AndyAaron Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Jarda je vazne machr. Vic k tomu ani neni co rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Taky toho chlapíka obdivuji, borec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Já sporty nesleduju, ale JJ je výjimka. Neuvěřitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Manželka koupila prodlouženej víkend v Beskydech, takže si dám do úterka konečně pauzu ... Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tak ta tě má hodně ráda, ale budiž vám přáno! ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Už to chtělo změnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Klobúk dole SpaceX! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Taky toho chlapíka obdivuji, borec :-)Kámo tatík Tvůj je frajer.Letos slavím těch 50, což je pro chlapa asi největší oslava!Doufám že tam nenapadne někoho podobná krása. Na Ypa kašli. Podle mě přišel postupem let o všechno včetně nadhledu a slušnosti a z jakési piety jsou jeho nic neříkající výkřiky do tmy ze strany módu tolerovány tak jak jsi zmínil.Před deseti lety býval jiný, ale asi má nějaké trable, které si tady vybíjí. Jinak k názvu vlákna.Dnes mě potěšil první letošní výlet na kole, kdy jsem si v polovině cesty nahrál apku a celých zpátečních 26 kilometrů mě mi nějaká anglická pani co kilometr radila, jak rychle mám šlapat a kolik pálím kalorií.Apka je jinak za 130 Kč dost vychytaná a doporučuji. První letošní jízda paráda i díky tomu s kým jsem jel. Kubo díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 longu wole tyhle tvoje opakující se dětský zákulisní říkanky mě dojímají .... trochu mi to přijde jako taková policie přes myšlenkový pochody a hodnocení příspěvků ostatních členů ..... je to trapný a nic neříkající .... respektive velmi vypovídající o obsahu tvé hlavy ..... koukej se pod svojí rohožku a nekomentuj to do čeho ti je prd ..... když je ti těch padesát tak bys moh mít trochu rozumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 ...to zas budou Vánoce nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Děkuji Jinak pane YPO, pár členů mi poradilo ať si přečtu tvé příspěvky za poslední dva měsíce a že tě pochopím. No a musím uznat, že jsem se o tebe nějak nezajímal, ale hned po přečtení pochopil to, že jsi normálně úplně vymaštěnej kretén a vůbec nechápu, že moderátoři už proti těm tvům většným útokům a urážkám všeho druhu na členy fóra už dávno nezasáhli. Nějak se tady presentuješ, ale ve skutečnosti mám pocit že tady kde komu závidíš nos mezi očima a tak kolem sebe kopeš. Já jsem vcelku vyrovnaný člověk a jsi my vcelku ukradený, ale myslím že tvé hlášky tady brzy někdo nedá, dá si s tebou práci a nacpe ti ten tvůj autobus někde na zastávce do p....e. A co mě tedy potěšilo, že je zde stále dost normálních členů, kteří mě poradili ignor list, o kterým už ani nevím, že existuje a ty jsi normálně za ta léta první, který tam bude, no tak aspoň v něčem Afri, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Děkuji Jinak pane YPO, pár členů mi poradilo ať si přečtu tvé příspěvky za poslední dva měsíce a že tě pochopím. No a musím uznat, že jsem se o tebe nějak nezajímal, ale hned po přečtení pochopil to, že jsi normálně úplně vymaštěnej kretén a vůbec nechápu, že moderátoři už proti těm tvům většným útokům a urážkám všeho druhu na členy fóra už dávno nezasáhli. Nějak se tady presentuješ, ale ve skutečnosti mám pocit že tady kde komu závidíš nos mezi očima a tak kolem sebe kopeš. Já jsem vcelku vyrovnaný člověk a jsi my vcelku ukradený, ale myslím že tvé hlášky tady brzy někdo nedá, dá si s tebou práci a nacpe ti ten tvůj autobus někde na zastávce do p....e. A co mě tedy potěšilo, že je zde stále dost normálních členů, kteří mě poradili ignor list, o kterým už ani nevím, že existuje a ty jsi normálně za ta léta první, který tam bude, no tak aspoň v něčem malá nápověda (2 měsíce jsou krátká doba):ivane, já si myslím, že více než dvě třetiny světa chápou humor v jakékoli podobě s nadhledem a ten zbytek, který to neumí jsou zapečení lidé s kterýma není pořízení jaké máš osobní zkušenosti s tímhle druhem lidí ? já mám sice malé, ale velmi osobní - bývalá manželka mi "utekla" s muslimem (již jsou manželé žijící v ČR) - tak dlouho kolem ní kroužil, až jí vykecal díru do hlavy ..... dnes poslouchá na slovo, čtou si po večerech z tý jejich knihy, vaří si ve velkém kotlíku jehněčí, na všechno se ho musí ptát, visí jim v obýváku jeho vlajka atd. (naprostá změna osobnosti) .... noa v tom žije můj normální syn, který má ve třinácti letech 70 kilo, protože mu máma nemůže (ani už nechce) uvařit evropské jídlo, takže potají jí fast foody, pizzy, bagety a podobné sračky s tím, že se těší se na návštěvy u fotra, kde se normálně nají .... je jasný, že s mrtvejma v Paříži to je prkotina, ale aspoň sem ti nastínil jejich smysl života Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Mě potěšil Excel, jak je to chytrej program a co všechno umí . Člověk se stále učí. (podotýkám, že z Excelu znám tak 0,5 % funkcionalit, takže každá dosud neobjevená featura mě fascinuje) Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 ...dá si s tebou práci a nacpe ti ten tvůj autobus někde na zastávce do p....e.Zalozime pak nove vlakno - "Co mate dnes v prd.li" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 hele klucí fakt mě nemusíte řešit .... vedu krásný spokojený život a nic mi nechybí = jsem šťastný ...... a těch pár blbů, který se mě při každé příležitosti snaží nasrat? ..... mám je jmenovat, nebo se přihlásí sami :D .... ať to máme kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Mě potěšil Excel, jak je to chytrej program a co všechno umí . Člověk se stále učí.(podotýkám, že z Excelu znám tak 0,5 % funkcionalit, takže každá dosud neobjevená featura mě fascinuje)díkec wole chceš pochvalu do gentlmen vlákna ? Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 hele klucí fakt mě nemusíte řešit .... vedu krásný spokojený život a nic mi nechybí = jsem šťastný ...... a těch pár blbů, který se mě při každé příležitosti snaží nasrat? ..... mám je jmenovat, nebo se přihlásí sami :D .... ať to máme kompletníJá bych se s dovolením přihlásil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Já bych se s dovolením přihlásil sám.Také se hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Já bych se s dovolením přihlásil sám.premiéra ... .... ty seš už tuplovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 premiéra ... .... ty seš už tuplovanej to je skoro jako pochvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky