Tomas_2002 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Ani sem nebudu dávat překlad, fosilové co pamatujou Magion a Vegu s tím nemůžou mít problém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 ...;-)https://www.facebook.com/1187458967/posts/10219605623269636/
villain83 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 To se mi ulevilo- dost jsem se lek. Vždycky jsem Tě měl za pevnej bod zdejšího ekosystému a najednou jsem měl pocit, že mi ve tmě zhasli maják.Lip bych to nenapsal.
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Ani sem nebudu dávat překlad, fosilové co pamatujou Magion a Vegu s tím nemůžou mít problémNa Magion a Vegu jsem sice jako malej čučel, ale ruštinu jsem už na škole nezažil. Takže prosím o překlad
Povidláček Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Ani sem nebudu dávat překlad, fosilové co pamatujou Magion a Vegu s tím nemůžou mít problémNa Magion a Vegu jsem sice jako malej čučel, ale ruštinu jsem už na škole nezažil. Takže prosím o překlad
nickolas Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 ?Slezte z toho lustru Donalde, vidím vás!?
warann Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 To asi ne, takhle scénka je poměrně nová.
nickolas Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Tak ono je to docela vypovidajici i bez toho textu
martar Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 To sice jo, ale že chce Voloďa s Mášou laškovat análně, to bez znalosti azbuky zjistíš blbě
Thomas Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 No, dneska je to v tej Pze vyzivny...
moco Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Taky to není humor, ale je to zajímavé jak úmrtí Karla G. ?převyšuje? standart. Zaslouží si to. (foto z pražského metra) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Tvl Zmizíku s Tebou bych chtěl jednou mít dvojdomek :-D Jinak k tématu. Kamarádka sdílela nějaký dojemný příběh o zneužívání dětí v americe. Nakonec napsala, že nedávno odsoudili Petra Dostála, který jí kdysi učil ve školce tančit. Tak jsem řekl, že zase zažila spoustu poprvé už ve školce- první tanec, první pusa, první anální sex... no teď je na mě nasraná.Až se mě maminka zase bude ptát, proč si neudržím delší vztah, že chce vnuky. Tak se asi přiznám, že to může být i mnou :-D no ak chce mamina vnukov, rozhodne prehodnot svoj postoj k analnemu sexu.
morbo Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 K tématu:Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu, že její manžel si našel zálibu v análním sexu, a ona si není jistá, jestli je to dobrý nápad. Doktor:"A líbí se vám to?""Ale jo, je to zvláštně jiné, ale příjemné.""No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný důvod se análnímu sexu vyhýbat, pokud si dáte pozor, abyste neotěhotněla.""Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?""No jistě, jak myslíte, že se rodí právníci?"
Leviathan Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 tento clanok som cital pred rokmi a teraz som ho opat objavil. Nieviem, na com ti pani ficia, ale ja som sa bavil. http://www.youngstyle.cz/mocny-test-cervenych-krabicovych-vin http://www.youngstyle.cz/habanero-fakt-vostrej-test
Duke650 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 ciwe exitus soplicus ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Cele by to mohlo byt jinak, kdyby zeny nebyly tak sebestredne a misto trvani na okamzitem sepsani zaveti, v tech 37,0 donesly dalsi studene pivo!
t2 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 K tématu:Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu, že její manžel si našel zálibu v análním sexu, a ona si není jistá, jestli je to dobrý nápad. Doktor:"A líbí se vám to?""Ale jo, je to zvláštně jiné, ale příjemné.""No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný důvod se análnímu sexu vyhýbat, pokud si dáte pozor, abyste neotěhotněla.""Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?""No jistě, jak myslíte, že se rodí právníci?"Já to znám s jinou profesí, policajti.
Povidláček Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky