Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

prischera- Kubo, máme stejnej a u toho mám ještě páskovej magnetofon, kde si naši pouštěj pasáž, jak mám říkat básničku, já v cca 4 letech odmítnu a slyším tátu jak sakruje a snaží se pásku vrátit přesně na začátek produkce :-))).

Teď o víkendu to slyšela neteř ( 3 roky ) a byla unešená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já diáky jedu při přednáškách dodnes. Odmítám to všechno předělávat a digitalizovat. V kapse laserový ukazovátko a náhradní žárovičku k projektoru :)

Před asi osmnácti lety jsem byl pozvanej na jednu akci jako jeden ze tří přednášejích. Když jsem před začátkem akce v rámci přípravy vytáhl diáky, koukali na mne všichni přítomní trochu útrpně, asi jako kdybych měl přednášku na hliněnejch destičkách klínovým písmem. Zbylí dva kolegové s cédéčkama se motali kolem kompu s dataprojektorem a jak se blížil ohlášený začátek přednášek, rudli a byli zpocení čím dál víc. Propojovali kabely, zkoušeli, co se dalo, ale někde byla chyba... (netuším jaká). Toho večera zazněl v sále jen jeden příspěvek, ten na diapozitivech, a pak byla beseda :)

Odkaz ke komentáři

Jak jsi zvládnul animace ? ;o)

Normálně řekneš "a teď si představte..." :) Bez animací to šlo stovky let a v mém oboru má naštěstí ještě většina lidí plně funkční mozek schopný imaginace.

Odkaz ke komentáři

Před pár lety jsem vylovil u našich ze sklepa promítačku na svitek diáků i s krabicí pohádek. Naši mi na tom pouštěli pohádky jako malýmu. Myslím že promítačka je ještě starší než já. Tak jsem to zkusil na děti a i v dnešní době byly holky úplně unešený. Máme jí na chalupě, občas před zimu promítáme a má to velikej úspěch. Prostě to kouzlo zateměný místnosti a společnýho koukání a povídání televizí nenahradíš :).

Vypadá přesně takle

igrrwjoypbtbjj.jpg

Jooo, to je vončo, normálně si mě tím donutil se hned kouknout až budu doma na půdu a něco si pustím :0)))
Odkaz ke komentáři

Cyklovýlet

1990: Vzít sváču a vyjet.

2018: Čekat na nabití elektrokola, mobilu, hodinek, powerbanky a sluchátek.

Všechno spolu sesynchronizovat.

Nastavit aplikace na měření tepu, kalorií a vyhledání fastfoodu na trase.

Zadat GPS souřadnice cíle.

Vyjet.

Po 5km to otočit, protože už se stmívá...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Cyklovýlet

1990: Vzít sváču a vyjet.

2018: Čekat na nabití elektrokola, mobilu, hodinek, powerbanky a sluchátek.

Všechno spolu sesynchronizovat.

Nastavit aplikace na měření tepu, kalorií a vyhledání fastfoodu na trase.

Zadat GPS souřadnice cíle.

Vyjet.

Po 5km to otočit, protože už se stmívá...

Cyklovýlet:

1990: Sejít se v hospodě a dát si dvanáct piv a tajtrdlíky. Po zavíračce sednout na kolo, rozbít si hubu před hospodou a dvakrát po 2km cestě domů. Ráno se probudit oblečenej v předsíni vedle kola, pochcanej. 

2018: - "Pojeď na kolo...!"  "Aby to nedopadlo jak posledně."

Odkaz ke komentáři

https://www.novinky.cz/ekonomika/472167-krajska-mesta-ma-spojit-prstenec-novych-dalnic.html

Neskutečně mě pobavil tenhle článek ( bohužel jako černej humor ). Tohle by nepředpověděl ani vizionář typu J. Verna či Járy Cimrmana.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...