Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

jo když hoří elektrika, to vůbec není hezký. Já to viděl a fakt bych to nechtěl vidět znova. Na minulým autě jsem měl odpojovač baterie, to současný má tu kabeláž trochu složitější ale aspoň to má svorku na baterii co jde odpojit bez nářadí. A taky mám pořád na dosah hasičák. A jak to tak chodívá, protože ho mám, nejspíš ho nikdy nebudu potřebovat. Dostal jsem ho darem, nepřekáží mi, tak ať tam je furt ve střehu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmizík: To je nááádherná kára, tyhle starý hranatý kraksny miluju! :wub: A kdyžs psal o spojce - to je dokonce s manuálem...? Hasičák vozím, co mám vlastní auta. A jak píše PepaSFI - nikdy jsem ho nepotřeboval, akorát kdysi před lety jsem v Praze na sídlišti protijedoucímu chlápkovi zachránil Fáčko, aspoň něco... :whistling:

Odkaz ke komentáři

Me dnes potesilo, ze od doby co se zajimam o hodinky, tak jsem se snazil edukativne pusobit na svojeho tatu a tak nejak jsem do nej postupne porad stoural, at si poridi neco poradneho. Jak pisu, vytrval jsem ve svem snazeni pet let.... 

Dneska mi volal asi tisickrat, ze je v Praze na nakupech a co si myslim o tom ci onom... Tudor  nelibi nevybral. Rolex - nelibi, nevybral. Longines - nebrat. Frederique Constant - nebrat. Jaeger - dobre (prvni vlastovka) IWC - dobre - druha vlastovka. Tak ze se tam teda pokouka...

A pak mi volal, ze uz jede teda z Prahy a ze koupil IWC neco Portuge neco a ze snad osm dni mu neco rikali ... :D Tak me trosku orosilo celo a nemuzu se dockat az prijede domu a posle mi fotky (pak ji sem lipnu).... 

Muzu si za sebe rict - job done.

Odkaz ke komentáři

Me dnes potesilo, ze od doby co se zajimam o hodinky, tak jsem se snazil edukativne pusobit na svojeho tatu a tak nejak jsem do nej postupne porad stoural, at si poridi neco poradneho. Jak pisu, vytrval jsem ve svem snazeni pet let.... 

Dneska mi volal asi tisickrat, ze je v Praze na nakupech a co si myslim o tom ci onom... Tudor  nelibi nevybral. Rolex - nelibi, nevybral. Longines - nebrat. Frederique Constant - nebrat. Jaeger - dobre (prvni vlastovka) IWC - dobre - druha vlastovka. Tak ze se tam teda pokouka...

A pak mi volal, ze uz jede teda z Prahy a ze koupil IWC neco Portuge neco a ze snad osm dni mu neco rikali ... :D Tak me trosku orosilo celo a nemuzu se dockat az prijede domu a posle mi fotky (pak ji sem lipnu).... 

Muzu si za sebe rict - job done.

Tak tohle mi zavolat můj táta, tak to se mnou sekne. Ale jo, držím palce a pak se pochlub za tátu.

Odkaz ke komentáři

Příspěvek s identifikaci a pár následných reakci maznuto. Pokud mAra bude chtít, ať to sem dá ještě jednou. Ostatní komentáře byly víceméně praktické, nic nenahraditelného. O smazání byli moderátoři požádání někým dalším, jehož názoru si vážím. roBERT

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...