African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Pěkná lomenice, asi bych se bál dělat tvé povolání V 4. 9. 2014 v 22:27, mondeo2 napsal: no a takhle to vypadá po
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 9:07, African napsal: Pěkná lomenice, asi bych se bál dělat tvé povolání ani ne bylo tam jen 4 kg Perunitu E rozděleno do zhruba 60náložek, pár metrů blekovice a čtyři časový rozbušky, taková pohoda...............
sibirnaya Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 me se vic libilo video tve demolice z 9/11 na CNN
instant Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 8:03, Chumpus napsal: Buranů a blbců je všude +- stejný procento ...okrem Francuzska
Chumpus Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 10:12, instant napsal: ...okrem Francuzska No, jsou takoví zvláštní
instant Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Ja som jeden z tych co si dali dobrovolny dozivotny ban. Vratane letisk a TdF. Syrmi nepohrdnem, ale dobreho vina je naozaj dost aj bez nich V poslednej dobe ma potesil koncert chiki-liki-tua. Tolko talentu som dlho nevidel.
Filip.J Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) V 5. 9. 2014 v 7:05, nAscA napsal: Kdyz mne se libilo jak si tak anonymne vykracuje pres Karluv most, nikym nepoznan, sluchatka v usich. Nechtel jsem otravovat.A tak tomu zase taky rozumím Edit: jsem si vzpomněl, jak v úvodu toho Drive Angry si taky anonymně vykračuje po mostě Upraveno 5. září 2014 uživatelem Filip.J
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 10:06, sibirnaya napsal: me se vic libilo video tve demolice z 9/11 na CNNhmm, tak tam by mi asi 4 kila Perunitu nestačili, ono se stejně furt neví jak to bylo.Někde mám stažený dokumenty, a tam maníci kteří se zabývají tzv. tváření kovu výbušninou analyzují nosníky z věží a maj dost zajímavé teorie.
Hasňa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Všechny byly vyvrácené. Konspirace i oponentůry jsem kdysi zběžně proletěl, profesionální zvědavost, a celkem není nad čím konspirovat. Jen ty konspirační teorie jsou prostě zajímavější, barevnější, tajemnější, lákavější. Nenudí tolik nudnými fakty. Tak už to bývá. Kamarád v práci, jinak docela normální, stále věří, že Apollo 11 byl hoax. Upraveno 5. září 2014 uživatelem Hasňa
gougy Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 11:34, Hasňa napsal: Všechny byly vyvrácené. Konspirace i oponentůry jsem kdysi zběžně proletěl, profesionální zvědavost, a celkem není nad čím konspirovat. Jen ty konspirační teorie jsou prostě zajímavější, barevnější, tajemnější, lákavější. Nenudí tolik nudnými fakty. Tak už to bývá. Kamarád v práci, jinak docela normální, stále věří, že Apollo 11 byl hoax.co bych tak ke konspiracím dodal... (no a wtc9 nespadla díky ohni, stejně tak zbytek 911 smrdí) obvykle to trvá pár desítek let, třeba se dožiju
Hasňa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Nechtěný humor? Nebo chtěný? Illuminati a polovina světového bohatství. Uctívání obrovské sovy nejbohatším lidmi. LOL!
Viktor Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Pokračování - s W. Fichtnerem ve fitku Hodinky neměl Na rozdíl ode mne 1
gougy Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) V 5. 9. 2014 v 12:21, Viktor napsal: Pokračování - s W. Fichtnerem ve fitkuHodinky nemělNa rozdíl ode mnetakže bydlí v Hiltonu na Florenci Hasňa: sova je krutá no ale "absolutně nemyslitelné testy CIA na civilistech" a s tím související absurdní konspirační teorie a "výmysly chorých mozků" ze 70.let už se provalily. Takže nechávám mysl otevřenou i tak. Upraveno 5. září 2014 uživatelem gougy
Jivl Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Jo, s tím Charles de Gaulle máš naprostou pravdu. V roce 2010 se při mezipřistání dalo vyjít normálně na ulici! Tj. pak znovu fronta na X-ray kontrolu, žádný tranzitní prostor No a Air France nás pak nechalo v Karibiku a nemělo se k tomu, když se islandská sopka uklidnila, vzít nás zpět! Raději jsme si zaplatili charter s Air Berlin. Tož tak s frantíky.....Jo, manželka jejich auto má, Peugeot 207CC a na frantíky ještě dobrý...... V 5. 9. 2014 v 4:42, straspol napsal: Na žabožrouty mám osobní embargo už pár let, kdo někdy musel použít pařížské letiště ví proč. Tenhle národ vyvraždil svou lepší část sekerou a ten zbytek co zůstal se neumí chovat. Podle toho vypadá jejich produkce, a jednání s nimi je tragický. Žabožroutský auto NIKDY, sýry jsou vynikající v Holandsku, a dobrého vína je všude dost.
siwi Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Taky máme už 3 roky Peugeota a zatím bez jediného problému. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Jivl Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Já psal ...na frantíky ještě dobrý....Po 6 letech odešla řídicí jednotka, se slevou ca 25 000,- v čudu, no a nedávno katalyzátor, dalších x tisíc, už nevím.....Ale prý ten kat mohla způsobit ta řj.Jo a rezavej vejfuk už vyměněn.
bandicoot Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Dneska fajn den, teplo, vejletíček přes Třemošnou a teď si dávám Podleský ležák.Ty mikropivovary, to je dar z nebes...
Radimk Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Tak první letošní burčáček.. právě vře! už letím ať to neprošvihnu.To zas bude ráno!
Doporučené příspěvky