Thomas Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Tak jsem se dnes rozhodl, jaké bude mé poslední přání. Až budu cítit, že je konec blízko, požádám o kilo kukuřice na popcorn. Sežeru ho a budu se usmívat při představě, co to při kremaci asi udělá
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Jedou dva trampové na kole, který z nich je Donald?No ten s přehazovačkou... Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem VintageLover
Frostie Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Souhlas, stejně i tak, že vtípek byl dobrej, s tím PC mě to pobavilo, jen říkám, že se Alza rozhodně nesere a to, že si tam někdo nenakoupí je asi nepoloží Ok, v tom případě došlo ke znatelně nepříjemnému zhoršení komunikace s nimi na všech úrovních a díky tomu se jim např. nepodařilo otevřít již dva roky proklamovaný e-shop v D a NL.
Bells Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Neřekl bych, ale budiš, končím s OT, todle sem beztak nepatří. Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem Bells
robo Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Dnes dcéra zo školy priniesla podpísať súhlas s výletom. Tá finančná gramotnosť má rozsekala. No z tohto pohľadu som to nikdy nebral. Musím jej dať viac peňazí, aby sa mohla zlepšiť v počtoch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem robo
nickolas Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Nektere pokusy by mely zustat v laboratornim prostredi. Bez ohledu na vek dcerky, to nemuze dobre dopadnout. Ze se deti nauci neco o financni gramotnosti nepochybuji...ale nevyjde to lacino
borp18 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Včera jsem se po návratu domu, po půlnoci snažil seřídit hodiny na pračce. Nedělejte to, žena mi řekla, že jsem ožralý debil a nemám se ji motat do prani. Asi ty vase příspěvky přestanu číst........
straspol Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Chachááá, tak ten byl dobrej
robo Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Co je na tom divnýho?Divného na tom nie je nič, ja som sa len na inej formulácii nákupu v obchodnom centre pobavil dosť.Dcéra má 12 rokov a podľa mňa je finančne gramotná až až, niekedy ma to stojí aj 200?- teda dve hodinky v nákupnom centre. A ešte k tomu ide s nimi učiteľka angličtiny a telocvikár Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem robo
Manta Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Tenhle tu snad byva casteji nez ten se slonikem
azeppelin Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Nejvtipnější na tom je, že se pod to dílo někdo hrdě podepíše "design by Deiw".
uff Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Trosku starsi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Ze stejného sudu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky