kuncák7 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 prischera- Kubo, máme stejnej a u toho mám ještě páskovej magnetofon, kde si naši pouštěj pasáž, jak mám říkat básničku, já v cca 4 letech odmítnu a slyším tátu jak sakruje a snaží se pásku vrátit přesně na začátek produkce :-))).Teď o víkendu to slyšela neteř ( 3 roky ) a byla unešená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tak já diáky jedu při přednáškách dodnes. Odmítám to všechno předělávat a digitalizovat. V kapse laserový ukazovátko a náhradní žárovičku k projektoru Před asi osmnácti lety jsem byl pozvanej na jednu akci jako jeden ze tří přednášejích. Když jsem před začátkem akce v rámci přípravy vytáhl diáky, koukali na mne všichni přítomní trochu útrpně, asi jako kdybych měl přednášku na hliněnejch destičkách klínovým písmem. Zbylí dva kolegové s cédéčkama se motali kolem kompu s dataprojektorem a jak se blížil ohlášený začátek přednášek, rudli a byli zpocení čím dál víc. Propojovali kabely, zkoušeli, co se dalo, ale někde byla chyba... (netuším jaká). Toho večera zazněl v sále jen jeden příspěvek, ten na diapozitivech, a pak byla beseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Dobres to zaridil Martar.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Jak jsi zvládnul animace ? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 K tomu zas martar vozí zubový stroboskop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Jak jsi zvládnul animace ? ;o)Normálně řekneš "a teď si představte..." Bez animací to šlo stovky let a v mém oboru má naštěstí ještě většina lidí plně funkční mozek schopný imaginace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Před pár lety jsem vylovil u našich ze sklepa promítačku na svitek diáků i s krabicí pohádek. Naši mi na tom pouštěli pohádky jako malýmu. Myslím že promítačka je ještě starší než já. Tak jsem to zkusil na děti a i v dnešní době byly holky úplně unešený. Máme jí na chalupě, občas před zimu promítáme a má to velikej úspěch. Prostě to kouzlo zateměný místnosti a společnýho koukání a povídání televizí nenahradíš . Vypadá přesně takle Jooo, to je vončo, normálně si mě tím donutil se hned kouknout až budu doma na půdu a něco si pustím :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 To jsem taky kdysi dáááávno míval .Bůhví kde tomu je konec,hmm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Já bych k tomu potřeboval ty sáňky na film. Děcka by to ocenily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Cyklovýlet1990: Vzít sváču a vyjet. 2018: Čekat na nabití elektrokola, mobilu, hodinek, powerbanky a sluchátek.Všechno spolu sesynchronizovat. Nastavit aplikace na měření tepu, kalorií a vyhledání fastfoodu na trase. Zadat GPS souřadnice cíle. Vyjet. Po 5km to otočit, protože už se stmívá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Cyklovýlet1990: Vzít sváču a vyjet. 2018: Čekat na nabití elektrokola, mobilu, hodinek, powerbanky a sluchátek.Všechno spolu sesynchronizovat.Nastavit aplikace na měření tepu, kalorií a vyhledání fastfoodu na trase.Zadat GPS souřadnice cíle.Vyjet.Po 5km to otočit, protože už se stmívá...Cyklovýlet:1990: Sejít se v hospodě a dát si dvanáct piv a tajtrdlíky. Po zavíračce sednout na kolo, rozbít si hubu před hospodou a dvakrát po 2km cestě domů. Ráno se probudit oblečenej v předsíni vedle kola, pochcanej. 2018: - "Pojeď na kolo...!" "Aby to nedopadlo jak posledně." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 :D tyvle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 tyvole.. asi jinej gang.. ?Myslím si, že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já, když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Vidím, všude je to stejné ;o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 P'n'D!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 V aktualizacích stavu se objevila poptávka borca, co shání podnájem v Českých Budějovicích. Hned jsem si vzpomněl, ale nechtěl jsem mu to kazit, takže raději tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 https://www.novinky.cz/ekonomika/472167-krajska-mesta-ma-spojit-prstenec-novych-dalnic.html Neskutečně mě pobavil tenhle článek ( bohužel jako černej humor ). Tohle by nepředpověděl ani vizionář typu J. Verna či Járy Cimrmana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 To jsem četl dneska jinde taky,to je opravdu zábavné, skutečně. No taky jsem četl, že se na to Ťok chce vyprdnout, se nedivim, hotovej kocourkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 No taky jsem četl, že se na to Ťok chce vyprdnoutHm, to by bylo prvně, co by mi udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky