Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potěšilo mě štěně malého knírače, které jsem si vybral a za 14 dní si ho vyzvednu u paní chovatelky, bude ti pěknej syčák.

Odesláno

Potěšilo mne,že jsem konečně vymyslel,co dám tatovi k svátku. Je to těžký,páč má všechno a nechci mu dávat kraviny(jo a hodinky to nebudou,to už jsem vzdal. Dostal několikery a stejně nosí titanový qq-čka - vůbec nevím proč).

Návštěvník Tada
Odesláno

Gilius: Tak mu je někam schovej, pak bude rád, že nějaký dostane - leda by si pak koupil ty samé, to vy tě docela vypekl :)

Odesláno

Potěšilo mne,že jsem konečně vymyslel,co dám tatovi k svátku. Je to těžký,páč má všechno a nechci mu dávat kraviny(jo a hodinky to nebudou,to už jsem vzdal. Dostal několikery a stejně nosí titanový qq-čka - vůbec nevím proč).

Tak to letos u táty zkusím poprvé,jako dát mu k narozeninám hodinky.Koupil jsem mu Seika 5 SNZG13K1.Doufám,že nebude moc brblat,tak mi drž Gile palec. :)
Návštěvník ?po
Odesláno

jo kupovat fotrům dárky je lahůdka - poté co před lety ohrnul rypák na lahví koňaku za pár tisíc mu kupuju hrábě, lopaty, motyky, hřebíky a podobné radosti :D no a on je šťasnej - he he

Odesláno

Procházka po Vršovicích, zavzpomínal jsem na svá mladá léta :crying_anim02:

Jelikož tě to po Vršovicích potěšilo, tak jsi asi nenarazil na plno aut ? Kudy jsi šel ? Jsem odtud a mě to poslední dobou moc netěší ( i když je tam krásně ).

Odesláno

jo kupovat fotrům dárky je lahůdka - poté co před lety ohrnul rypák na lahví koňaku za pár tisíc mu kupuju hrábě, lopaty, motyky, hřebíky a podobné radosti :D no a on je šťasnej - he he

a proto nekupuju,ale vyrábím :) Stejně se furt doma kopu do řiti na neschopence,tak co už - dvě mouchy jednou ranou,zabavím se a bude z toho mít (doufám :lol2: ) druhej radost.

Odesláno

Přiznejte se, kdo z vás to psal? ;) Článek jinak docela dobrej, byť kubson je Sivák :D.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906

S tím Sivákem se z toho stala hádanka... :) Takže si myslím, že to nikdo "tak úplně zdejší" nebude. Tak co třeba GTI? .)

spíš než otázka "kdo?", mě pálí otázka, jestli jsem na zasádleným lajfstajlovým fóru nebo ne :)
Odesláno

Horác včera na Světové výstavě jezevčíků v otevřené třídě-krásné třetí místo.

post-227-011773400 1308563887.jpg

Odesláno

Že se včera na potřetí po dvouch letech podařilo bráchovy a jeho malýmu zdolat krásnou horu v Drakensbergu JAR (3.300M) Poprvé je vyhnalo počasí, po druhé se kousek před nimi zřitila do rokle Němka a záchranáři všechny vyhnali" Včera do třetice v mínus patnácti ji zdolaly :-) Blázni plánují se příští rok v Květnu dostat do Base Campu na Mount Everest 5500M, tak trénují" Celou akci by měl sponzorovat National Geographic SA, a pokuď se vše podaří, tak malej Dante bude nejmladší člověk z JAR, který se tam dostane" Blázni"

post-364-078887100 1308570217.jpg

post-364-081991200 1308570230.jpg

post-364-041078900 1308570246.jpg

Odesláno (upraveno)

Že se dneska bráchovi narodil druhej synátor a moje malá princezna poprvý řekla tata..tata..tata..tataPosted Image

Jelikož neřikala nic o červený židli tak se domnívám, že to z televize nemá.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Že jsem odstátnicoval..... sic. zatím jen Bc, ale žral jsem místama omýtku abych to udělal takže už ta 2 písmenka pro mě dost znamenají....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...