colommbo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Honza.manta: Veteráni...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Opel clasic cars, Mantaclub a tak trochu v Opel old school. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Nedivím se, v těch jiných bys moc radosti asi nenašel. Nejstarších je pár Ascon B a C, semtam Calibra, ojediněle Omega A a Vectra A, ještě celkem dost třeba Aster F či Cors B, postupně přibývá "moderních" vozů, k nimž však žádný vztah nemám a moje další auto (Omegou jezdím osmnáct let) už s bleskem ve znaku dozajista nebude, není z čeho vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tak mě dnes potěšilo, že jelikož musím být v práci - tak je svátek a nikdo po mě nic nechce a já se můžu věnovat Chronomagu (panebože, doufám že šéfové nejsou též členy), a snad to nějak uteče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Teď koukám na český film z roku 1969 "Zabil jsem Einsteina, panové.." a hned na začátku vytáhne Iva Janžurová selfie tyč a udělají si s Oldřichem Lipským selfiečko :-) Potěšilo mě, že vedle Čapkova robota jsme dali světu už v roce 1969 další technickou vymoženost :-)tak o to selfie se budou hádat s vlkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Mě teď potěšilo, že co jsem si predsevzal to jsem i dotáhl... ( Srovnání GS s Rolexem). Omlouvám se, že si tu udělám reklamu, ale zabralo mi to celé dopoledne nafotit a teď jsem to tři hodiny sepisoval, tak snad to nevadí...Viclz vlákno v recenzích. Kdo má chuť, ať nakoukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) tak o to selfie se budou hádat s vlkem Vlka ti neberu :-) Ten to bral amatersky z ruky. Janžurka na to měla selfie tyč :-) Je to v 9 minutě 27 vteřině Upraveno 30. března 2018 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Po delší době ve zdraví zpět zpátky z drsného Nepálu pospolu s rodinou, krásný pocit :-) Takže asi tři hodinky spánku, hurá pořádný hodinky na pazouru a hned s děckama do přírody na ryby :-) Zkratkou z Polska domů, už v lese se na mě nalepilo auto, říkám o copak mu jde a v civilizaci na mě hned naskákali. Jeden nějakou velkou zbraň, druhej si mě začal natáčet, si říkám kluci ty zákazi začali brát nějak vážně, ale nakonec je nějaké značky nebrali a šlo hlavně o pašování drog a léčiv, což tady již delší dobu frčí. Prohledali celé auto docela poctivě a popřáli krásný den :-) Plánovali jsme malé dobrodružství a nakonec z toho bylo docela velké, že i tatínek měl trochu nahnáno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 To jsou teda jelita amatersky, kdyz je nenapadlo, ze mas kontraband nacpanej v tech rybach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Afriko, a co Dubaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 To jsou teda jelita amatersky, kdyz je nenapadlo, ze mas kontraband nacpanej v tech rybach Často máš přímo před sebou věci, které nevidíš, běžná moje zkušenost :-) To sibirnaya: No, oproti Káthmandú trochu změna :-) Nemůžu moc hodnotit, nikdo z nás neměl moc náladu do města a mezi lidi, tak jsme si odhlasovali Deiru kam jsme se vydali hromadnou dopravou, busem. Tam jsme potrajdali, opět mě dostali s fishmarketem, tam by mě asi viděli každé ráno. Bylo vedro, všude čisto, příjemní lidé připraveni kdykoliv poradit, pohoda prostě při čekání na další letadlo, jo a výborně jsme se tam najedli. Ale jak píšu, byli jsme tam pár hodin, jednou se tam klidně na celý týden rád podívám....už jen to počasí, vedro miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Veselé velikonoce na ČT2. Ten film miluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Veselé velikonoce na ČT2. Ten film miluju!Taky ho hltám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Je genialni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 A hlavne ta Sophie!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Všichni jsou tam skvělí - teda byli, už je po všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 na tom filmu jsem kdysi dávno před revolucí byl v kině s bejvalou..............dobrý to bylo, jen si moc z toho filmu nepamatuju.....budu si to muset pustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 https://www.telegraph.co.uk/news/2018/04/01/april-fools-day-2018pranks-fake-news-around-world/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Potěšilo mě, že ještě nejsem úplně na odpis, nejdříf pohoda pivo s Sborezem, pak hurá na diskotéku, kde jsem sbalil nějakou sedmnáctku a pak bitka s úkáčkama kde jsem v podstatě vyhrál. Akorát koleno mám v hajzlu a pár měsíců si nezacvičím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ty teda umíš žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky