Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na porodním sále mají hodiny od JVD....no, každopádně se nám před půlnocí narodil syn, je i s maminkou v pořádku, a to je hlavní :-).

On si to nebude pamatovat a věřím, že ho časem přivedeš na správnou cestu ;-)

Hlavně zdraví vám všem.

Odesláno

Že chronopošta zafungovala bleskově a k naprosté spokojenosti v momentu, kdy hrozilo nebezpečí z prodlení. Díky Jendovi.

Rádo se stalo!

Navíc jsem cestou z Prahy vezl jako spolujezdkyni vícenásobnou mistryni ČR v beachvolejbalu, takže toho potěšení bylo ten den víc.. :-)

Odesláno (upraveno)

Dneska sem stravil na ceskych silnicich asi 500km, v dodavce. Nejenom ze me rizeni neskutecne bavilo, ale potkal jsem strasne moc predvidavych ridicu a dokonce jednoho extrapredvidaveho a zrejme i zkuseneho ridice kamionu. Normalne mi to udelalo radost. :)

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Jsem s rodinou na dovolene v Turecku a pri vecerni prochazce ulicemi Side nach me rvou mistni prodavaci fakeovych hodinek ze svych obchodu, ze Panerai maji taky:D 

Konecne nekto pozna co nosim za hodinky:D

Odesláno

Jsem se šel podívat na Ceeda a skončili jsme s místním dealerem Kie u hodinek, moc se mu líbily Maka, že prej na mobilu to není vono a zase nějaký hodinky shání :-) 

Odesláno

Potěšilo mě že mi doktor vytáhl krev z kolene a nechtěl mi říct, co mi je, dokud neuvidí MR. Hned jsem klidnější

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...