "hrhej gay" to dostal, aby bylo ucineno zadost alespoň nejake minorite. A kecy ukrivdenejch cernousku kolem byly megatrapny.

Odkaz ke komentáři

Jelikož nejsem tak empatickej, jak si vedení představuje, byl jsem po 8 letech na své pozici kopnut na jinou pozici- výš, míň práce a míň opruzů. Jak se nejen mě ulevilo, hned je ten den slunečnější :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...