AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 A ja se vam divim, ze kdyz uz to date do toho pneuservisu, tak ze to tam i nenechate uskladnit a nemusite nic tahat, at uz v pytlich nebo bez pytlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 V tom konkrétním, kam chodím já, na to nemá kapacitu, jinak bych mu je tam samozřejmě nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 A ja se vam divim, ze kdyz uz to date do toho pneuservisu, tak ze to tam i nenechate uskladnit a nemusite nic tahat, at uz v pytlich nebo bez pytlu Tak to já jsem docela spořivej, za uskladnění u nás chtějí 500X 2 sezóny je litr za rok x dvě auta je to za pět let celých 10.000,-a místa v garáži mám dost.Do servisu se jezdí nejen přehodit (v garáži zvládnu taky) ale hlavně vyvážit, to doma prostě neuděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Přesně tak...servis prehodi, vyváží a zbytek si udělám sám...hodka práce a už mám umyto... Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tak to já jsem docela spořivej, za uskladnění u nás chtějí 500X 2 sezóny je litr za rok x dvě auta je to za pět let celých 10.000,-a místa v garáži mám dost.Do servisu se jezdí nejen přehodit (v garáži zvládnu taky) ale hlavně vyvážit, to doma prostě neuděláš. Jeden z kolegů má doma vyvažovačku i nazouvačku... to už je ale, pravda, trošku jinej level . Když přišel za klukama z autoparku, že si chce gumy uskladnit a spravovat sám, tak na něj koukali jak na magora. A von asi trošku bude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tříletá dcera už tři dni otravuje, abych pustil ten film "jak ho zlobili". Teď jsme sami doma, tak konečně koukáme na Rambo I. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tříletá dcera už tři dni otravuje, abych pustil ten film "jak ho zlobili". Teď jsme sami doma, tak konečně koukáme na Rambo I. :-)Tady máš tip pro Ježíška, bude mít radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 A ja se vam divim, ze kdyz uz to date do toho pneuservisu, tak ze to tam i nenechate uskladnit a nemusite nic tahat, at uz v pytlich nebo bez pytlu No, to je právě vono. Voni mi to automaticky zaskladní a nic za to nechtěj, doteď jsem tam měl troje kola, jenže to pak dostanu zase na jaře nebo v zimě zasraný a já si to chci doma vydrhnout. Celkem jsem se bál že ten přípravek co jsem si na to za 50 korun koupil ani nebudu mít na co použít (protože sundavat kola se mi kvůli mytí fakt nechce). Přesně tak...servis prehodi, vyváží a zbytek si udělám sám...hodka práce a už mám umyto... Jaj von ma takovy hezky kola, to by snad stacilo jenom odvezt na wapku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 No to jo, ale u nás v prdelakove je jen jedna a ta nefunguje tak jak říkám, jar+voda...smetacek a už to jelo.. Pak jen otřít a šup spinkat do pytle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já se vám divím. Chodím do pneuservisu, kde mají myčku na kola. Dělají to zadarmo jako součást přezutí. Dají mi je čisté, zabalené každé zvlášť ve žlutých pytlích... Záleží asi na servisu. Já byl přezouvat včera služebák = nasmlouvaný servis. Termín, kdy jim dorazí gumy netrefili o týden (běžný rozměr, obyč barumky) a neobjednávají. Takže jsem tam přijel a čekal jsem ve frontě za dalšíma cca pěti autama. Proseděl jsem tam asi dvě hodiny...mít k autu druhý disky, tak si to za půl hodinky radši udělám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 když je tak řeč o tom přehazování kol, někdy minulý týden večer na Nově měli reportáž na to téma. Tam se zas inteligence vodkopala. Začlo to tím že už by všichi měli mít přezuto ale gumaři mají furt plno a objednávají na dva týdny. A tak reportér měnil vlastnoručně, trvalo mu to asi tři čtvrti hodiny a prý kdyby si na to vzal volno z práce tak by ho to stálo X set korun. Nějak nevím proč bych si bral volno na něco co udělám třeba v neděli po obědě. A reportérka ukázala jak je to lepší. Jela do servisu a že se to pokusí stihnout během pauzy na oběd. No skvělý, oni mají plno na dva týdny ale ona si přijede v poledne a chce to hned. Přehodili to za pět minut a rekord prý mají 3 minuty. Akorát že z nich pak vylezlo že by se ty kola měly taky vyvážit. Jo a ještě tam vyvraceli nějaké mýty. Asi na žádné pořádné nepřišli a tak ten nejhustší asi museli vymyslet sami. Prý když nevíte jaké gumy vybrat, dejte každé kolo jiné. Gumárník to komentoval zhruba slovy "kterej ... tohle vymyslel?" Takže Nova opět nezklamala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Rád, dej vědět až se tam budeš chystat :-) Já jsem tam tak nějak furt....Pristi nedeli dopoledne tam budem Rano budem vyrazet s detma z Vyrovky. Nebo doraz v sobotu odpoledne na Vyrovku na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Pristi nedeli dopoledne tam budem Rano budem vyrazet s detma z Vyrovky. Nebo doraz v sobotu odpoledne na Vyrovku na pivo Píšu si a dám vědět s předstihem dle plánů rodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 když je tak řeč o tom přehazování kol, někdy minulý týden večer na Nově měli reportáž na to téma. Tam se zas inteligence vodkopala. Začlo to tím že už by všichi měli mít přezuto ale gumaři mají furt plno a objednávají na dva týdny. A tak reportér měnil vlastnoručně, trvalo mu to asi tři čtvrti hodiny a prý kdyby si na to vzal volno z práce tak by ho to stálo X set korun. Nějak nevím proč bych si bral volno na něco co udělám třeba v neděli po obědě. A reportérka ukázala jak je to lepší. Jela do servisu a že se to pokusí stihnout během pauzy na oběd. No skvělý, oni mají plno na dva týdny ale ona si přijede v poledne a chce to hned. Přehodili to za pět minut a rekord prý mají 3 minuty. Akorát že z nich pak vylezlo že by se ty kola měly taky vyvážit. Jo a ještě tam vyvraceli nějaké mýty. Asi na žádné pořádné nepřišli a tak ten nejhustší asi museli vymyslet sami. Prý když nevíte jaké gumy vybrat, dejte každé kolo jiné. Gumárník to komentoval zhruba slovy "kterej ... tohle vymyslel?" Takže Nova opět nezklamala.viděl jsem to... Ten mýtus byl asi že srandy. Ale co tam vyvraceli, tak bylo to, že lidi jsou zvyklý dávat větší vzorek vždy na předek. A prý to pak plave jako kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 jo, lidi mají zafixováno že by měl být lepší vzorek na poháněných kolech aby to zabíralo, nejspíš dědictví po starých škodovkách a žigulikách a tak to logicky dávají na přední kola. A taky v tom možná bude snaha tak nějak rovnoměrně je ojíždět. Poháněná přední se ojíždí mnohem víc než nepoháněná zadní. A jestli to hůř jede, no asi bude dost záležet jak moc jsou ojeté. Když dám na zadek nějaké sjeté galusky tak je asi jasné že z toho bude kolotoč. Když se to bude lišit o milimetr, nejspíš to nikdo nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) jo, lidi mají zafixováno že by měl být lepší vzorek na poháněných kolech aby to zabíralo, nejspíš dědictví po starých škodovkách a žigulikách a tak to logicky dávají na přední kola. A taky v tom možná bude snaha tak nějak rovnoměrně je ojíždět. Poháněná přední se ojíždí mnohem víc než nepoháněná zadní. A jestli to hůř jede, no asi bude dost záležet jak moc jsou ojeté. Když dám na zadek nějaké sjeté galusky tak je asi jasné že z toho bude kolotoč. Když se to bude lišit o milimetr, nejspíš to nikdo nepozná. edit: omluva za dvojitý, blbne mi připojení, upad mi kryt na wifi a asi navlhla anténa. Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Jo a hlavně je třeba ten mýtus vyvrátit, aby si lidi nedávali lepší vzorek dopředu a proboha aby jim ta kola snad déle vydržela. Rychle ojet přední, vyměnit celou sadu, starou nechat v pneuservise a kluci si ty dvě lepší gumy prodají do bazaru. Běžná praxe. Jeden známý, co prodává ježděné gumy si je takto pravidelně vyzvedává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Bohemka, neasi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 No jasně že lepší vzorek dám na hnanou nápravu, tedy dozadu. Mýtus nemýtus. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Dneska mi doktor předepsal na ledviny Plzeň. Mám to i ve zprávě, tak to zkopíruju a přilepím na ledničku, aby doma skončily nemístné poznámky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky