MJ. Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 trochu toho inteligentniho humoru po ranu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Vtip dne z Letné: V zimě se chystá akvizice dalšího rumunského fotbalisty. Přijde nové útočné eso Minul Brancu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 No když jsme u té Sparty, jsem jediný, komu připadá, že ve jméně toho hráče je jedno písmenko prohozené a jedno tam chybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 hudba nic moc, ale ty kecy na začátku... Jak jsi jí šukal, normálně nebo do p... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 to mi dělá dobře na ču*aka je taky vtipná A tohle seskupení existuje už od ´94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Volic ANO se dostane do nebe, a panbuh mu rika - zodpovim ti jakoukoliv otazku. Tak se volic pta, jak to teda je s tim Babisem, jestli byl opravdu v StB, jestli opravdu zproneveril penize ... A panbuh rika: To vis ze jo, Stbak byl, miliardy zproneveril...! A volic rika: Hmm, necekal jsem ze ta kampan vede az tak vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tak ted jsem se pobavil, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 hudba nic moc, ale ty kecy na začátku... Jak jsi jí šukal, normálně nebo do p... to mi dělá dobře na ču*aka je taky vtipná A tohle seskupení existuje už od ´94kultovní kapela,přes prvotní šok doporučuju naposlouchat bohužel ICE-B je mrtvej..ten životní styl byl bohužel tvrdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Len pre silne zaludky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 :eek: jsem původně myslel, že je to svahilsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Mně se to líbí. A vystupujou tam pěkná děvčata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Harry výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 https://www.youtubtak to je dokonalé, po všech stránkách, vymakané do detailu. za tohle dílko poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 tak to je dokonalé, po všech stránkách, vymakané do detailu. za tohle dílko poklona.Tvl, to de todle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Však to taky dělali 8 měsíců dva lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky