OndraTce Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Také mám podezření, že největší zásluhu na tom mají ty blonďaté vlasy. Ale ne, nechám si jí. Kabát z velbloudiny by mi sice sekl, ale člověk zas nemůže mít všechno, že jo=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 66 velbloudů. Sakra, to už docela jde. Mám o čem přemýšlet... Vlastnit 62 velbloudu v Evrope by byla celkem frajerina, kor kdyz zvazime jejich ceny... ale necham si ji. But how much does a camel cost? Faisal says that a camel's price starts from about $55,000 (?40,000) but thoroughbreds can go for a lot more. Back in 2010 an Emirati camel-racing fan spent ?6.5m on three camels. The prices of winning camels go even higher - from between $5-10m, but for some can fetch up to $30m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Vlastnit 62 velbloudu v Evrope by byla celkem frajerina, kor kdyz zvazime jejich ceny... ale necham si ji. But [/size]how much does [/size]a camel cost? Faisal says that [/size]a camel's price starts from about $55,000 (?40,000) but thoroughbreds can go for [/size]a lot more. Back in 2010 an Emirati [/size]camel-racing fan spent ?6.5m on three [/size]camels. The prices of winning [/size]camels go even higher - from between $5-10m, but for some can fetch up to $30m[/size]No...když je to tak, neunáhlujme se a v klidu si o tom popřemýšlejme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Svojho času debata dvoch kamarátov: - v Maroku mi za priateľku ponúkali stádo tiav (velbloud, camel,...)- a prečo si ju nevymenil?- čo by som robil s tým stádom?- nechal by si ho tam Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Styrycetdevet je skoro padesat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Sakra...přišel jsem o 54 velbloudů...mám jim zavolat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Kuakua 52... asi ji vidím moc kriticky.Edit: tak 58, , stačilo míň kritiky na postavu Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 No tak za 84 už bych měl pak asi hodně hodinek co? Já věděl proč si jí beru, mám doma poklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Oni ti arabáši dají i za malou, 70 letou, tlustou mařenu bez koz 29 velbloudů ... :D A pak že neuznávají ženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Taxem si dal dve moje ex a vyslo mi 69 u predposledni a 75 u posledni. Bude mit radost, pani doktorka :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Šedesát velbloudů, to není blbý - děti už máme, tak to proberem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Woe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Transparent je vtipnej Připomnělo mi to: jak se říká nemocnému AIDS s cukrovkou?Diapozitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 vtipnější by to bylo s pozadim, ale zasmál sem se i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Dnes to platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tak ten je dobrej. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky