straspol Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 uspesne abosolvovanie pivnej krizovej cesty (12 podnikov, 14 piv)To už jsi zvládnul dnes dopoledne, nebo jsi teď teprve přišel k sobě..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 A jak to dlouho vydrží při pokojový teplotě?cca 2 měsíce od nakrojení v pokojové teplotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 To už jsi zvládnul dnes dopoledne, nebo jsi teď teprve přišel k sobě..?bolo to vcera od 12:30 do 20. a dnes v pohode, len som od rana nebol na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tak nie zrovna dnes. Je tomu mesiac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 potesil ma neplanovany upgrade mojho ntbku na Win10. Trval relativne kratku chvilu, a uplne na paradu bez problemov. Az sa mi to nejako nezda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 potesil ma neplanovany upgrade mojho ntbku na Win10. Trval relativne kratku chvilu, a uplne na paradu bez problemov. Az sa mi to nejako nezda.. Nech byt pesimista ale tvoj pribeh znie velmi neuveritelne. Z okolia pocuvam uplne ine story s touto temou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 preto som to aj napisal.. Sony Vaio Pro 13. Spustil sa mi sice uprostred ppt prezentacie (odklikal som schedule asi pred tyzdnom, ale zjavne to bol schedule na update, nie na dalsi reminder ), skoro ma prekotilo, ale po update som smelo pokracoval dalej. btw kolegovci robili updaty na inych ntbukoch a vsetko v klude. jeden acer mal problem s wifi drivrom, fixnute cez drivertalent za 2minuty (podla diskusii na forach je to znama issue tej serie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Svokrovi ten update zbehol a podla jeho slov mu prestalo fungovat VSETKO. V nahlom zachvate zufalstva a paniky si vzapati zakupil novy pocitac. Pravdou je ze to jeho pc bolo take postarsie a a uvazoval ze raz si kupi nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 preto som to aj napisal.. Sony Vaio Pro 13. Spustil sa mi sice uprostred ppt prezentacie (odklikal som schedule asi pred tyzdnom, ale zjavne to bol schedule na update, nie na dalsi reminder ), skoro ma prekotilo, ale po update som smelo pokracoval dalej. btw kolegovci robili updaty na inych ntbukoch a vsetko v klude. jeden acer mal problem s wifi drivrom, fixnute cez drivertalent za 2minuty (podla diskusii na forach je to znama issue tej serie) Doporučil bych přeci jen ještě formát disku a re-install na čisto. Pak si na w10 nemůžu stěžovat a šlapou pěkně. Zatím jsem takhle udělal tři kompy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 že jsem našel a zprovoznil svojí 17 let starou konzoli, u který jsem proseděl jako kluk díru do gauče. Grafiku si pamatuju tehdá jako peckovní, dnes jsem se tomu spíš zasmál, ale i tak, slza skoro ukápla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Doporučil bych přeci jen ještě formát disku a re-install na čisto. Pak si na w10 nemůžu stěžovat a šlapou pěkně. Zatím jsem takhle udělal tři kompy. taky tak, upgrade sice proběhl, ale až po instalaci čistých 10 to začalo šlapat všechno korektně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Sparta, Sparta a ještě jednou Sparta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 potesil ma neplanovany upgrade mojho ntbku na Win10. Trval relativne kratku chvilu, a uplne na paradu bez problemov. Az sa mi to nejako nezda.. Podobné pocity nedůvěry jsem před půl rokem měl taky, ale do teď žádný problém. Faktem ovšem je, že jsem po updatu ještě provedl čistou instalaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Nech byt pesimista ale tvoj pribeh znie velmi neuveritelne. Z okolia pocuvam uplne ine story s touto temou.Ono je to proto, že negativní zkušenosti se sdílí víc. Je mnohem zajímavější napsat nebo říct že věc XY je úplně na nic, nefunguje atd. Chválí se obecně míň. Já mám za sebou upgrade na 4 strojích. Desktop se silným HW, 7 let starý notebook, 3 roky starý notebook a nové mini PC dodané s W8. Ve všech případech hladký průběh, systém běží rychle a dělá co má. Takže za mě spokojenost. Edit: A abych trochu ukázal, jaký sem čuně, desktop byl na starším HW přeinstalován z XP na W8 a používán. Následně proběhl masivní upgrade, kdy z celé mašiny zůstaly pouze disky, a case se zdrojem. W8 to zchrouply a jelo se dál. A na stejné sestavě sem to přešoupl na W10. A funguju už půl roku. Ale pomalu se odhodlávám k čisté instalaci. Ne že by zlobily windows, ale za cca 10 let se mi tam nahromadilo tolik balastu, že budu muset ten Augiášův chlív vyčistit důkladně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ono je to proto, že negativní zkušenosti se sdílí víc. Je mnohem zajímavější napsat nebo říct že věc XY je úplně na nic, nefunguje atd. Chválí se obecně míň. .... Ja osobne to vnimam tak, ze kdyz za nejaky produkt zaplatim, automaticky predpokladam jeho jistou funkcnost. Asi nebudu chvalit rohlik, ze byl takovy, jaky mel byt, ale asi budu komentovat, kdyz bude tvrdy. Spoustu let dostavam sluzebni auto a sluzebni telefon a sluzebni tablet atd... A vzhledem k tomu, ze mne to nestoji ani halir, vubec to neresim. Ovsem ve chvili, kdybych za to mel zaplatit sve tezce vydelane penize, budu klít jak pohan, protoze vzhledem k porizovaci cene jsou to neskutecne smejdy. Ale mozna jsem jen stary, prrotivny a zaujaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Vládci Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ja osobne to vnimam tak, ze kdyz za nejaky produkt zaplatim, automaticky predpokladam jeho jistou funkcnost...Ale jo, to je OK. Jen člověk musí trochu filtrovat negativní zkušenosti na netu. Prostě stěžují si nespokojení, to je v pořádku, ale dobrý si uvědomit, že to neznamená, že produkt je na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ono je taky fakt, ze lidi se obecne moc pozorujou ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Este k teme - som si pred dvoma tyzdnami kupil BT mys, a pocitac zacal mal problemy s BT, asi to nebola laska na prvy pohlad, az uprostred pisania minuly tyzden ten BT srandasak z pocitaca uplne zmizol, zlahla sa po nom zem vo vsetkych nastaveniach, len nejaky neznamy USB geret to hlasilo, a za boha nic sa s tym nedalo robit. Upgradom na Win10 sa zrazu prebral hw, korektne mu funguje driver, BT ide ako vino, a myska tiez. Tak len tolko - ma to byt pozitivne vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tak nie zrovna dnes. Je tomu mesiac. Gratuluji Ti kamaráde!!! Tak vidíš co jsem Ti říkal, štěstí se usmálo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky