JaRooN Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 (upraveno) To už je jen formalita. Za pár dnů je máš na ruce, neboj Pak dáme limitkové Sumo session v Práglu. 2x 029 a jednou 027 Upraveno 7. března 2016 uživatelem JaRooN
KFL Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Nevím, jestli mě to má těšit, ale jak minulý týden ženu obrala druhá mamina o prachy, tak PČR zahájila včera šetření, byli u doktorky, ta identifikovala, a paní se prý v zásadě ihned přiznala. Navíc dneska úřadovala v předpokoji znova a jde o nějakou větší částku, takže bude trestní řízení atd. Údajně je zoufalá a v bezvýchodný situaci, pro což samozřejmě mám pochopení, ale takhle se to snad neřeší...
Klotzman Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tož to je drsný, chodit na středisko jako do bankomatu
Gustaf Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 to jako chodí denně do ty kabinky? kdo ji tam pousti, když je z venku koule?
Zlý Jabko Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Himl, jak já G-Shocky nemusím, tyhle se mi líběj
McStinger Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tož tak vítej mezi náma Stříbrňáky jsou prudce návykové Edit: jo a bude i šťastná sedmička... Človeče, ja už som sa v tom celkom stratil. Sprievodky, trackingy . Ale malo by to byť tak, že 2 ks sú na Slovensku a 4 ks v Čechách. Zrejme pribudne ešte jeden kus do Čiech, ale asi mimo mňa. Celkom slušné zastúpenie na fóre, už je to pomaly na samostatné vlákno .
KFL Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) to jako chodí denně do ty kabinky? kdo ji tam pousti, když je z venku koule? Tož to je drsný, chodit na středisko jako do bankomatu Teď tu byla hlídka s protokolem. Od pátku škoda přes 30K a asi 5 poškozenejch. Buchta prej fetka. Je to ještě pikantnější, je dost vynelézavá, ale to už tu nebudu ventilovat. Upraveno 8. března 2016 uživatelem KFL
kuncák7 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Mě těší Kometa jak hraje houno Me by to tesilo dvojnasob,kdyby kometa nehrala proti vam,ale Slavii :-)).
roura74 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Moc hezký géčka. Jakej to je prosím typ? Upraveno 9. března 2016 uživatelem roura74
Geodet Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) G-Shock G-Steel GST-S100 nebo GST-W110D s tahem. Upraveno 9. března 2016 uživatelem Geodet
tano Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Afri, mate to tam fakt pekne, my uz jsme davno na blate .
Klotzman Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Teď tu byla hlídka s protokolem. Od pátku škoda přes 30K a asi 5 poškozenejch. Buchta prej fetka. Je to ještě pikantnější, je dost vynelézavá, ale to už tu nebudu ventilovat.No tak snad se to aspoň zarazí a zachrání se tak další potenciální okradené. Taky pamatuju časy, kdy manželka vyrážela do světa s našima posledníma prachama v peněžence a když ji okradli cigošky v tramvaji, tak jsme neměli na jídlo. Utrhnout pracky u samé prhele a mlátit je s nima po hlavě až dom, fakt. Upraveno 9. března 2016 uživatelem Klotzman
long Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Potěšilo mně, že jsem tento týden jedny hodinky vyměnil a dvoje hezké koupil.:-)Žádné hujdy za litr ani super turbo pecky, ale minimálně na jedny z nich od místního člena se těším a to moc a myslím si, že to budou srdcovky! Upraveno 9. března 2016 uživatelem long
montemar Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 husty. dcerka delala certifikat fce. vsechno z kapes ven, voda jen cista, v lahvi bez napisu, nesmi smrkat, nesmi na wc.. berou to vazne
mondeo2 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 husty. dcerka delala certifikat fce. vsechno z kapes ven, voda jen cista, v lahvi bez napisu, nesmi smrkat, nesmi na wc.. berou to vaznecože to dělá ? to spíš vypadá na přípravu na mezihvězdný let..................
Doporučené příspěvky