Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem se nasmál: známá šla jako obvykle do odborné ambulance pro recept pro svého imobilního tatínka, chodí tak roky..., ale kdepak, nyní už to nebude tak snadné- nově musí mít otcův písemný souhlas na vyzvedávání receptů s ověřeným podpisem, haha, nevím jak toho pána dotáhnou na matriku (poštu, k notáři...).

Zatím jsem chválabohu mobilní, takže mi to přijde docela vtipné, tak do dávám semhle....

Z příslušné matriky ti přijdou ověřit podpis domů, stačí si to objednat.

Odesláno

Přijde chlap k lékaři a ten se ho zeptá: ?Vaše jméno prosím??

Pacient odpoví: ?Pe-Pe-pe-petr Po-po-po-po-pokorný.?

Doktor praví : ?A od kdy koktáte??

Pacient na to: ?Já nekoktám, koktal otec a matrikář byl idiot!?

Odesláno

Jsem se nasmál: známá šla jako obvykle do odborné ambulance pro recept pro svého imobilního tatínka, chodí tak roky..., ale kdepak, nyní už to nebude tak snadné- nově musí mít otcův písemný souhlas na vyzvedávání receptů s ověřeným podpisem, haha, nevím jak toho pána dotáhnou na matriku (poštu, k notáři...).

Zatím jsem chválabohu mobilní, takže mi to přijde docela vtipné, tak do dávám semhle....

Nešlo by to vyřešit e-receptem? Mně ho na mobil třeba z ORL ambulance běžné posílají.

Odesláno

Nešlo by to vyřešit e-receptem? Mně ho na mobil třeba z ORL ambulance běžné posílají.

Nedávno jsem to taky využil pro ženu. Poslali mi to přes SMS téměř obratem.
Odesláno

Přijde dotační podvodník, lhář, miliardář a estébák do baru.

Číšník se ptá: Co si dáte pane premiére?

Odesláno

Pár nástěnných hodin, co se jakoby omylem podobaly Rolexkám, jsem už viděl. Dneska jsem ale v našem sídlištním "hodinářství" viděl opravdový Suby. Teda... Aspoň to na sobě měly napsaný. A nebyly drahý. Nějakých osm stovek. No nekupte to, že jo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mě teď pobavil jeden zdejší prodejní inzerát, když jsme u těch "subů".

Jo, taky jsem koukal. Dobrej vtipál

Hele, a lumi byla? :-D

Neodvážil jsem se požádat prodavačku, aby zhasla. Ale i z obrázku je vidět, že lumi se nešetřilo
Odesláno (upraveno)

Díky! Akorát jsem to našel sám :D dobrý :D

Edit: Jinak napadl mě dobrej slogan: "Rolex? Ten je pro snoby! Kupte radši Sinobi..."

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Ale tak zase je to SUPERLATIVE CHRONOMETER a to se počítá. Pánové - kdo z vás to má? (Tedy...kromě Rolexboys & Rolexgirls). Popis inzerátu fajn, je skvělé, že si borec umí udělat srandu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...