African Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vypadá to že snad chytli ty šmejdy co vybrali pana Provazníka v Teplicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Taky si pamatuju, že jsem na programovatelné kalkulačce Casio hrál hru "Přistání na Měsíci".Jo, já taky, prográmek vyšel tehdy tuším ve VTM. Taková blbost a jak to bylo napínavý - rozmáznu se, nerozmáznu se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vypadá to že snad chytli ty šmejdy co vybrali pana Provazníka v Teplicích...Taky to teď čtu ... prej v Prahe, chystali se možná na další ?nákup?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Já začal hrát před 14 dny lední hokej a pomalu (velmi pomalu) se do toho začínám dostávat. Včera mi udělala radost krásná akce zakončená mým gólem, za který jsem dostal pochvalu i od soupeřů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Takže pěknej vlastňák? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Potěšilo mě, že jsem se trefil a přepnul na ČT ART, zrovna když začínal muzikál Drákula Karla Svobody. Už jsem to dávno neviděl a zase se rád podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Potěšilo mě, že jsem se trefil a přepnul na ČT ART, zrovna když začínal muzikál Drákula Karla Svobody. Už jsem to dávno neviděl a zase se rád podívám. Já dnes vynechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Zapnete ct2 klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Zapnete ct2 klasikaJá jsem si ho minulý týden stáhl a koukali jsme se s mou milou... Je fajn, že ještě v telce dávají pekne filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Nalezene hodinky z prazskeho srazu. Ani nevite, jak se mi ulevilo a mam ohromnou radost. Zcela vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Takže pěknej vlastňák? :-)si zabil.............. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Nalezene hodinky z prazskeho srazu. Ani nevite, jak se mi ulevilo a mam ohromnou radost. Zcela vazne.Nějaké podrobnosti o všem? Něco jsem četl ale vím prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Už nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Už nic To je dobře :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak a do prace az 31.12 a jen na dopoledne :-). Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Já až 2.1..pak 3dny něco udělat a pak týden veget na horách... Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Vám skoro kluci závidím, já mám tento měsíc ještě odsloužit cca 70 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Vám skoro kluci závidím, já mám tento měsíc ještě odsloužit cca 70 hodin.To mas za ty expy II co furt fotis na ruce a nechces pustit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky