Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 9:07, African napsal:

Pěkná lomenice, asi bych se bál dělat tvé povolání :notworthy:

ani ne bylo tam jen 4 kg Perunitu E rozděleno do zhruba 60náložek, pár metrů blekovice a čtyři časový rozbušky, taková pohoda............... :whistling: 

Odesláno

Ja som jeden z tych co si dali dobrovolny dozivotny ban. Vratane letisk a TdF. Syrmi nepohrdnem, ale dobreho vina je naozaj dost aj bez nich :)

V poslednej dobe ma potesil koncert chiki-liki-tua. Tolko talentu som dlho nevidel.

Odesláno (upraveno)
  V 5. 9. 2014 v 7:05, nAscA napsal:

Kdyz mne se libilo jak si tak anonymne vykracuje pres Karluv most, nikym nepoznan, sluchatka v usich. Nechtel jsem otravovat.

A tak tomu zase taky rozumím  :)

Edit: jsem si vzpomněl, jak v úvodu toho Drive Angry si taky anonymně vykračuje po mostě  :lol2:

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 10:06, sibirnaya napsal:

me se vic libilo video tve demolice z 9/11 na CNN

hmm, tak tam by mi asi 4 kila Perunitu nestačili, ono se stejně furt neví jak to bylo.Někde mám stažený dokumenty, a tam maníci kteří se zabývají tzv. tváření kovu výbušninou analyzují nosníky z věží a maj dost zajímavé teorie.

Odesláno (upraveno)

Všechny byly vyvrácené. Konspirace i oponentůry jsem kdysi zběžně proletěl, profesionální zvědavost, a celkem není nad čím konspirovat. Jen ty konspirační teorie jsou prostě zajímavější, barevnější, tajemnější, lákavější. Nenudí tolik nudnými fakty. Tak už to bývá. Kamarád v práci, jinak docela normální, stále věří, že Apollo 11 byl hoax.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 11:34, Hasňa napsal:

Všechny byly vyvrácené. Konspirace i oponentůry jsem kdysi zběžně proletěl, profesionální zvědavost, a celkem není nad čím konspirovat. Jen ty konspirační teorie jsou prostě zajímavější, barevnější, tajemnější, lákavější. Nenudí tolik nudnými fakty. Tak už to bývá. Kamarád v práci, jinak docela normální, stále věří, že Apollo 11 byl hoax.

co bych tak ke konspiracím dodal...  

:cheers:

(no a wtc9 nespadla díky ohni, stejně tak zbytek 911 smrdí) obvykle to trvá pár desítek let, třeba se dožiju ;) 

Odesláno (upraveno)
  V 5. 9. 2014 v 12:21, Viktor napsal:

Pokračování - s W. Fichtnerem ve fitku

Hodinky neměl

Na rozdíl ode mne

takže bydlí v Hiltonu na Florenci :cheers:

Hasňa: sova je krutá :lol2:  no ale "absolutně nemyslitelné testy CIA na civilistech" a s tím související absurdní konspirační teorie a "výmysly chorých mozků" ze 70.let už se provalily. Takže nechávám mysl otevřenou i tak. ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Jo, s tím Charles de Gaulle máš naprostou pravdu. V roce 2010 se při mezipřistání dalo vyjít normálně na ulici! Tj. pak znovu fronta na X-ray kontrolu, žádný tranzitní prostor  :unsure:

No a Air France nás pak nechalo v Karibiku a nemělo se k tomu, když se islandská sopka uklidnila, vzít nás zpět! Raději jsme si zaplatili charter s Air Berlin. Tož tak s frantíky.....

Jo, manželka jejich auto má, Peugeot 207CC a na frantíky ještě dobrý......

V 5. 9. 2014 v 4:42, straspol napsal:

Na žabožrouty mám osobní embargo už pár let, kdo někdy musel použít pařížské letiště ví proč. Tenhle národ vyvraždil svou lepší část sekerou a ten zbytek co zůstal se neumí chovat. Podle toho vypadá jejich produkce, a jednání s nimi je tragický.  Žabožroutský auto NIKDY, sýry jsou vynikající v Holandsku, a dobrého vína je všude dost.

Odesláno

Já psal ...na frantíky ještě dobrý....

Po 6 letech odešla řídicí jednotka, se slevou ca 25 000,- v čudu, no a nedávno katalyzátor, dalších x tisíc, už nevím.....Ale prý ten kat mohla způsobit ta řj.

Jo a rezavej vejfuk už vyměněn.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...