Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sezral jsem asi kilo hrasku (lusku) a pak me znenadani napadlo, ze bych se mohl jit probehnout (asi tak po 15 letech).

Potesilo me, ze jsem vytycenou trasu ubeh, aniz bych zkolaboval nebo vyndal ty lusky.

Trochu me nakrklo, ze to, co jsem pokladal za minimalne 4 kilometry dalky, bylo ve skutecnosti jen 1,7 km. Pokud teda GPSka nelze :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Potěšilo mě, že jsem na Ladronce vydržel od dvanácti do půl páté na koncert Kašpárka v rohlíku a mohl tak poznat bedjassona.

A to se tam prý ještě potulovali další dva pacoši...

Sel jsem na tu akci taky, ale na Ladronce byli akce dve. Misto na Kasparka jsem sel debil na nejaky Respect festival, ci co, ktery byl na druhe strane Ladronky a zaplatil vstup 550 kc. Po hodine a pul jsem zjistil, ze Bedjasson i s Kasparkem jsou na uplne jinem koncertu. Ve finale to skoncilo dobre, chytli jsme posledni tri pisnicky.
Odesláno

Požádal jsem manželku, že když už pojede na nákupy, ať mi koupí sportovní šortky na pobíhání po zahradě apod. Měl jsem na mysli něco ala Rejoice. No a ona se vrátila celá nadšená, že mi koupila super módní značkové šortky za 4tisíce!!!!, ve kterých udělám spoustu parády všude možně, jen ne na zahradě :D Tak si teď namlouvám, že z nich mám radost :) Mam hodnou ženu :)

Odesláno

Sauna a výřivka po 4 dnech stavění překážek Spartan Race na Klínovci :) 

Výhled tu je super, kopce fajn, lítaj tu paraglajdy (bez motorů) a i docela pěkné počasí. Dnešní wellnes v hotelu to jenom vylepšil :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...