petr_cha Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) Ja se stehuju.. uz jsem vytahal dve skrine do 7 patra a ted po rizku z alobalu a pivu z plechovky si asi chvilku zabulam.. :-)) Bych nebyl off.. taky ta Vase nema na hrani moc cas? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem petr_cha
Návštěvník Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Bulat. Na ostravsku, kdo bulá nebo hází bulky, ten hází v práci áčka.Bulatý- neschopný,neohrabanýBulat se cestou z hospodyMá to více významů...
Quido Morava Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Bulatý- neschopný,neohrabanýBulat se cestou z hospodyMá to více významů...Vyborně! Já znal jenom ten jeden.
Rudykopalsson Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Bulatý- neschopný,neohrabanýBulat se cestou z hospodyMá to více významů...Jestli on ten Joseph Bulova nakonec nebyl ostravák...
leebauer Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Jestli on ten Joseph Bulova nakonec nebyl ostravák...Jako - Bulat = Cestou z hospody si koupit Bulovy.
moco Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 , Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Když už se nezasměju tady (díky kluci za těch pár vlaštovek), tak jsem musel jinam... https://www.super.cz/583489-pritelkyne-leonarda-dicapria-ukazala-dokonale-krivky-v-bikinach-je-to-ale-skutecne-ona.html
lub Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 melounová sezóna v plným proudu a přitom tu dlouho nebyl můj oblíbenej: ?Ve škole se ptá paní učitelka dětí, kolik by dokázali unést melounů a jak. Přihlásí se Maruška a povídá: ?Já bych unesla dva melouny. Jeden bych si dala pod levou ruku a druhý pod pravou.? ?Výborně Maruško."Pochválí ji. "A kdo by unesl víc melounů?? Přihlásí se Karlíček a povídá: ?Já bych unesl tři. Jeden bych si dal pod levou ruku, druhý pod pravou a třetí bych si napíchl na ptáka.? ?No fuj.? Zhrozí se paní učitelka. V tom se přihlásí Jeníček: ?Já bych jich unesl pět. Jeden pod levou ruku, druhý pod pravou ruku a na ptáka bych si napíchl Karla.
petr_cha Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) Deti jsou chytré... O vikendu ke mě proběhl ten muj kluk a s vykulenýma ocima mi povida: uz vim, co to znamena FUCK... Byli jsme v Babylonu se koupat, tak se ho vyjevene ptám, co to ma byt.. no a ze prej tam u vstupu do jídelního koutku byla poucna historicka cedule, ze to znamena Fornication Under Consent of the King... Ze kdyz spolu spi manzele, ze s tim musi souhlasit kral... Tak jsem tak jako pokyvoval, ze si hezky potrenoval anglictinu a znalosti a nakonec byl rad, ze po me nechce blizsi vysvetleni... :-)) Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem petr_cha
Duke650 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 YO YO NIGGAZ!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
knihomol Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Jak lítám po republice tak toto je v klidu se zavřenýma očima po česku: pentilka, ořezávátko, beruška, regál, sušenky, lempl, okap, angrešt, koleje a závory
Povidláček Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.K. Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Ten třetí obrázek jsem očekával kapku jinej. Asi bych fakt měl přestat s Mártyho frkama...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Ten třetí obrázek jsem očekával kapku jinej. Asi bych fakt měl přestat s Mártyho frkama...jako že by natrel maminku, jooo
Doporučené příspěvky