Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja se stehuju.. uz jsem vytahal dve skrine do 7 patra a ted po rizku z alobalu a pivu z plechovky si asi chvilku zabulam.. :-))

Bych nebyl off.. taky ta Vase nema na hrani moc cas? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Bulat. Na ostravsku, kdo bulá nebo hází bulky, ten hází v práci áčka.

Bulatý- neschopný,neohrabaný

Bulat se cestou z hospody

Má to více významů...

Odesláno

Bulatý- neschopný,neohrabaný

Bulat se cestou z hospody

Má to více významů...

Vyborně! Já znal jenom ten jeden.
Odesláno

melounová sezóna v plným proudu a přitom tu dlouho nebyl můj oblíbenej:

?Ve škole se ptá paní učitelka dětí, kolik by dokázali unést melounů a jak. Přihlásí se Maruška a povídá: ?Já bych unesla dva melouny. Jeden bych si dala pod levou ruku a druhý pod pravou.? ?Výborně Maruško."Pochválí ji. "A kdo by unesl víc melounů?? Přihlásí se Karlíček a povídá: ?Já bych unesl tři. Jeden bych si dal pod levou ruku, druhý pod pravou a třetí bych si napíchl na ptáka.? ?No fuj.? Zhrozí se paní učitelka. V tom se přihlásí Jeníček: ?Já bych jich unesl pět. Jeden pod levou ruku, druhý pod pravou ruku a na ptáka bych si napíchl Karla.

Odesláno (upraveno)

Deti jsou chytré... O vikendu ke mě proběhl ten muj kluk a s vykulenýma ocima mi povida: uz vim, co to znamena FUCK... Byli jsme v Babylonu se koupat, tak se ho vyjevene ptám, co to ma byt.. no a ze prej tam u vstupu do jídelního koutku byla poucna historicka cedule, ze to znamena Fornication Under Consent of the King... Ze kdyz spolu spi manzele, ze s tim musi souhlasit kral... Tak jsem tak jako pokyvoval, ze si hezky potrenoval anglictinu a znalosti a nakonec byl rad, ze po me nechce blizsi vysvetleni... :-))

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Jak lítám po republice tak toto je v klidu se zavřenýma očima po česku:

pentilka, ořezávátko, beruška, regál, sušenky, lempl, okap, angrešt, koleje a závory ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...