Frantik Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Vcerejsi semifinale ragby - Slavia vs. Praga mě těší i dnes. Sesivany jasne vyhrali a jdeme do finale
kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Potěšilo mě štěně malého knírače, které jsem si vybral a za 14 dní si ho vyzvednu u paní chovatelky, bude ti pěknej syčák.
Jakubisko Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Procházka po Vršovicích, zavzpomínal jsem na svá mladá léta
Gilius Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Potěšilo mne,že jsem konečně vymyslel,co dám tatovi k svátku. Je to těžký,páč má všechno a nechci mu dávat kraviny(jo a hodinky to nebudou,to už jsem vzdal. Dostal několikery a stejně nosí titanový qq-čka - vůbec nevím proč).
Návštěvník Tada Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Gilius: Tak mu je někam schovej, pak bude rád, že nějaký dostane - leda by si pak koupil ty samé, to vy tě docela vypekl
bohus76 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Potěšilo mne,že jsem konečně vymyslel,co dám tatovi k svátku. Je to těžký,páč má všechno a nechci mu dávat kraviny(jo a hodinky to nebudou,to už jsem vzdal. Dostal několikery a stejně nosí titanový qq-čka - vůbec nevím proč). Tak to letos u táty zkusím poprvé,jako dát mu k narozeninám hodinky.Koupil jsem mu Seika 5 SNZG13K1.Doufám,že nebude moc brblat,tak mi drž Gile palec.
Návštěvník ?po Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Potěšilo mne,že jsem konečně vymyslel,co dám tatovi k svátku. Je to těžký,páč má všechno a nechci mu dávat kraviny(jo a hodinky to nebudou,to už jsem vzdal. Dostal několikery a stejně nosí titanový qq-čka - vůbec nevím proč). jo kupovat fotrům dárky je lahůdka - poté co před lety ohrnul rypák na lahví koňaku za pár tisíc mu kupuju hrábě, lopaty, motyky, hřebíky a podobné radosti no a on je šťasnej - he he
kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Procházka po Vršovicích, zavzpomínal jsem na svá mladá léta Jelikož tě to po Vršovicích potěšilo, tak jsi asi nenarazil na plno aut ? Kudy jsi šel ? Jsem odtud a mě to poslední dobou moc netěší ( i když je tam krásně ).
Jakubisko Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Tudy. V neděli to není tak strašné, co se týka obsazenosti aut. V týdnu je to ale masakr.
Gilius Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 jo kupovat fotrům dárky je lahůdka - poté co před lety ohrnul rypák na lahví koňaku za pár tisíc mu kupuju hrábě, lopaty, motyky, hřebíky a podobné radosti no a on je šťasnej - he he a proto nekupuju,ale vyrábím Stejně se furt doma kopu do řiti na neschopence,tak co už - dvě mouchy jednou ranou,zabavím se a bude z toho mít (doufám ) druhej radost.
KFL Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Přiznejte se, kdo z vás to psal? Článek jinak docela dobrej, byť kubson je Sivák . http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 Upraveno 19. června 2011 uživatelem KFL
Kalifx Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Přiznejte se, kdo z vás to psal? Článek jinak docela dobrej, byť kubson je Sivák . http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 S tím Sivákem se z toho stala hádanka... Takže si myslím, že to nikdo "tak úplně zdejší" nebude. Tak co třeba GTI? .) Upraveno 19. června 2011 uživatelem Kalifx
maama Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Přiznejte se, kdo z vás to psal? Článek jinak docela dobrej, byť kubson je Sivák . http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011061906 S tím Sivákem se z toho stala hádanka... Takže si myslím, že to nikdo "tak úplně zdejší" nebude. Tak co třeba GTI? .) spíš než otázka "kdo?", mě pálí otázka, jestli jsem na zasádleným lajfstajlovým fóru nebo ne
bandicoot Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 jsem na zasádleným lajfstajlovým fóru nebo ne jseš
Conrad Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Horác včera na Světové výstavě jezevčíků v otevřené třídě-krásné třetí místo.
African Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Že se včera na potřetí po dvouch letech podařilo bráchovy a jeho malýmu zdolat krásnou horu v Drakensbergu JAR (3.300M) Poprvé je vyhnalo počasí, po druhé se kousek před nimi zřitila do rokle Němka a záchranáři všechny vyhnali" Včera do třetice v mínus patnácti ji zdolaly :-) Blázni plánují se příští rok v Květnu dostat do Base Campu na Mount Everest 5500M, tak trénují" Celou akci by měl sponzorovat National Geographic SA, a pokuď se vše podaří, tak malej Dante bude nejmladší člověk z JAR, který se tam dostane" Blázni"
Columbus Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Pěkný výkon. Šikovný synek, jen co je pravda, z něj něco bude.
Horhe Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Že se dneska bráchovi narodil druhej synátor a moje malá princezna poprvý řekla tata..tata..tata..tata Jelikož neřikala nic o červený židli tak se domnívám, že to z televize nemá. Upraveno 20. června 2011 uživatelem Horhe
exBURN Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Že jsem odstátnicoval..... sic. zatím jen Bc, ale žral jsem místama omýtku abych to udělal takže už ta 2 písmenka pro mě dost znamenají....
railmaster Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Potešilo ma, že si staršia dcéra pár dní po štátniciach sama našla prácu v odbore ktorý študovala.
Doporučené příspěvky