eloga Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 mě docela potěšilo, že bouři kolem VL pátků se podařilo zvládnout a není z toho ještě větší tsunami než je nutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To vypadá super Frantiku, má to grády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Dnes jsem se konečně dokopal a uvařil novou varku ?vesele? čokolády :-) Hezká práce. Bude opravdu veselo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Dnes jsem se konečně dokopal a uvařil novou varku ?vesele? čokolády :-)bych to musel zakopat aspoň kilak od baráku jinak bych to dal za jeden večer :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To vypadá super Frantiku, má to grády? Si piš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 bych to musel zakopat aspoň kilak od baráku jinak bych to dal za jeden večer :-))Hele nevim. Při vaření jsem poctivě ochutnaval a frcim doteď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Hele nevim. Při vaření jsem poctivě ochutnaval a frcim doteď :-)asi uděláme nějaký deal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 No uvidime :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Curved End Rubber Strap for Seiko "New" Samurai Series (CB09) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 potěšil mě balík na poště, byl v něm papír stavba povolena tak nevím, jesli nemám napsat i do paralelního vlákna, protože budu muset uhájit sbírku před výprodejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 potěšil mě balík na poště, byl v něm papír stavba povolena tak nevím, jesli nemám napsat i do paralelního vlákna, protože budu muset uhájit sbírku před výprodejem A supi se jiz sletaji :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 potěšil mě balík na poště, byl v něm papír stavba povolena tak nevím, jesli nemám napsat i do paralelního vlákna, protože budu muset uhájit sbírku před výprodejem Gratuluji, já nejdřív četl "svatba povolena" já že povolení nemám, tak aby to bylo směroplatné Jinak na Seiko prosím inzeráty vždy ve 21.00 ať to neprošvihnu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 potěšil mě balík na poště, byl v něm papír stavba povolena tak nevím, jesli nemám napsat i do paralelního vlákna, protože budu muset uhájit sbírku před výprodejem Já si vemu ty skorofejky z blešáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) A supi se jiz sletaji :-))) Krááá, Krááá !! ..co blbnu... dyť budu potřebovat každou kačku teď.. Upraveno 16. března 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak to abych to začal fotit, co Skorofejky nedám, ty byly celkem levný (pro manželku), ty je zbytečný pouštět, za ty by určitě moc cihel nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 potěšil mě balík na poště, byl v něm papír stavba povolena tak nevím, jesli nemám napsat i do paralelního vlákna, protože budu muset uhájit sbírku před výprodejem Gratuluji. Čekám totéž cca do třech týdnů... Teda po dvou letech, ale teď už se snad nemá co pokazit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Gratuluji. Čekám totéž cca do třech týdnů... Teda po dvou letech, ale teď už se snad nemá co pokazit :-)Taky jsem na to čekal cca 2 roky...doufal jsem, že to bude už loni touto dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 2Lamiczka: Gratuluju - svatba už byla vloni, tak teď je holt čas na stavbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) No mám to holt navopak - děcka, svatba, barák (i když ten jsem koupil už 6 let zpět) Upraveno 16. března 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Včerejší jarní vycházka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky