Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Co jsem někde četl, tak datovou schránku, kterou vlastní fyzická osoba, není možné údajně již nikdy zrušit. Jediná možnost, kdy datová schránka zanikne je pouze fyzický zánik fyzický osoby. Datovou schránku za těchto podmínek ani omylem.

Blábol - stačí se zkusit podívat ;)

http://www.datoschranky.cz/aktivace-datove-schranky.htm

edit: A samozřejmě Afrimu gratulace! :)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci,jsem podruhé fótrem :-)Juchů,mamka a malá Ella v pořádku, jsem nejšťastnější člověk na světě..

Konečně pozitivní zpráva ty vole. Velká gratulace, ať je Ella zdravá a maminka také!!!

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Asi jako že by někdo chtěl zabránit tomu, aby se mu doručovala úřední pošta a hloupě nabývala právní moci a podobně. Když už se pečlivě skrývá a na adrese trvalého pobytu se nezdržuje :)

asi že ještě dnes žije někdo kdo neví co je fikce doručení? Zrušení datovky tvůj problém nevyřeší.
Odkaz ke komentáři

asi že ještě dnes žije někdo kdo neví co je fikce doručení? Zrušení datovky tvůj problém nevyřeší.

Nevyřeší, ale zkomplikuje, páč se to pak musí doručit veřejnou vyhláškou - to je další měsíc k dobru - 15 dní visí, 15 dní standardní odvolací lhůta. A věř tomu, že většina lidí o nějaké fikci doručení nemá ani šajn.

Odkaz ke komentáři

Děkujeme moc za všechna přání kluci, jste výborný :-) Jsem koukal, že přesně před třemi lety, ve stejný den a ve stejnou hodinu co se narodila malá, jsem stál na střeše Afriky, to je super,to se nám to bude pěkně pamatovat a slavit :-)

post-147-0-15065000-1442511100_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...