Roland Sands Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tohle tricko. Mam rad surf a hodinky, tak jsem ho tam nemohl nechat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Potěšilo mě, že jsem narazil na pěknou fotku yachet, přeji hezký den pánové
Duke650 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Zmizik is back. Jak malo staci k radosti....
Bobisek Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Bude to znít hereticky, ale potěšila mě pojišťovna, konkrétně Kooperativa. Ukradli mi před hospodou rok staré zamčené kolo za skoro 50 litrů a pojišťovna bez řečí proplatila z pojistky domácnosti celou kupní cenu. Respekt... Jelikož jiné pojišťovny pokud vím kola mimo domácnost (byt plus sklep za X zámky) vůbec nepokrývají, může to být pro někoho důvod i třeba o Kooperativě uvažovat... Mimochodem roční pojistné je kolem 3000 Kč.
African Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Už to vypuklo, jak mě to sekání chybělo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Mám v plánu odpanit novou Stigu tento víkend
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 zaclo mi kvist koste uz asi kofolatim
KFL Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 zaclo mi kvist koste uz asi kofolatim No joo, sakury ted jedou. Stejne tak muchovniky, trnky a dalsi. Jaro je tu, chytne to kazdyho .
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 jj, jen bazen je furt zelenej. asi ta chemie, co sem tam zatim nalil, je nejaka slaba. no nic, zacnu shanet sirovku..
VintageLover Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Kobe a jeho odchod s 60 body...http://www.nba.com/
African Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Email, tatík s bráchou můžou na velký okruh po USA a já se můžu v klidu věnovat dětem, protože jsem byl opět jako náhardník, když začli strašit dvojím občanstvím táty REGISTRACE SCHVÁLENACestovní registrace byla schválena. Můžete vycestovat do USA v rámci Visa Waiver Program. Schválení nezaručujevpuštění na území USA. Konečné rozhodnutí přísluší pracovníkovi Customs and Border Protection (CBP) v místě vstupu. Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem African
Rodkopf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Kobe a jeho odchod s 60 body...http://www.nba.com/Poklona Gesendet von iPhone mit Tapatalk
marosh Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Tady moc nepíšu, ale dneska musím udělat vyjímku.Dneska to je deset let, co jsem sem vlez...V poslední době to z mé strany, přes hodinky, není žádná hitparáda, nicméně žár trvá...Už jenom kvůli těm několika mistním střelcům to tu stálo za to...'Hasňa' ? 'honzoush' ? 'lukin_ova' ? 'Alda' ? 'Bedjasson(Sacíbagr)' ? 'zekon7302' ? 'David_B' ? 'Traveller' - 'kubson' ? 'Baker' ? 'tombed' ? 'sect' ? 'Marty35' ? 'Čendík' ? 'Peta-Biker' ? 'HIFI' - 'Salamio(Němý Bobeš)' ? 'bandicoot' ? 'Locque' - 'Roman I.' - 'Frantik' ? 'Viktor' ? 'lolohh' ? 'Harry' ? 'Bert' ? 'Z.' - 'zrno' ? 'Snow(Thesis)' ? 'Petr77' ? 'obchodnik o3' ? 'sibirnaya' - 'Honza.manta'-'Zmizík' a určitě jsem na někoho ještě zapomněl... Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem marosh
Mareka01 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Prima pokec s prodavačem z hodinkového obchodu na Amsterdamském letišti.Jo a měl na ruce Rolex. :-)
marosh Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Toto letí. Tak na dalších deset! Jo, snad se za těch dalších deset let naučím pořádně česky, protože v tom příspěvku mám dvě hrubky...
little_w Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 jo, zapomnel. asi se urazim a neprijdu v Londyne na pivo
marosh Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 jo, zapomnel. asi se urazim a neprijdu v Londyne na pivo Jsem věděl...jsem v průseru. :-)
little_w Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jsem věděl...jsem v průs..u. :-) Gratuluji k 10. letum... jsem zapomnel rict
Doporučené příspěvky