tommas4 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Mortal combat českých jídel a vývařoven... LOL, jedno je jisté, google překladač za to nemůže, z toho lezou jiný věci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 To mi připomíná jistý translátor z éry DOSu před čtvrtstoletím, který po předhození krátkého textíku (představujícího manuál k jistému letovému simulátoru) vyplodil nezapomenutelnou perlu: ESCAPE = Pilot vypudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 K tomu černýmu humoru, když jsem přišel ze špitálu (brali mi ledvinu, nádor) tak mi kámoš dal takovou tu motoristickou samolepku na zadní nárazník : " Klidně jeď, na moji ledvinu nikdo nečeká" Málem mi praskly štychy smíchy To snad ne )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 To snad ne ))Tak on je veselá kopa a nakonec bylo to po operaci a dobře to dopadlo, proč ne, vzbuzovalo to veselí ještě dlouho Něco pro pejskař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 No ono je to kampaň která má vyvolat reakce k tomu že se lidé zbavují zvířat s příchodem dítěte, tohle je jako napsáno naopakaby je to přinutilo přemýšlet.Asi jo, znám docela dost čerstvě se k sobě nastěhujících párů co"dítě ještě nechceme jsme mladí" a tak "si pořídíme pejska". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) LOL, jedno je jisté, google překladač za to nemůže, z toho lezou jiný věci :DNám v jídelně (GTH) dělaj "Hovězí po námořnicku" a říkaj tomu "Beef after NAVY" A google na to hledí taky jinak Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Černočernej IMG_5865.JPG Tak ti děkuju, tímhle ji mi pěkně zavařil Kamarád dával na FB příspěvek o tom, že Kabát vrací slavíka. Tak jsem pod to umístil tenhle obrázkovej vtip. No hned se do mě obul jeden jeho kamarád, že jsem hovado. Za to jsem ho samozřejmě poslal kamsi se rčením, že "černej humor je jako nohy, někdo je má a někdo ne". No a o pět minut potom mi volá ten kamarád, že jsem fakt děsný hovado, Že ten člověk co se mu ten vtip s Pomejem nelíbil díky nemoci nemá nohy... No ty vole já nevěděl, jestli se mám smát, brečet nebo stydět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 No ono je to kampaň která má vyvolat reakce k tomu že se lidé zbavují zvířat s příchodem dítěte, tohle je jako napsáno naopakaby je to přinutilo přemýšlet.Asi jo, znám docela dost čerstvě se k sobě nastěhujících párů co"dítě ještě nechceme jsme mladí" a tak "si pořídíme pejska". kludne k tomu mozu davat fotky dievcatiek ktorym jazvecik odhryzol polovicu lícka. ludom fakt jebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 No a o pět minut potom mi volá ten kamarád, že jsem fakt děsný hovado, Že ten člověk co se mu ten vtip s Pomejem nelíbil díky nemoci nemá nohy...Tyvole to je strašný... to fakt nevymyslíš... v očích toho beznohýho musíš bejt asi hyena ale nejhorší je, že je v tom člověk nevinně a nemůže to vědět....Každopádne už tam radči vůbec nic nepiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Cernota až na půdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Nám v jídelně (GTH) dělaj "Hovězí po námořnicku" a říkaj tomu "Beef after NAVY" A google na to hledí taky jinakbeef.JPGTaky jim v jídelně říkám, že Gordon blue není jídlo, ale diagnóza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Vcelku slušný RC model . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Vcelku slušný RC model . To je hustý ale zjevit se mi to před autem tak mam snad infarkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Trochu toho oficiálního černého humoru z "černé Ostravy" , místní linka co jezdí přes dotčené lokality ať jsme korektní ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Nojo, je to tu furt ty překlady, a já už koncem devadesátek čekal, až to přejde...Špindl před dvaceti lety... Obloha/Sky/HimmelSvětlé pivo/Licht Bier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Víte děkuju - ten halloweenskej dron je prostě boží Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Nám v jídelně (GTH) dělaj "Hovězí po námořnicku" a říkaj tomu "Beef after NAVY"A google na to hledí taky jinakbeef.JPGJa sem na vlastni bulvy videl v kantosce salat kus kus jako "piece piece" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Kanadsky premier ma novy kalendar https://www.walmart.com/ip/Justin-Trudeau-My-Canadian-Boyfriend-2018-Calendar/56133145 Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ty kks to je ještě horší, než ty japonské bukvy, co jsi tu před časem dával ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky