African Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Začal u nás horolezecký filmový festival, paráda, v noci v deset jedu na první zahajovací film o výstupu Poláků na Lhotse A taky mám lístek na besídku s Jarošem a Trávníčkem o jejich letošním výstupu na Annapurnu, hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Začal u nás horolezecký filmový festival, paráda, v noci v deset jedu na první zahajovací film o výstupu Poláků na Lhotse A taky mám lístek na besídku s Jarošem a Trávníčkem o jejich letošním výstupu na Annapurnu, hurá Kde je u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Potěšilo mě, že raketa už je v provozu. Sice testovacím, ale než se vyladí mouchy zase dávají 20% slevu na konzumaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Kde je u vas? No ode mě, co by jsi na kole dojel Teplice nad Metují"http://www.horolezeckyfestival.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 No ode mě, co by jsi na kole dojel Teplice nad Metují"http://www.horolezeckyfestival.cz/ Afričane..v tvým případě to může být na dohled od Varšavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Afričane..v tvým případě to může být na dohled od Varšavy Hele, ty Františku Teď jsem se úspěšně vrátil na kole jako jo a večer tam radší jedu autem a tam mám navigaci, takže no Problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Hele, ty Františku Teď jsem se úspěšně vrátil na kole jako jo a večer tam radší jedu autem a tam mám navigaci, takže no Problem To jo dostaneš se do dobrodružné extáze, zapomeneš že jsi autem a zas budem mít o čem číst ty tůristo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Afri, v tvém případě bych se nedivil kdybys místo v Merglu dorazil ráno na medvědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Začal u nás horolezecký filmový festival, paráda, v noci v deset jedu na první zahajovací film o výstupu Poláků na Lhotse A taky mám lístek na besídku s Jarošem a Trávníčkem o jejich letošním výstupu na Annapurnu, hurá Horolezecké filmy miluju. Jsem nevěděl, že může existovat něco jako festival. Závidím. Při mém současném životním setupu si takové zážitky nemůžu bohužel dopřát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 (upraveno) To jo dostaneš se do dobrodružné extáze, zapomeneš že jsi autem a zas budem mít o čem číst ty tůristo Aby jste věděli, tak jsem trefil domů To mě potěšilo a zároveň filmy, pecka, Jerzy Kukuczka byl dobrej ďáblík, škoda toho pána, film Lhotse byl právě o něm" Dnes od 12:00 znovu nastupuji, koupil jsem si lístky na všechny filmy, myslím, že jak to skončí budu čumět pár dní jak blůma Jinak z hodinek diváků převládají Suunta, Casia, k vidění ovšem už byli i nějáké Rolex a Omega" Upraveno 24. srpna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Tak mě na fesťáku dnes moc potěšil a zároveň rozsekal filmek One Step Beyond - The True Story of Géraldine Fasnacht, kterému jsem odevzdal svůj hlas" Pěkná holčina s šílenými nápady a Breitling Avengry na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Jak to říct slušně... ta sympatická baba musí mít obrovský ocelový koule ... big balls of steel ... respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Jak to říct slušně... ta sympatická baba musí mít obrovský ocelový koule ... big balls of steel ... respekt To teda, já měl normálně husí kůži a v sedačce z těch výšek závratě Holka se s tím nepáře, naučil jí to její kluk (2:10), který na ní dával tak velký pozor až to načudil do skály a umřel holce v náruči. Samozřejmě blázen holka skáče dál a nedokáže si bez toho život představit. Je to velmi silný příběh, chce to vidět celý, výborná muzika, pěkná kamera" Jop, tem film mě opravdu zahřál u srdíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Včera jsem si byl zastřílet na střelnici ve Vinařicích - "zážitek" Průřez světem zbraní. 7 různých zbraní: snajprovka Dragunov, kalašnikov, brokovnice, škorpion, Glock, osmatřícítka S&W a nakonec Derringer. Předtím jsem naposledy držel nějakou opravdovou zbraň v ruce před cca 30 lety na vojně, tak jsem se docela vyřádil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Trošku navážu na Honzův příspěvek.Dnes jsme si parádně zablbli a dali si do těla na lanovém centru nedaleko Uh.Hradiště odkaz zde http://www.rekreacebuchlovice.cz/lanove_centrum-1.html je to na přehradě vedle střelnice http://www.strelnice-buchlovice.estranky.cz/,co si přát víc.Snad abych zítra slezl z postele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) mna potesilo ze v dnesnej dobe ma niekto gule nedat ako sponzora letiskovej casomiery Rolex. Takze po dlhej dobe jedno nerolex letisko - a hajzli zbohatlicki v bizniz loungi to mame v zlate a s modrou sekundovkou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Potesilo me posledni kolo Moto GP. To se jinde proste nevidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Bandi hóódně dobré španělské fretky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Potěšila sousedka - vzhledem k tomu, že máme barák skoro naproti stanovému městečku u MotoGP, udělali jsme včera menší privátní grilovací session (dvě bečky atp.) byl to lastminute nápad, ale o to větší rachot. No a sousedka mi kolem času oběda klepe na dveře, tak se na ni opičíma očima koukám a myslím, že bude trochu držkovat, že 20lidí atd... ¨A ONA PŘINESLA TÁC BUCHET - tři druhy, že prý se budou hodit ke kávě takhle po ránu (12:40...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Posledni kolo MotoGP bylo kulervouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky