Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jako dobrý     :D   , ale na druhou stranu vem i ten fakt, že ty značky už jsou přenosný a třeba jsi jen připravil pole pro jinej pekelnej stroj.................... :tank:

Odesláno

Že by upgrade na Felicii, nebo rovnou Fabku HTP? :D :D :D Jak tak koukám, tak značky na přání jsou hlavně pro pobavení ostatních, ale ono se tam asi ani nic inteligentního vymyslet nedá, sám nevím, co bych vymyslel a proto mám značku normální a je klid.

Odesláno

Peklo chronomagorovo .... 

Prostě to nejde seřídit, i když jsem to zkoušel několikrát, vždycky se to během týdne rozhodí. A pak ta deprese, když se jdeš v noci napít, stojíš vedle toho a vidíš, jak jedny hodiny mají 2:59 a druhé už 3:00    .... tu bolest nemůže běžný mudla nedotčený chronobundusem pochopit .... :D

post-17600-0-59901400-1457423968_thumb.jpg

Odesláno
  V 8. 3. 2016 v 8:07, Gustaf napsal:

taky to tak mám...naridim jedny a než se dostanu na druhé, tak uběhnou nějaký vteřiny a pak to takle vypadá. peklo :D :D :D

Já to dostal i do fáze, kdy jsme stáli s manželkou nad sebou, já s pro-trekama v ruce dal pokyn a ve stejnou vteřinu jsme to seřídili a stejně to je na pikaču :D Prostě si inženýři z Fagoru nejsou fandové do hodinek :D 

Odesláno
  V 8. 3. 2016 v 8:01, Tomas_2002 napsal:

Peklo chronomagorovo .... 

Prostě to nejde seřídit, i když jsem to zkoušel několikrát, vždycky se to během týdne rozhodí. A pak ta deprese, když se jdeš v noci napít, stojíš vedle toho a vidíš, jak jedny hodiny mají 2:59 a druhé už 3:00    .... tu bolest nemůže běžný mudla nedotčený chronobundusem pochopit .... :D

attachicon.giftrouba.jpg

Vyřešil jsem to elegantně, že jsem seřídil jen jedny po výpadku proudu a na druhých jsou jen čárky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...