Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

To může, ale ty vážně věříš tomu, že to tak skutečně bylo? Maslím, že je to naprosto jasné, jen nechtějí být za úplně idioty :D

Jo, ale tenhle vlak už jim ujel dávno ,nemyslíš ? :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak o tom není pochyb :D Asi nechtějí ještě přidávat, což je stejně jedno, protože obrázek si o tom každý udělá i když to budou zakecávat. Byla by celkem sranda, kdyby se někde vynořila pravda :)

Pravda bude takova, ze ho kleplo po tom, co zjistil jakou skodu udelal..:-))

Odkaz ke komentáři

No nevím, znám pár policistů ( a např. má bejvalka mezi ně též patřila ) co řídila líp, než polovina chlapů ( nechci říct tady a přidat ještě další výraz ). Elitní útvary a dopravka mají k tomuto plno školení a teorie se tam probírá jen opravdu rychle a povrchově, hlavně jde o praxi.

Mají napsat pravdu a předejdou spekulacím, i když, češi budou spekulovat nad vším.

Odkaz ke komentáři

Potěšil me poslední kuřácky večer v moji milované ctyrce Plzenka. Užil jsem si tam 17 let svobody, než přišli zmrdi, kteří to zakázali, přesto, ze tam nikdy nepřišli a nikdy tam nepřijdou. Fuck off všem hlupákům, kteří lezou do kurackejch hospod a diktujou ostatním, jak maj žít. ac2fd8c34681643df2af45483dc8433c.jpg

Odkaz ke komentáři

......................., kteří lezou do kurackejch hospod a diktujou ostatním, jak maj žít.

Tak přesně tohle mě na tom sere úplně nejvíc. Nevím, proč by Ti měl někdo nakazovat, co budeš nebo nebudeš dělat ve svý vlastní hospodě................banda kreténů.

Za chvilku začnou ještě vymejšlet co tam budeš a nebudeš smět prodávat...............debilové

Podotýkám, že jsem lehký kuřák s jednou krabičkou na týden.Pokud tedy zrovna nejdu na jedno.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...