Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Začalo to nevinným nákupem zde a momentálně jsme na tomto stavu. B)  S klukem svádíme velké někdy i několikahodinové letecké bitvy a baví nás to oba. Těší mě, že nesedí u počítače, ale hrajeme společně deskovou hru. Dneska jsme opět rozšířili stav strojů. :gun_bandana:   Navíc jsem šel zjišťovat možnosti tisku velké mapy (herního plánu) minimálně 1x1,5m. Kdybyste měl někdo tip, kde stáhnout barevné letecké snímky krajiny s velkým rozlišením, budu rád.

Horší, jak sbírat hodinky... připadám si jak malej kluk...  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mělo by to být wings of war (nebo nějakej jeho klon), ale už to nešlo nikde koupit. Mám do toho doma jen jedno letadýlko, lítali jsme kdysi s klukama v hospodě. Ale teď už chcou všichni jen v klidu chlastat :(

Wanderer, kde to kupuješ?

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Mně dnes brzy ráno potěšilo, že spravedlnost není zřejmě zcela slepá a blb co chtěl vykrást prodejnu zbraní v Opletalce, kde bohužel nožem nepěkně pobodal prodavače trefil na českou i evropskou šampionku ve westernové střelbě.

Paní ukázala jak a proč získala tituly a Policie údajně již včera věc kvalifikovala jako nutnou obranu a paní vedou jako poškozenou stranu.

Paní nyní uvedla, že v podobné situaci již jednou byla a zbraň nepoužila což ji velice mrzelo.

Nějaký redaktor v komentáři na Seznamu správně napsal, že šmejdi se nebojí Policie ani zákonů, ale měli by se bát slušného občana, který je může při obraně své a nebo svého majetku zranit, nebo vyjímečně i zabít.

Z mého pohledu je paní frajerka a zaslouží obdiv za reakci i odvahu!

Odkaz ke komentáři

Wanderer- teprve ted jsem měl čas kouknout na tu tvou sbírku modýlků pořádně a gratuluju ( taky mě berou a tátu ještě víc, ale on je už slepej a já levej a vzteklej, takže už nestavíme :-)).

Krásný to máš.

Odkaz ke komentáři

Wanderer- teprve ted jsem měl čas kouknout na tu tvou sbírku modýlků pořádně a gratuluju ( taky mě berou a tátu ještě víc, ale on je už slepej a já levej a vzteklej, takže už nestavíme :-)).

Krásný to máš.

To nejsou modýlky ale panďuláci do hry. Ale hezký jsou, to jo. Akorát je zajímavý,  že ty WWI jsou větší než WWII, bych čekal, že měřítko upraví, aby ta letadýlka byla stejně velká a oni místo toho ty WWII udělali ještě menší, takže vlastně naopak než ve skutečnosti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...