honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Po euforii ze včerejšího chronomagorského severského srazu jsem dnes našel ve schránce nové číslo Hodinky a šperky. Dostal jsem roční předplatné jako dárek od kolegů v Bruselu, když jsme tam v létě končili. Tak to mě fakt těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mě dneska nadchly reklamy s Chuckem Norrisem na T-M. Už dlouho jsem se tak nepobavil. Zvlášť u tý s názvem Netbook . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mě dneska nadchly reklamy s Chuckem Norrisem na T-M. Už dlouho jsem se tak nepobavil. Zvlášť u tý s názvem Netbook . Ja myslím, ze to je promrhaná sance! Mohli udelat daleko vetsi pecku. Jediná dobrá je "Bruslí", ale jinak nic moc. Je videt, ze klient zasáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ouzo z Lidl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mně dneska potěšila důvěra kupujícího tady na fóru, kterej mi posílá prachy dřív než dostane zboží... někomu to možná přijde divný, ale já to vždycky dělal naopak: až se kupující přesvědčí, že zboží vyhovuje, posílá peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Moje oko potěšila krásná latexová vampýrka Kate. Na tu se dá koukat dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Moje oko potěšila krásná latexová vampýrka Kate. Na tu se dá koukat dokola. To je kdo? http://tv.sms.cz/televize/CT1/20100313/1220133132_Underworld Je to správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) jo. ten film je celkem kravina, ale díky ní je skoro kultovní. Edit: s každým dalším dílem je ta kočka lepší Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Ty se mas, jaky to bylo? Hrali stary pecky? Ja jsem psal, ze me potesilo, ze slysim o P.E. Ne, ze jsem slysel P.E. Zas tak happy clovek nejsem. Mel jsem radostze mi je kolega pripomel... radost presla, kdyz jsem vyhrabal VHS kazetu s konzertem a zjistil, ze vubec nefunguje. Nebo nefunguje to video, nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Potěšilo mě, že jsem podle zkušebního komisaře odborně způsobilý a dle mého lékaře i zdravotně způsobilý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem podle zkušebního komisaře odborně způsobilý a dle mého lékaře i zdravotně způsobilý. No potěš koště edit: dotáhni i tu myslivost, pokud se k ní pak v praxi dostaneš Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 No potěš koště edit: dotáhni i tu myslivost, pokud se k ní pak v praxi dostaneš Výhledově (asi tak 2-3roky) to mám v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EIG4W7xq-zY tohle me velice potesilo i pobavilo, ovsem ten konec, resp. sudiho moc nechapu... to by ma zaujimalo,co sa tam stalo medzi Tottim a tym druhym hracom,ze bol Totti tak vytoceny aby som nebol OT, budem velmi skromny, som rad, ze som sa rano zobudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Olda pred chvíľou v rádiu dospieval Hlupák váhá. Malá nostalgická spomienka na Katapult a mladé roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že si mě verta přidala jako přítele. Nečekané, milé, u srdce hřející...A to jsme spolu ani neudělali žádný kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 checkol som si rychlo profil ci nahodou aj mna toto stastie nepostretlo ... ale nie no tesim sa s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že je pátek po obědě, pod nosem mi voní espresso, za pár hodin padla a bude víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 filo-boxer: +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že je pátek po obědě, pod nosem mi voní espresso, za pár hodin padla a bude víkend. k tomuto sa pridavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky