Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
no vida ....... kousek uloupenýho auta se našel  :clap:

-------------------------------------------------------------------------------

U S N E S E N Í

Podle § 80 odst. 1, věta druhá trestního řádu v trestní věci ******* - PODÍLNICTVÍ

v y d á vám

společnosti: ************

tuto věc:

1. vnitřní výplň dveří PKN: ******

2. kryt airbagu č. ******,

3. kryt airbagu č. ******,

4. kryt airbagu č. ******,

neboť jich není již k dalšímu řízení třeba, nepřichází v úvahu jejich propadnutí nebo zabrání a

o právu společnosti ***************** na ně není pochyb.

Odesláno

no vida ....... kousek uloupenýho auta se našel  :clap:
-------------------------------------------------------------------------------

U S N E S E N Í
Podle § 80 odst. 1, věta druhá trestního řádu v trestní věci ******* - PODÍLNICTVÍ
v y d á vám

společnosti: ************

tuto věc:
1. vnitřní výplň dveří PKN: ******
2. kryt airbagu č. ******,
3. kryt airbagu č. ******,
4. kryt airbagu č. ******,

neboť jich není již k dalšímu řízení třeba, nepřichází v úvahu jejich propadnutí nebo zabrání a
o právu společnosti ***************** na ně není pochyb.

To si z vás soudce dělá pr..del, ne?

Ale jako černý humor super.

Ještě by vám to měl odečíst z přiznané náhrady škody od pojišťovny :)

Odesláno

Dnes potěšila 90% sleva v Tescu. Verunce zbylo z brigády 30 korun a našla v Tescu chybně označenou hračku. A vedoucí tam měla tolik úcty k malé zakaznici, že jí to prodala za těch 25,-Kč

post-22153-0-91210100-1411669130_thumb.jpg

Odesláno

Právě mě potěšil pan stavitel, že v pondělí začnou terénní úpravy vodního toku, co mě poslední dva roky trápí a krade mi zem. Trvalo mi měsíc a půl vybrat firmu a dostat termín. Potěšilo mě to jen lehce, protože už lidem nevěřím ani slovo, a po zkušenosti ze stavby vím, že slovo termín je taková mlhavá představa někde v dáli plus mínus týden. Do toho mě dnes pracovní život obohatil na několik týdnů dopředu  třemi velmi komplikovanými situacemi, které budu muset řešit. Skoro bych řekl, že se mi parta maníků s bagrem na pozemku nehodí, bo mám jiné starosti. Ale je to přeci jen pozitivní zpráva. No a taky jsem dokončil impulsivni prodej Seadwelleru do Hong Kongu. Poslal jsem je EMSkou z České pošty a měl ztaženou zadnici 50 hodin.  Docela slušný čas. Taky to měl Čong dobrý v tom, že tam neúřadujou celníci, takže žádný VAT, clo, zdržovačka. Asi se tam přestěhuju. Za těma Rolexama.

Odesláno

Dnes potěšila 90% sleva v Tescu. Verunce zbylo z brigády 30 korun a našla v Tescu chybně označenou hračku. A vedoucí tam měla tolik úcty k malé zakaznici, že jí to prodala za těch 25,-Kč

attachicon.gifimage.jpg

no ono to špatně značený asi není tedy aspoń ten název sedí podle toho co píšou anglicky dole v pravým rohu

Odesláno

chyba je v ceně, ta měla být 249,-Kč. Dcera  to našla, šťastná přiběhla,  že jí na to zbyly peníze, šli jsme na zkoušečku tam 249, tak jí říkám,že musíme na informace a tam si to domluvila

Odesláno

chyba je v ceně, ta měla být 249,-Kč. Dcera  to našla, šťastná přiběhla,  že jí na to zbyly peníze, šli jsme na zkoušečku tam 249, tak jí říkám,že musíme na informace a tam si to domluvila

To je fakt. Jsem si vzpoměl, jak jsem jednou před asi 6lety koupil u nás v Mimoňským Tescu dětskej notbůk za 74kč místo 740 kč.Druhej den už jich tam bylo jen pár za tu správnou vyšší cenu...... :D

Odesláno

Ono to bylo vlastně včera a spíš překvapilo, než potěšilo, ale...

Včera jsem si vyzvedával z lázní Kakume a jak jsme čekali i s manželkou, tak vedle nás byla vitrína a v ní různé quartzky ála Bentime, JVD atd...

Drahá tak kouká do té vitríny a najednou zahlásí: "Víš, že od té doby, co jsi na fóru, tak mě takové hodinky, jak jsou v té vitríně vůbec nezajímají???"

Co vám budu povídat, zůstal jsem jak opařený a nevěděl jsem, co na to říct... Holka k zulíbání :D

• Dát hlas 1
Návštěvník Radius
Odesláno

Že se prodaly ty DICky, co tu byly inzerovány asi pět let...

Odesláno

Že se prodaly ty DICky, co tu byly inzerovány asi pět let...

To je dobrý. Na TimeZone.com se takhle taky asi pět roků prodávaly Franck Muller s lososovým ciferníkem, staly  se tam často citovanou legendou Sales Corner. A nedá mi nepřipomenout Murphyho Jaermann-Generalli-Štýbl, který už prý taky našly novýho páníčka :D .

Odesláno

Uvidíme, co budeš říkat, až bude chtít k Vánocům, řekněme, Omegy :D

V pohode, ja ji branit nebudu, at si je koupi :)

A kdyz uz bude kupovat, at mi taky jedny vezme :D

Odesláno (upraveno)

To je fakt. Jsem si vzpoměl, jak jsem jednou před asi 6lety koupil u nás v Mimoňským Tescu dětskej notbůk za 74kč místo 740 kč.Druhej den už jich tam bylo jen pár za tu správnou vyšší cenu...... :D

Bratranec dělal před léty plánovače cen v Tescu a ke konci roku dal do akce Bohemku, vypadla mu ale jednička, takže místo za 129,- byla za 29,-... kupodivu ho ani nevyrazili, ikdyž ztráta z tohodle překlepu byla velká...

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno

Mirek: myslim, ze v konecnem souctu nebyla zadna ztrata. Kdyz to zpocitali, kolik lidi to prilakalo a kolik vydelali jejich nakupy, tak se to ukazalo jako vyborny reklamni tah :D

Siwi: jinak to nejde, ona je holka rozumna a vi nejlip, co je dobre ;)

Odesláno

Kamarád. Má za sebou těžké období ale už se to zvedá. Skvělej chlap a mistr svého řemesla.

taky se mi to líbilo, skvělej dokument, baví ho to pro radost....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...