Gustaf Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Trávníček dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Jak pise manta "sem si poprskal monitor"z tech hoven z FBManta si monitor neustále myje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Twlé!!! Zeď si jdu umejt monitor - jsem si to živě představil. . To jsi zabil... Jdu mejt monitor. Tal teď jdu umýt monitor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 . :lol2:Díky za výrazné zlepšení nálady - jdu umýt monitor. To bylo krutý, ale fakt jsem si poprskal monitor. Díky za hezčí den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Woé! Máš mně na svědomí!!! Jdu mejt monitor. Nezávislá studie potvrdila, že do roku 2016 Honza.manta trávil čas převážně prskáním po monitoru. V roce 2017 nastává určitý zlom a monitor začíná často mýt, přičemž této činnosti věnuje i 80% volného času. Tým psychologů nedokázal definovat příčinu změny v chování a doporučuje kognitivně behaviorální terapii. V roce 2018 plně převládá kompulzivně obsesivní mytí, nad prskáním. Tento akt provází bipolárně pozitivní i negativní průvodní jevy. Tým odborníků varuje s ohledem na nakažlivosti modelového vzorce chování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Přesně vím, co na tohle napíše, až to bude číst :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tak. A teď jsem si poprskal monitor já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tak. A teď jsem si poprskal monitor já Ty máš na to taky docela smůlu. Teď monitor a těch klávesnic předtím... Dík, mám plnou klávesnici Cabernetu Už jsem stejně chtěl koupit novou klávesnici, ale až tak příští tejden. To polití kafem asi tento proces znatelně urychlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 A co teprve Karlos... Na začátku také dělal hodně chyb, povšimněte si textu. Tak teť jsem si nasral do kalhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 https://www.businessinsider.com/a-wall-street-guide-to-watches-2015-8?r=US&IR=T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 já bych z hlášky "si zabil" dotyčným nejradši nasral na klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 já bych z hlášky "si zabil" dotyčným nejradši nasral na klávesnici.si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 si zabilSi zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 já bych z hlášky "si zabil" dotyčným nejradši nasral na klávesnici.Chronomag vždy udával celospolečenské trendy. Nyní zažíváme renesanci mikroregionálních nářečí. Pravda, neustálé tesání do kamene může na nezúčastněného pozorovatele fóra o jemné mechanice působit trochu zmatečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Pod to by som sa podpísal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 A co zaviest(obnovit?) karma tlacitka u prispevkov? Namiesto sizabilovania pripadne znecistovania monitora s klavesnicou len kliknes "+1" a mas istotu, ze Tvoj obdiv tomu hustokrutoprisnemu postu nezostane nezaznamenany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 já bych z hlášky "si zabil" dotyčným nejradši nasral na klávesnici.Mi povídej, už jenom jak to blbě píšou.Normálně to má být sizabil a voni to jsou schopni napsat si zabil.................... sestimsmiř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 si naser :-) já bych z hlášky "si zabil" dotyčným nejradši nasral na klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) myslim ze klavesnicu ani monitor uz na chronomagu kupovat nikdy nebudem.. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 ...nič čo by nešlo rozleštiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky