Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 ok, viem, pivove emotikony zakazane3 vykricniky nemoralne....gratulace tiez nevhodne slovoale mozem to milovat -AFRICAN velka gratulacia!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Žižkovu a Libni raději se vyhni.tak to nemam az tak zmapovane, ale zatial v centre som nemal problem v nocnom zivote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afri : velká gratulace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 "...sem nevěděl, že zrzavý děti se taky oslavujou" jak praví klasik Nic ve zlým, jen mi to připomnělo Vesničku střediskovou. Taky bych takovýho bral, chjo. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afričan - Hezky pěkně............no Gratulacééé si to hezky užij a ať je vše v pořádku................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Afri gratuluju ,hodně štěstí a zdraví a ať roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Až žije další Aričanče!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Co jsem někde četl, tak datovou schránku, kterou vlastní fyzická osoba, není možné údajně již nikdy zrušit. Jediná možnost, kdy datová schránka zanikne je pouze fyzický zánik fyzický osoby. Datovou schránku za těchto podmínek ani omylem.Blábol - stačí se zkusit podívat http://www.datoschranky.cz/aktivace-datove-schranky.htm edit: A samozřejmě Afrimu gratulace! Upraveno 17. září 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Kluci,jsem podruhé fótrem :-)Juchů,mamka a malá Ella v pořádku, jsem nejšťastnější člověk na světě..Konečně pozitivní zpráva ty vole. Velká gratulace, ať je Ella zdravá a maminka také!!! Upraveno 17. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Děkuji moc kluci, je to po všech těch blbých zprávách obrovská radost :-) Porod byl velmi intenzivní zážitek, tentokrát jsem nebyl na druhé straně zeměkoule a jsem za to velmi rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Teď už to jen pořádně zapít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Blábol - stačí se zkusit podívat http://www.datoschranky.cz/aktivace-datove-schranky.htm Tak to se omlouvám za mystifikaci, čet jsem to někde ve zprávách, ale nenapadlo mě to prověřovat. Další potvrzení známýho faktu - "Důvěřuj, ale prověřuj" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Jako že by někdo chodil rád na poštu a zrušil si datovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Jako že by někdo chodil rád na poštu a zrušil si datovku?Asi jako že by někdo chtěl zabránit tomu, aby se mu doručovala úřední pošta a hloupě nabývala právní moci a podobně. Když už se pečlivě skrývá a na adrese trvalého pobytu se nezdržuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Kluci,jsem podruhé fótrem :-)Juchů,mamka a malá Ella v pořádku, jsem nejšťastnější člověk na světě..Velká gratulace kamaráde pořádně to oslav a hlavně ať se holkám daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Dorazil postak a s nim aj Denim od Zrna na SKX 009 :-) ...a samoška Afrimu gratulujem, hlavne veľa zdravička prajem Upraveno 17. září 2015 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Asi jako že by někdo chtěl zabránit tomu, aby se mu doručovala úřední pošta a hloupě nabývala právní moci a podobně. Když už se pečlivě skrývá a na adrese trvalého pobytu se nezdržuje asi že ještě dnes žije někdo kdo neví co je fikce doručení? Zrušení datovky tvůj problém nevyřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 africane, tak obrovská gratulace...vitej v klubu dabl fotru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 asi že ještě dnes žije někdo kdo neví co je fikce doručení? Zrušení datovky tvůj problém nevyřeší.Nevyřeší, ale zkomplikuje, páč se to pak musí doručit veřejnou vyhláškou - to je další měsíc k dobru - 15 dní visí, 15 dní standardní odvolací lhůta. A věř tomu, že většina lidí o nějaké fikci doručení nemá ani šajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Děkujeme moc za všechna přání kluci, jste výborný :-) Jsem koukal, že přesně před třemi lety, ve stejný den a ve stejnou hodinu co se narodila malá, jsem stál na střeše Afriky, to je super,to se nám to bude pěkně pamatovat a slavit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky