Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žebrá žebrák U parku. Klečí na kolenou vedle sebe klobouk s pár drobnými. Zničehonic kolem něj projíždí nejnovější model Mercedes benz, zastavuje u něj a řidič stahuje okýnko. Rukou s pozlacenými hodinkami a zlatým řetězem vhazuje Žebrákovi do klobouku 1000 Kč. Žebrák poděkuje pokloní se a klaní se ještě notnou chvíli potom, co auto odjede. Druhý den se situace opakuje. Opět žebrák, opět auto, opět okýnko, opět 1000 Kč v klobouku. Další den to samé. 4tý. 5tý . 6tý. i 7mý. den přijede bohatý podnikatel a dává Žebrákovi 1000 Kč.. takhle to pokračuje celý měsíc. Po měsíci najednou nic.

Žebrák marně vyhlíží příjezd Mercedesu... Marně vyhlíží 1000 Kč.

Za 14 dní, když už žebrák pomalu přestal doufat, přijíždí Mercedes a opět popisovaná situace... stažené okýnko, ruka se zlatými hodinkami mu podává 1000 Kč. Žebrák tisícikorunu vezmu do ruky a se zeptá:

?Kde jsi byl 14 dní??

Podnikatel odpoví: ?Byl jsem na dovolené?. Žebrák se postaví, celý zrudne a zvýšeným hlasem na podnikatele zakřičí:

?Tak na dovolený jo? Za moje peníze!?!??

Odesláno

POZOR VAROVÁNÍ!!! 

Vážení, nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů TESCO, Ale tohle vám 
může být užitečné! Chci Vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se 
obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo konkrétně v hypermarketu 
TESCO Letňany a mohlo by se to stát snadno i Vám. Jak podvodnice pracují: 
Dvě velice hezké, asi 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru, 
začnou Vám Umývat přední sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky s nápisem TESCO. 
Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají Vás, zda byste je pouze nezavezl zpět k hlavnímu vchodu. Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. 
V průběhu cesty se okamžitě začnou navzájem sexuálně dráždit a vzápětí jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá Vám to pusou, zatímcodruhá Vám ukradne peněženku. 
Přepošlete prosím tento mail Vašim dalším známým a kamarádům! 
Mně osobně ukradly peněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek a naposledy včera ráno a večer!!! 
Potvory jedny.!!!!!

Odesláno

Ty hodinky byly tedy zlaty nebo jen pozlaceny?

Žebrá žebrák U parku. Klečí na kolenou vedle sebe klobouk s pár drobnými. Zničehonic kolem něj projíždí nejnovější model Mercedes benz, zastavuje u něj a řidič stahuje okýnko. Rukou s pozlacenými hodinkami a zlatým řetězem vhazuje Žebrákovi do klobouku 1000 Kč. Žebrák poděkuje pokloní se a klaní se ještě notnou chvíli potom, co auto odjede. Druhý den se situace opakuje. Opět žebrák, opět auto, opět okýnko, opět 1000 Kč v klobouku. Další den to samé. 4tý. 5tý . 6tý. i 7mý. den přijede bohatý podnikatel a dává Žebrákovi 1000 Kč.. takhle to pokračuje celý měsíc. Po měsíci najednou nic.

Žebrák marně vyhlíží příjezd Mercedesu... Marně vyhlíží 1000 Kč.

Za 14 dní, když už žebrák pomalu přestal doufat, přijíždí Mercedes a opět popisovaná situace... stažené okýnko, ruka se zlatými hodinkami mu podává 1000 Kč. Žebrák tisícikorunu vezmu do ruky a se zeptá:

?Kde jsi byl 14 dní??

Podnikatel odpoví: ?Byl jsem na dovolené?. Žebrák se postaví, celý zrudne a zvýšeným hlasem na podnikatele zakřičí:

?Tak na dovolený jo? Za moje peníze!?!??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...