Radimk Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) Fčera mě potěšila moje drahá lepší polovina. Chtěl sem prodat Sumýše, z důvodu finanční potřeby na servis mých mazlíků "B", ale bylo mi laskavě odsypáno z dodinného pytlíku!! :smile_anim: Takže zklamu místní předběžné zájemce, Suma zůstávají doma:angel: Edit: Teď mě tak napadlo... jesti ona je nechce pro sebe.. :crying_anim02: Upraveno 11. března 2011 uživatelem Radimk
Návštěvník Tada Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Úspěch v klauzurní práci z trestního práva hmotného, mám tedy oficiálně posvěceno, že tomu rozumím
KFL Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Oběd v "číně", během něhož si vedle nás sedla skupinka lidí autobazarnického vzhledu a jednání, přičemž oba pánové na kraji stolu měli fejky Breitlingů (BfB s "turbem" na šestce). Protože jsme o chvíli později začali s kolegou řešit hodinky a fejky a kolega se ptal, jak se takové poznají, řekl jsem: "No jestli chceš vidět fejky Breitlingů v kategorii do 3 tisíc kaček, tak se podívej k vedlejšímu stolu." Výraz obou chlapíků nás neskonale pobavil. No... a pak jsme radši zaplatili a odešli .
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Oběd v "číně", během něhož si vedle nás sedla skupinka lidí autobazarnického vzhledu a jednání, přičemž oba pánové na kraji stolu měli fejky Breitlingů (BfB s "turbem" na šestce). Protože jsme o chvíli později začali s kolegou řešit hodinky a fejky a kolega se ptal, jak se takové poznají, řekl jsem: "No jestli chceš vidět fejky Breitlingů v kategorii do 3 tisíc kaček, tak se podívej k vedlejšímu stolu." Výraz obou chlapíků nás neskonale pobavil. No... a pak jsme radši zaplatili a odešli . hezká historka ze života:-D
Baker Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Vcera jsem sedel v moc pekne ojetine. Skoda, ze jsem se lip ve skole neucil.
quest987 Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Vcera jsem sedel v moc pekne ojetine. Skoda, ze jsem se lip ve skole neucil. JJ pekne auticko,a to cervene co vykukuje v rohu fotky bych si taky nechal libit
Bert Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Koukám na záznam jamkovky (golf počítaný na jamky, nikoli na rány) odkudsi z amíkova. Jeden z mála evropanů, Miguel Angel Jimenez - mimochodem mezi golfery faaaakt dobrej řízek, má na rukávu logo AP!
Hasňa Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Tech log AP je tam letos pozehnane. Loni jsem ho zaznamenal jen u jednoho hrace. Letos pul startovniho pole. Aspon a Arizone to tak bylo.
Bert Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Tech log AP je tam letos pozehnane. Loni jsem ho zaznamenal jen u jednoho hrace. Letos pul startovniho pole. Aspon a Arizone to tak bylo. A hele, že by další potenciální člen do golfového turnaje chronomagu? HCP? Třeba SZ ..
utrejch Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Ja sel dneska svoji prvni letosni devitku
Hasňa Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 23 a doma jsem v Berovicich. Ale bohuzel momentalne neziju v Cesku. Jinak bych byl vsemi deseti pro a urcite bych se zucastnil.
Toams Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 A hele, že by další potenciální člen do golfového turnaje chronomagu? HCP? Třeba SZ .. beres aj 45 (ale citim sa na 38 ) ?
tommi_d Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Som vytešený z toho, že sa mi po 6 týždňoch vrátili z Breiting servisu z Viedne moje chrono avengery, ktoré som si "opravil" strhnutím dátového venca
bandicoot Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Jen tak v rámci profesní deformace jsem si na Blackbirdu kontroloval šroubky lunety. Všechny měly rezervu a šroub na indexu "S" byl povolený úplně. Tak jsem to dotáhl a nic neztratil. Ten index už fakt plandal a šroub byl vytažený cca na otočku a půl. Je dobrý průserům předcházet
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 potěšilo mě, že jsem jel letos poprvé městskou dopravou, zaplatil vstupné (myslím 26) a 10 zastávek měl výborné představení zpívajících pubertálních cikánů, byl to zážitek srovnatelný s výletem na Kokořín - já se nedívím, že je nikdo nemá rád - neumějí se toitž chovat
polifka Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) to YPO: Doporučuji před použitím MHD prostudovat připojený materiál Nějak mi nejde připojit příloha Upraveno 13. března 2011 uživatelem polifka
kugita Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 to YPO: Doporučuji před použitím MHD prostudovat připojený materiál Nějak mi nejde připojit příloha dobre cteni
nAscA Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Stravil jsem vikend v Nemecku s kamarady a jsem potesen, ze kousnuti mambou se dalo prezit a ted uz je uplne v pohode.
vanderB. Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Stravil jsem vikend v Nemecku s kamarady a jsem potesen, ze kousnuti mambou se dalo prezit a ted uz je uplne v pohode. To byl tvůj kamarád, kterýho kousla? Nějak mi to není jasný...
nAscA Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Jj, uz je skoro uplne v pohode. Jen dost unaveny.
Doporučené příspěvky