Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 9. 2014 v 20:34, panedge napsal:

Ty vole ty pizzy to je fakt megaúlet,ještě jim tam chybí něco ve stylu Babičin kapsář...

Jsme o dovolené nějakým nedopatřením zašli do pizzerie San Marco a tam maj pizzu s názvem Horácká hokejka... to mě mělo varovat. Ať si tam dáte cokoliv, 90% tvoří nějakej hubenej eidam v maxivrstvě, těsto je rozblemcaný a plave (!!) to v oleji - už je to dobře měsíc a pořád se ještě nemůžu na žádnou pizzu ani podívat.

Odesláno
  V 9. 9. 2014 v 8:43, Klotzman napsal:

Jsme o dovolené nějakým nedopatřením zašli do pizzerie San Marco a tam maj pizzu s názvem Horácká hokejka... to mě mělo varovat. Ať si tam dáte cokoliv, 90% tvoří nějakej hubenej eidam v maxivrstvě, těsto je rozblemcaný a plave (!!) to v oleji - už je to dobře měsíc a pořád se ještě nemůžu na žádnou pizzu ani podívat.

To sou hrozný svině ty naši restauratéři,nakopat ho do prd.ele dobytka

Odesláno
  V 9. 9. 2014 v 8:49, ondra.palas napsal:

To Klotzman: San Marco Třebíč. Hodně se zhoršili.   :(

Jo, Třebíč - díky za doplnění. To už teda musí být fest populární, že to někdo poznal i když jsem zapoměl napsat město :)

Odesláno

ty pizzy z odkazu jsou masakr, zaujala japonská s možností polevy buď kečup, nebo javorový sirup :eek:  :helpsmilie:

Holt jsou trochu "posunutí" no, ještě že ty hodinky maj přesný  :notworthy:  

post-3210-0-79797900-1410254784_thumb.jpg

Odesláno

2 kámoši měli relativně podobný zážitky s pizzou quattro formaggi. Jeden jí dostal se salámem navrch a ještě se tvářili, že má bejt rád, že to dostal jako bonus. Druhej jí dostal se šunkovým salámem. Na připomínku, že to je pizza 4 sýrů odvětili, že mají jeden 3 druhy sýra (samamozřejmě obligátní eidem & spol.), tak mu místo toho 4. druhu přihodili šunkáč. Co dodat  ...post-29493-0-93095100-1410266774.gif

Odesláno
  V 9. 9. 2014 v 7:52, Honza.manta napsal:

Koukal jsem. Je to drsňák. Ani ten humus z nich neočistil.attachicon.gif078.gif

Náčelníku a myslíš, že mu to vůbec dochází? Nehceš tu mu tam dát odkaz na tohle vlákno - Tobě to projde :smile_anim:

Odesláno

Hm tak tak jsem byl naposled před asi 5 lety, aspoň vím čemu se vyhnout. A potěšilo mě, že jsem uspěl ve výběrovém řízení a od 1.10. nastupuju na nové místo v oboru, který jsem vystudoval   :clap:

V 9. 9. 2014 v 8:49, ondra.palas napsal:

To Klotzman: San Marco Třebíč. Hodně se zhoršili.   :(

Odesláno

V San Marcu jsem taky hodně dlouho nebyl, kdysi tam dělávali dobrý lasagne.

A co mě potěšilo? Príma jsem seřval toho hňupa co nám tady v obci buduje chodník. Skoro tři týdny mám výkop kolem baráku, nemůžu nikam vyjet. Mizera slibuje že to už bude hotový a prdlačky. Včera tam nebyl vůbec nikdo, poslal lidi někam jinam. Tak jsem si ho dnes podal, seřval ho na plný pecky a oznámil mu že má šanci do zítřejšího odpoledne a pak jezdím na jeho účet taxíkem. A pak už jsem se jen dobře bavil tím fofrem, dokonce se sám chopil lopaty. Kdybych byl svině tak mu zařídím veliký potíže, má tady jen na bezpečnosti slušně zaděláno. Neoznačený výkopy, lidi nemají bezpečnostní výbavu a kdoví co by se ještě našlo.

Odesláno

Nezní to tu moc často, ale potěšila mě Česká pošta. Včera odpoledne kolem 15:00 jsem odeslal balík s hodinkami a dnes v poledne mí přišla zpráva od jejich nového majitele, že už je má na ruce  :clap:

Odesláno
  V 9. 9. 2014 v 18:20, siwi napsal:

Nezní to tu moc často, ale potěšila mě Česká pošta. Včera odpoledne kolem 15:00 jsem odeslal balík s hodinkami a dnes v poledne mí přišla zpráva od jejich nového majitele, že už je má na ruce  :clap:

Jak se tu nadává na poštu, tak já si nemůžu stěžovat. Hodinky zasílám zásadně jako cenný psaní a ještě se mi nestalo, aby je dotyčný neměl doručený do druhého pracovního dne. A že to pár desítek zásilek už bylo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...