Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bude to znít hereticky, ale potěšila mě pojišťovna, konkrétně Kooperativa. Ukradli mi před hospodou rok staré zamčené kolo za skoro 50 litrů a pojišťovna bez řečí proplatila z pojistky domácnosti celou kupní cenu. Respekt...

Jelikož jiné pojišťovny pokud vím kola mimo domácnost (byt plus sklep za X zámky) vůbec nepokrývají, může to být pro někoho důvod i třeba o Kooperativě uvažovat... Mimochodem roční pojistné je kolem 3000 Kč.

Odesláno (upraveno)

Email, tatík s bráchou můžou na velký okruh po USA a já se můžu v klidu věnovat dětem, protože jsem byl opět jako náhardník, když začli strašit dvojím občanstvím táty :smile_anim:

REGISTRACE SCHVÁLENA
Cestovní registrace byla schválena. Můžete vycestovat do USA v rámci Visa Waiver Program. Schválení nezaručuje
vpuštění na území USA. Konečné rozhodnutí přísluší pracovníkovi Customs and Border Protection (CBP) v místě vstupu.

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Tady moc nepíšu, ale dneska musím udělat vyjímku.

Dneska to je deset let, co jsem sem vlez...V poslední době to z mé strany, přes hodinky, není žádná hitparáda, nicméně žár trvá...

Už jenom kvůli těm několika mistním střelcům to tu stálo za to...

'Hasňa' ? 'honzoush' ? 'lukin_ova' ? 'Alda' ? 'Bedjasson(Sacíbagr)' ? 'zekon7302' ? 'David_B' ? 'Traveller' - 'kubson' ? 'Baker' ? 'tombed' ? 'sect' ? 'Marty35' ? 'Čendík' ? 'Peta-Biker' ? 'HIFI' - 'Salamio(Němý Bobeš)' ? 'bandicoot' ? 'Locque' - 'Roman I.' - 'Frantik' ? 'Viktor' ? 'lolohh' ? 'Harry' ? 'Bert' ? 'Z.' - 'zrno' ? 'Snow(Thesis)' ? 'Petr77' ? 'obchodnik o3' ? 'sibirnaya' - 'Honza.manta'-'Zmizík' a určitě jsem na někoho ještě zapomněl...

Upraveno uživatelem marosh
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...