Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Potěšilo mě, s jakou ochotou, snahou a samozřejmostí se mi teď v pátek dva místní chronomagoři jali pomáhat při řešení jedné trapné automobilové situace u Brna. Takže Sibiř a Foundrymane, dík a veřejný hlubokosklon! Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 V 25. 8. 2014 v 17:26, bohus76 napsal: Stará Oktávka /spartak/ je doma? Jojo, je úplně na sračky a ani motor se nevotočí. To bude dlouhej příběh, jestli teda nějakej vůbec začne...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 V 25. 8. 2014 v 17:27, Zmizík napsal: Jojo, je úplně na sračky a ani motor se nevotočí. To bude dlouhej příběh, jestli teda nějakej vůbec začne...Ty jsi kluk šikovná,určitě to dáš do kupy.
KFL Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Že jsem sehnal vzácnej japonskej javor, jehož výskyt v ČR je omezen na zhruba 10 kusů. Už se na něj těším! A taky mě potěšilo, že na naší pracovní akci dneska vystupoval Mr. Charouz mladší. Je to sympaťák, má to v hlavě srovnaný, dobře mluvil, a na ruce měl JLC, asi Master Compressor .
Filip.J Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Vyfotil jsem v cizině dráty pro Bedjassona Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Filip.J
Jakubisko Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Živý a zdravý jsem se vrátil z road-tripu po Normandii a Bretani. 4300 km během 7 dnů je docela záhul. Ale stálo to zato Bedjassone, máš smůlu. Drátů tam moc nebylo. Je to kraj neposkvrněný!
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Našel jsem jednu speciální z Vietnamu........ :-D Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Tondaa73
lucid Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 25. 8. 2014 v 9:58, SCIFI napsal: 3x150l :-) = Ach ty, šak s tím nepojedeš na trh, ale do pálenice. Než se dají do bečky, je lepší je posekat nebo projet šroťákem, ať hezky prokvasí a kvas je tekuté. Pokud se Ti nahoře vytvoří špunt, pak vypálíš leda tak kulový.
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Potěšila mě odpověď golmana Čecha, je vidět, že neztrácí humor. Byl bych radši, kdyby chytal, ale i dobrou náladu před zápasem s Holandskem potřebujeme.http://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/600944-cech-se-s-rypavym-fanouskem-manchesteru-united-neparal-a-pobavil-anglii.html#hp-sez
Peta-Biker Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Konečně má Carl kamarády Boba a Kevina...
Klotzman Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) V 25. 8. 2014 v 18:33, KFL napsal: Že jsem sehnal vzácnej japonskej javor, jehož výskyt v ČR je omezen na zhruba 10 kusů. Už se na něj těším! A taky mě potěšilo, že na naší pracovní akci dneska vystupoval Mr. Charouz mladší. Je to sympaťák, má to v hlavě srovnaný, dobře mluvil, a na ruce měl JLC, asi Master Compressor .Žeby vzácnost ? Jsem byl teďko na dovolený a v okolí 4 km tam byly všude po stromech cedule nějakýho pěstiče, že to prodává.Edit: Když nad tím teďko dumám, se mi zdá, že to byl spíš japonskej topol. Tak nic. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Klotzman
Jeronimo Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Na doporučení kolegyně jsem byl se svým aparátem na masáž u fyzioterapeuta v důchodě. Hoši, žádné leštění kože, jak u těch cérek s kurzem z pracáku. Ani demotivovaná terapeutka z rehabky. Když jsem si po masáži zad sednul, musel jsem dostat dvě sklenky vody, jinak bych se asi vyvrátil. Teorii měl taky nabušenou. Řekl mi který sval mám zkrácený, proč nosím hlavu na křivo, i proč mám šum v uších. Na cestu jsem ještě dostal hromadu rad. No nekupte to za třistapade. Za odvedený výkon jsem mu musel nechat pade tuzér a příště zas.
ricous Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Že mám po delší době čas na Chronomag, dneska budu do půlnoci pročítat, co všechno mi za ten měsíc uniklo... No a dcera (21) mi oznámila, že má přítele - na tom není zas tak nic neobvyklého, ale má to být aktivní člen Chronomagu (ne, Dantechno to není ). Tak snad ho brzo poznám, budeme mít o čem pokecat
montemar Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 25. 8. 2014 v 18:33, KFL napsal: Že jsem sehnal vzácnej japonskej javor, jehož výskyt v ČR je omezen na zhruba 10 kusů. Už se na něj těším! :DA taky mě potěšilo, že na naší pracovní akci dneska vystupoval Mr. Charouz mladší. Je to sympaťák, má to v hlavě srovnaný, dobře mluvil, a na ruce měl JLC, asi Master Compressor ... me ty javory nejak neberou.. mam dva a dalsi uz asi nee.. ale uz dlouho jsem zamilovanej do araucarie araucana.. konecne mam na ni vhodne misto, akorat nevim, v jake velikosti ji ted mam poridit, aby nezdechla.. kazdych 10cm docela zveda cenu kytky...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 17:03, ricous napsal: Že mám po delší době čas na Chronomag, dneska budu do půlnoci pročítat, co všechno mi za ten měsíc uniklo... No a dcera (21) mi oznámila, že má přítele - na tom není zas tak nic neobvyklého, ale má to být aktivní člen Chronomagu (ne, Dantechno to není ). Tak snad ho brzo poznám, budeme mít o čem pokecat Hmmm - ta moje má bohužel někoho nepostiženého.
KFL Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 17:05, montemar napsal: .. me ty javory nejak neberou.. mam dva a dalsi uz asi nee.. ale uz dlouho jsem zamilovanej do araucarie araucana.. konecne mam na ni vhodne misto, akorat nevim, v jake velikosti ji ted mam poridit, aby nezdechla.. kazdych 10cm docela zveda cenu kytky...Mne se zase nelibi Araucaria , to si nevyberes. A ceny jsou taky peklo, to je fakt.
Tazz Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 nové hodiny pro prcka někakej typ na pásek?
Wanderer Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Narodila se mi dcera Adelka. Nadherna holka. Jeste mi to poradne nedoslo. 1
Doporučené příspěvky