Duke650 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 A kosmodisk ještě dvakrát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 ad kosmodisk.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Nová akční leták jednoho z řetězců... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirka19 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Když jsme u těch řetězců, já nakupuji spíše u konkurence Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Geodet Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) U nás to nehrozí. U nás furt prší.Slnko_je_svina__3_.pdf Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem Geodet
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 U nás to nehrozí. U nás furt prší.To máš od Konvičky ? Jako já si z toho taky dělám srandu, ale tady tohle asi není vtip. Spíš typický fb příspěvek od IVČRN nebo od Ortelu ne ? Mě pobavilo toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Osudová gramatická chyba v závěti: Auto bude mýt Marek.
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 To máš od Konvičky ? Jako já si z toho taky dělám srandu, ale tady tohle asi není vtip. Spíš typický fb příspěvek od IVČRN nebo od Ortelu ne ? Mě pobavilo toto:59d9996b9248ffa232c7f052e85b7bf44be0a686624c74a072fb5e5205b5be58.jpgTy jsi zase po ránu xenofobní...
VintageLover Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 https://www.novinky.cz/koktejl/436211-duchodce-ustkla-zmije-tak-ji-sbalil-do-igelitky-a-odnesl-k-lekari.html
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Ty jsi zase po ránu xenofobní... Já mám jen rád vtipy co jsou vtipné a nejen hloupé a ubohé. Příklady: Jdu si takhle po Manhattnu a najednou proti mě černoch a drží v ruce telefon. Tak si tak říkám: "není to náhodou ten můj"No a pak jsem si vzpomněl,že ten můj mi doma žehlí košile. Sire v Americe si zvolili za prezidenta černocha.No to je úžasné, jeho pán musí být pyšný. Kdybych dostal dolar za každou rasistickou poznámku, co jsem kdy vypustil.Tak už by mě nějaký negr dávno okradl. Franta Rajtoral pověsil kopačky na hřebík, vymetl šibenici atd... Černý humor mě baví, ale musí to mít nějakou myšlenku. Nejen poukázat na to, že jsem studoval "vysokou školu života" A ještě si neodpustím jeden gif: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 ha.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 to mi trochu připomnělo tento obrázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tittus Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Tak tenhle fórek by mohl z fleku krást ve dvaadvacítce šrajtofle...
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jeste me pobavilo:Natrel jsem si pocitac na cerno aby behal rychleji, ale on misto toho prestal pracovat
pebe Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jeste me pobavilo:Natrel jsem si pocitac na cerno aby behal rychleji, ale on misto toho prestal pracovat tak ten je, díky
guzmic Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 https://www.novinky.cz/koktejl/436211-duchodce-ustkla-zmije-tak-ji-sbalil-do-igelitky-a-odnesl-k-lekari.htmlTo je borec, včera byl v tv. :-DByl na kopřivy, sbíral a jak ho kousla tak ju rychle chytnul do kapesníka, kouknul na ní a že: óóój daleko ty nepôjdeš.
Doporučené příspěvky