clockyclock Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tvl.. ja bych ty internety vsecky zakazal.
Murphy97 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 ... "jsem v pasti" - to se mi líbí nejvíc. Snad má alespoň křestní jméno nějaké internacionální...
instant Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Som zvedavy co napisala do kolonky "pohlavie"
wizard-ov Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 No ja nevím, jak to přeložit - Curver ? Ono by to možná i sedlo ;o)
Hasič Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Žebrá žebrák U parku. Klečí na kolenou vedle sebe klobouk s pár drobnými. Zničehonic kolem něj projíždí nejnovější model Mercedes benz, zastavuje u něj a řidič stahuje okýnko. Rukou s pozlacenými hodinkami a zlatým řetězem vhazuje Žebrákovi do klobouku 1000 Kč. Žebrák poděkuje pokloní se a klaní se ještě notnou chvíli potom, co auto odjede. Druhý den se situace opakuje. Opět žebrák, opět auto, opět okýnko, opět 1000 Kč v klobouku. Další den to samé. 4tý. 5tý . 6tý. i 7mý. den přijede bohatý podnikatel a dává Žebrákovi 1000 Kč.. takhle to pokračuje celý měsíc. Po měsíci najednou nic. Žebrák marně vyhlíží příjezd Mercedesu... Marně vyhlíží 1000 Kč. Za 14 dní, když už žebrák pomalu přestal doufat, přijíždí Mercedes a opět popisovaná situace... stažené okýnko, ruka se zlatými hodinkami mu podává 1000 Kč. Žebrák tisícikorunu vezmu do ruky a se zeptá: ?Kde jsi byl 14 dní??Podnikatel odpoví: ?Byl jsem na dovolené?. Žebrák se postaví, celý zrudne a zvýšeným hlasem na podnikatele zakřičí: ?Tak na dovolený jo? Za moje peníze!?!??
Hasič Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Ted rikal kaja voříšek na Primě, ze jaro je tady!!! Ja mam venku minus 15!!! Maj teploušci jinej termoregulační system?
tomas512 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 POZOR VAROVÁNÍ!!! Vážení, nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů TESCO, Ale tohle vám může být užitečné! Chci Vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo konkrétně v hypermarketu TESCO Letňany a mohlo by se to stát snadno i Vám. Jak podvodnice pracují: Dvě velice hezké, asi 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru, začnou Vám Umývat přední sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky s nápisem TESCO. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají Vás, zda byste je pouze nezavezl zpět k hlavnímu vchodu. Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se okamžitě začnou navzájem sexuálně dráždit a vzápětí jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá Vám to pusou, zatímcodruhá Vám ukradne peněženku. Přepošlete prosím tento mail Vašim dalším známým a kamarádům! Mně osobně ukradly peněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek a naposledy včera ráno a večer!!! Potvory jedny.!!!!!
odjinud Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ty hodinky byly tedy zlaty nebo jen pozlaceny? Žebrá žebrák U parku. Klečí na kolenou vedle sebe klobouk s pár drobnými. Zničehonic kolem něj projíždí nejnovější model Mercedes benz, zastavuje u něj a řidič stahuje okýnko. Rukou s pozlacenými hodinkami a zlatým řetězem vhazuje Žebrákovi do klobouku 1000 Kč. Žebrák poděkuje pokloní se a klaní se ještě notnou chvíli potom, co auto odjede. Druhý den se situace opakuje. Opět žebrák, opět auto, opět okýnko, opět 1000 Kč v klobouku. Další den to samé. 4tý. 5tý . 6tý. i 7mý. den přijede bohatý podnikatel a dává Žebrákovi 1000 Kč.. takhle to pokračuje celý měsíc. Po měsíci najednou nic. Žebrák marně vyhlíží příjezd Mercedesu... Marně vyhlíží 1000 Kč. Za 14 dní, když už žebrák pomalu přestal doufat, přijíždí Mercedes a opět popisovaná situace... stažené okýnko, ruka se zlatými hodinkami mu podává 1000 Kč. Žebrák tisícikorunu vezmu do ruky a se zeptá: ?Kde jsi byl 14 dní??Podnikatel odpoví: ?Byl jsem na dovolené?. Žebrák se postaví, celý zrudne a zvýšeným hlasem na podnikatele zakřičí: ?Tak na dovolený jo? Za moje peníze!?!??
VasekN Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Aktuálně..Koukám, že Bondovi vyměnili auto :-)
stolka Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ještě něco k dnešnímu výročí... Odesláno z mého HUAWEI M2-801W pomocí Tapatalk
bandicoot Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Tohle na mě vyskočilo myslím, že na IG.
Doporučené příspěvky