Waya03 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 A taky mi něco porazilo sloupek s elektřinou, ale počítám že tohle zvíře nebylo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 A taky mi něco porazilo sloupek s elektřinou, ale počítám že tohle zvíře nebylo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Jo Labuda, ten neporazil jen sloupek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 tie zajace su uplne ako ludia.asi jako každy tvor. Nejlepší jsou holubi, ti serou všude a na všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Vůbec toho zajíce nechtěla pustit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Dnes mě potěšil pokec s jedním "pacientem" z UK přes eBay po té, co jsem od něj za dobrou cenu vydražil vintážní krabičku na Tudory....takže radost hned dvakrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Já se musím v rámci rodiny kamarádit s policajtem. Tvl. to nedělej, to nemůže být zdravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Začalo to nevinným nákupem zde a momentálně jsme na tomto stavu. S klukem svádíme velké někdy i několikahodinové letecké bitvy a baví nás to oba. Těší mě, že nesedí u počítače, ale hrajeme společně deskovou hru. Dneska jsme opět rozšířili stav strojů. Navíc jsem šel zjišťovat možnosti tisku velké mapy (herního plánu) minimálně 1x1,5m. Kdybyste měl někdo tip, kde stáhnout barevné letecké snímky krajiny s velkým rozlišením, budu rád.Horší, jak sbírat hodinky... připadám si jak malej kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Co to je pls za hru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Mělo by to být wings of war (nebo nějakej jeho klon), ale už to nešlo nikde koupit. Mám do toho doma jen jedno letadýlko, lítali jsme kdysi s klukama v hospodě. Ale teď už chcou všichni jen v klidu chlastat Wanderer, kde to kupuješ? Upraveno 25. července 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Wanderer: nějaké letecké mapy jsou tady - https://openaerialmap.org/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Mně dnes brzy ráno potěšilo, že spravedlnost není zřejmě zcela slepá a blb co chtěl vykrást prodejnu zbraní v Opletalce, kde bohužel nožem nepěkně pobodal prodavače trefil na českou i evropskou šampionku ve westernové střelbě.Paní ukázala jak a proč získala tituly a Policie údajně již včera věc kvalifikovala jako nutnou obranu a paní vedou jako poškozenou stranu.Paní nyní uvedla, že v podobné situaci již jednou byla a zbraň nepoužila což ji velice mrzelo. Nějaký redaktor v komentáři na Seznamu správně napsal, že šmejdi se nebojí Policie ani zákonů, ale měli by se bát slušného občana, který je může při obraně své a nebo svého majetku zranit, nebo vyjímečně i zabít. Z mého pohledu je paní frajerka a zaslouží obdiv za reakci i odvahu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tak se porad nediv a buď taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ta první věta mluví za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Té paní moc držím palce, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Sám seš legislativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Wanderer- teprve ted jsem měl čas kouknout na tu tvou sbírku modýlků pořádně a gratuluju ( taky mě berou a tátu ještě víc, ale on je už slepej a já levej a vzteklej, takže už nestavíme :-)).Krásný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Potěšilo mně, že jsem dneska potkal legendu.. Upraveno 26. července 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Wanderer- teprve ted jsem měl čas kouknout na tu tvou sbírku modýlků pořádně a gratuluju ( taky mě berou a tátu ještě víc, ale on je už slepej a já levej a vzteklej, takže už nestavíme :-)).Krásný to máš.To nejsou modýlky ale panďuláci do hry. Ale hezký jsou, to jo. Akorát je zajímavý, že ty WWI jsou větší než WWII, bych čekal, že měřítko upraví, aby ta letadýlka byla stejně velká a oni místo toho ty WWII udělali ještě menší, takže vlastně naopak než ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Potěšilo mně, že jsem dneska potkal legendu..IMG_3258.JPG legenda je tohle žádná starost, pouze radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky