Frostie Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To jsme dva. Navíc se vizáží ani moc nezměnil, což budiš kompliment. barví si vlasy a je to dost vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Musel jsem si vygooglit, jakže se to jmenovalo, normálně jsem si nemohl vzpomenout - Tabu Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 barví si vlasy a je to dost vidět ... no tak tak detailně jsem ho zas nezkoumal :-))) A natahuje si taky kůži na ksichtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 A zboural bych fotbalový stadiony a postavil tam něco smysluplnýho.To ne, kde by byly koncerty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) ...ze života. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem Sněhulák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To ne, kde by byly koncerty.On-line. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) Musel jsem si vygooglit, jakže se to jmenovalo, normálně jsem si nemohl vzpomenout - Tabu Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Přesně, Tabu jsem sledoval, ale v hlavě to mám už jen za toho Izera. Luxus.Nedávno jsem si sjel Izerův Co týden dal a tlemil jsem se u toho jak kdysi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 meanwhile in usa, nejspis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Nosena vyzera dost, takze sa mu to asi osvedcilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Do vlákna s úlohama to asi nemá smysl dávat, tam by to počítali :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Přesně, Tabu jsem sledoval, ale v hlavě to mám už jen za toho Izera. Luxus.Nedávno jsem si sjel Izerův Co týden dal a tlemil jsem se u toho jak kdysi. Dodneška občas někomu na "Můžu se něco zeptat?" odpovím "No, není zvykem, aby se ptal dement z bedny, ale prosím." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Chudak prase...skonci v drzce takovyho zmr.a... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 On to Mynář jen špatně pochopil. Den předtím mu volal Ovčáček: "prosím tě, to starý prase je zase na šrot a přestal přijímat potravu, možná umře...? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Ani bych se nedivil;-)leto bude prdel;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Ani bych se nedivil;-)leto bude prdel;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky