sibirnaya Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 ja proste nemuzu z tohohle, poustim si to furt dokola..
instant Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. června 2018 uživatelem instant
Klotzman Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Jsem se nasmál: známá šla jako obvykle do odborné ambulance pro recept pro svého imobilního tatínka, chodí tak roky..., ale kdepak, nyní už to nebude tak snadné- nově musí mít otcův písemný souhlas na vyzvedávání receptů s ověřeným podpisem, haha, nevím jak toho pána dotáhnou na matriku (poštu, k notáři...).Zatím jsem chválabohu mobilní, takže mi to přijde docela vtipné, tak do dávám semhle....Z příslušné matriky ti přijdou ověřit podpis domů, stačí si to objednat.
JoyStick Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 ja proste nemuzu z tohohle, poustim si to furt dokola.. Sem skoro naboural
leebauer Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Přijde chlap k lékaři a ten se ho zeptá: ?Vaše jméno prosím?? Pacient odpoví: ?Pe-Pe-pe-petr Po-po-po-po-pokorný.? Doktor praví : ?A od kdy koktáte?? Pacient na to: ?Já nekoktám, koktal otec a matrikář byl idiot!?
neuromancer Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Jsem se nasmál: známá šla jako obvykle do odborné ambulance pro recept pro svého imobilního tatínka, chodí tak roky..., ale kdepak, nyní už to nebude tak snadné- nově musí mít otcův písemný souhlas na vyzvedávání receptů s ověřeným podpisem, haha, nevím jak toho pána dotáhnou na matriku (poštu, k notáři...).Zatím jsem chválabohu mobilní, takže mi to přijde docela vtipné, tak do dávám semhle....Nešlo by to vyřešit e-receptem? Mně ho na mobil třeba z ORL ambulance běžné posílají.
noviisek Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Nešlo by to vyřešit e-receptem? Mně ho na mobil třeba z ORL ambulance běžné posílají.Nedávno jsem to taky využil pro ženu. Poslali mi to přes SMS téměř obratem.
geometr Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 U svojí doktorky už jsem dlouho nebyl, ale naše dětská taky posílá e-recept. Musím říct, že mně jako pacientovi (resp. teda zákonnému zástupci pacienta) se e-recept líbí moc.
beeman Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Přijde dotační podvodník, lhář, miliardář a estébák do baru. Číšník se ptá: Co si dáte pane premiére?
siwi Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Pár nástěnných hodin, co se jakoby omylem podobaly Rolexkám, jsem už viděl. Dneska jsem ale v našem sídlištním "hodinářství" viděl opravdový Suby. Teda... Aspoň to na sobě měly napsaný. A nebyly drahý. Nějakých osm stovek. No nekupte to, že jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Mě teď pobavil jeden zdejší prodejní inzerát, když jsme u těch "subů".
siwi Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Mě teď pobavil jeden zdejší prodejní inzerát, když jsme u těch "subů".Jo, taky jsem koukal. Dobrej vtipál Hele, a lumi byla? :-DNeodvážil jsem se požádat prodavačku, aby zhasla. Ale i z obrázku je vidět, že lumi se nešetřilo
Honza.manta Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Mě teď pobavil jeden zdejší prodejní inzerát, když jsme u těch "subů". Super, díky za typ. Pobavilo. Na podložení stolu jsou moc tlustý, takže je neberu.
geometr Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Jakej inzerát?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118800-china-sinobi-aka-sub/&do=findComment&comment=2158937
Povidláček Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Díky! Akorát jsem to našel sám dobrý Edit: Jinak napadl mě dobrej slogan: "Rolex? Ten je pro snoby! Kupte radši Sinobi..." Upraveno 27. června 2018 uživatelem Povidláček
wizard-ov Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Ale tak zase je to SUPERLATIVE CHRONOMETER a to se počítá. Pánové - kdo z vás to má? (Tedy...kromě Rolexboys & Rolexgirls). Popis inzerátu fajn, je skvělé, že si borec umí udělat srandu.
jkba Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Tak Poche prej na seznamu byl, akorátže vpravo dole..
Doporučené příspěvky