Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tvl to dneska jde?

Já bych třeba chtěl mít pracovni tým složenej jen z chlapů, s výškou nad 180 cm, fyzicky zdatnejch, s oběma rukama, oběma nohama, s funkčním mozkem, zrakem a sluchem a se schopností domluvit se česky. Protože tak by ten tým nejlíp fungoval. Misto toho... ale radši nic, aby zas někdo nevyšiloval v zapalu genderový nebo menšinový korektnosti. Jen jsem si prostě představil, že davám inzerat podle svejch požadavků... to by se feministky mohly ukřičet a posílaly by agentky provokatérky na pohovory :D

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl to dneska jde?

Já bych třeba chtěl mít pracovni tým složenej jen z chlapů, s výškou nad 180 cm, fyzicky zdatnejch, s oběma rukama, oběma nohama, s funkčním mozkem, zrakem a sluchem a se schopností domluvit se česky. Protože tak by ten tým nejlíp fungoval. Misto toho... ale radši nic, aby zas někdo nevyšiloval v zapalu genderový nebo menšinový korektnosti. Jen jsem si prostě představil, že davám inzerat podle svejch požadavků... to by se feministky mohly ukřičet a posílaly by agentky provokatérky na pohovory :D

Si to slož jak chceš. Džendrová vyváženost tady fakt neni tak horký téma. Hni se na západ, tam se Ti teprve zapotí prdel. :) Ten inzerát si umim dokonce i živě představit. A korunu bys tomu nasadil, kdybys natočil videospot, kde by ty požadafky prezentovala nějaká taková nádhera jako z toho realitního videa.

Odkaz ke komentáři

Hoši, hoši... genderová vyváženost je jen jedním ze střípků diverzity. Byste zírali, co za modely jsou v nadnárodních korporátech schopní vymyslet...

Jako vona ta černá přešitá muslimská lezba jako průnik těch množin fakt asi bude jediný řešení.

BTW ty buchty maj brutálně fotošopovaný obličeje, to v reálu vůbec nemusí bejt žádná sláva.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...