Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se dnes rozhodl, jaké bude mé poslední přání.

Až budu cítit, že je konec blízko, požádám o kilo kukuřice na popcorn. Sežeru ho a budu se usmívat při představě, co to při kremaci asi udělá :D

Odesláno

Souhlas, stejně i tak, že vtípek byl dobrej, s tím PC mě to pobavilo, jen říkám, že se Alza rozhodně nesere a to, že si tam někdo nenakoupí je asi nepoloží :)

Ok, v tom případě došlo ke znatelně nepříjemnému zhoršení komunikace s nimi na všech úrovních a díky tomu se jim např. nepodařilo otevřít již dva roky proklamovaný e-shop v D a NL. 

Odesláno (upraveno)

Neřekl bych, ale budiš, končím s OT, todle sem beztak nepatří.

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno (upraveno)

Dnes dcéra zo školy priniesla podpísať súhlas s výletom. Tá finančná gramotnosť má rozsekala. No z tohto pohľadu som to nikdy nebral. Musím jej dať viac peňazí, aby sa mohla zlepšiť v počtoch :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Nektere pokusy by mely zustat v laboratornim prostredi. Bez ohledu na vek dcerky, to nemuze dobre dopadnout. Ze se deti nauci neco o financni gramotnosti nepochybuji...ale nevyjde to lacino :D

Odesláno

Včera jsem se po návratu domu, po půlnoci snažil seřídit hodiny na pračce. Nedělejte to, žena mi řekla, že jsem ožralý debil a nemám se ji motat do prani. Asi ty vase příspěvky přestanu číst........

Odesláno (upraveno)

Co je na tom divnýho?

Divného na tom nie je nič, ja som sa len na inej formulácii nákupu v obchodnom centre pobavil dosť.

Dcéra má 12 rokov a podľa mňa je finančne gramotná až až, niekedy ma to stojí aj 200?- teda dve hodinky v nákupnom centre. ;)

A ešte k tomu ide s nimi učiteľka angličtiny a telocvikár

Upraveno uživatelem robo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...