Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To už je jen formalita. Za pár dnů je máš na ruce, neboj ;)

Pak dáme limitkové Sumo session v Práglu. 2x 029 a jednou 027 ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Nevím, jestli mě to má těšit, ale jak minulý týden ženu obrala druhá mamina o prachy, tak PČR zahájila včera šetření, byli u doktorky, ta identifikovala, a paní se prý v zásadě ihned přiznala.

Navíc dneska úřadovala v předpokoji znova a jde o nějakou větší částku, takže bude trestní řízení atd. Údajně je zoufalá a v bezvýchodný situaci, pro což samozřejmě mám pochopení, ale takhle se to snad neřeší...

Odesláno

Tož tak vítej mezi náma ;)

Stříbrňáky jsou prudce návykové :)

Edit: jo a bude i šťastná sedmička...

Človeče, ja už som sa v tom celkom stratil. Sprievodky, trackingy :). Ale malo by to byť tak, že 2 ks sú na Slovensku a 4 ks v Čechách. Zrejme pribudne ešte jeden kus do Čiech, ale asi mimo mňa. Celkom slušné zastúpenie na fóre, už je to pomaly na samostatné vlákno :).

Odesláno (upraveno)

to jako chodí denně do ty kabinky? kdo ji tam pousti, když je z venku koule?

Tož to je drsný, chodit na středisko jako do bankomatu :eek:

Teď tu byla hlídka s protokolem. Od pátku škoda přes 30K a asi 5 poškozenejch. Buchta prej fetka. Je to ještě pikantnější, je dost vynelézavá, ale to už tu nebudu ventilovat. Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Mě těší Kometa jak hraje houno :clap:

Me by to tesilo dvojnasob,kdyby kometa nehrala proti vam,ale Slavii :-)).

Odesláno

Afri, mate to tam fakt pekne, my uz jsme davno na blate :) .

Odesláno (upraveno)

Teď tu byla hlídka s protokolem. Od pátku škoda přes 30K a asi 5 poškozenejch. Buchta prej fetka. Je to ještě pikantnější, je dost vynelézavá, ale to už tu nebudu ventilovat.

No tak snad se to aspoň zarazí a zachrání se tak další potenciální okradené. Taky pamatuju časy, kdy manželka vyrážela do světa s našima posledníma prachama v peněžence a když ji okradli cigošky v tramvaji, tak jsme neměli na jídlo. Utrhnout pracky u samé prhele a mlátit je s nima po hlavě až dom, fakt.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno (upraveno)

Potěšilo mně, že jsem tento týden jedny hodinky vyměnil a dvoje hezké koupil.:-)

Žádné hujdy za litr ani super turbo pecky, ale minimálně na jedny z nich od místního člena se těším a to moc a myslím si, že to budou srdcovky!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

husty. dcerka delala certifikat fce. vsechno z kapes ven, voda jen cista, v lahvi bez napisu, nesmi smrkat, nesmi na wc.. berou to vazne

cože to dělá ? to spíš vypadá na přípravu na mezihvězdný let..................

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...